Που το ξέρεις? Για fake profile μου φαίνεται με εικόνες κάποιας ξένης..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)
kon_ntinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 446
- Πόντοι
- 21
Προσωπική άποψη αν ρωτάς, όχι. Δεν εχω πάει μαζί της ως παθητικός έτσι… δλδ αν σου αρέσει εσένα το παθητικό έχει κ εργαλείοΗ Ηρώ είναι πολύ αντρουα;
kon_ntinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 446
- Πόντοι
- 21
Συγγρού πάντως σήμερα είχε όμορφες παρουσίες κ μου έκανε εντύπωση… εννοείται πως βρήκα καλοκαιρινή προσφορά κ άδειασα με μία Εύα (συνταξιούχα)
Καλησπέρα, νέο μέλος και εντελώς άσχετος με το θεμα του αγοραιου ερωτα και των τρανς παροτι ενδιαφερομαι να μαθω.... Αυτες που ειναι Συγγρου και γενικα στον δρομο που γινεται η φαση? Στο αμαξι σου? Στο αμαξι τους (εχω δει και τετοιες στη Συγγρου). Ευχαριστω εκ των προτερων
Wander
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2024
- Like
- 50
- Πόντοι
- 0
Χαιρετώ ή μάλλον καλησπεριζω την παρέα, έχει μήπως κανείς εμπειρία με αυτή εδώ?
Σέξυ Καυλα πιτσιρίκα τρανς 27
Trans 27 χρόνων ε/π ψάχνει.Ειμαι παθητική για γεναιοδωρους άντρες ηλικίας 20 ώς 50..Αν μου το ζητήσεις στον καρφώνω κι όλας 6996954068. Σας περιμένω να περάσουμε όμορφα με εχεμύθεια πάντα..Είμαι Αθήνα
kanesex.com
Cross Xaroula
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 382
- Πόντοι
- 21
Απο fake profile εδω μεσα και στο ΚΑΝΕ SEX να δεις τι γυνεται...Εκτος και αν το ξερεται ολες εδω μεσα και σε εκινω το σαητ!
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.459
- Πόντοι
- 1.196
Μιλάς με γρίφους γέρονταΑπο fake profile εδω μεσα και στο ΚΑΝΕ SEX να δεις τι γυνεται...Εκτος και αν το ξερεται ολες εδω μεσα και σε εκινω το σαητ!
Cross Xaroula
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 382
- Πόντοι
- 21
Και εσυ η δεν ξερεις τι σου γηνεται η καληβης τους υποληπους/ες!!!Μιλάς με γρίφους γέροντα
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.459
- Πόντοι
- 1.196
Δεν έχω ιδέα όπως εσύ δεν έχεις ιδέα από Ελληνικά...Και εσυ η δεν ξερεις τι σου γηνεται η καληβης τους υποληπους/ες!!!
Cross Xaroula
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 382
- Πόντοι
- 21
Εγω ξερω πολυ καλα τι λεω.Αμα δεν εχεις ιδεα νομηζε οτι θες αλλα εισαι και χαπατο και κομπλεξηκος γιατι βρησκης να βαλεις τα ορθογραφηκα μου λαθη που κανω,γιατι δεν εχεις να με αντηκρουσης με επειχηρηματα σε αυτα που γραφω γιατι μαλλον και εσυ εχεις πανω απο ενα προφιλ...Δεν έχω ιδέα όπως εσύ δεν έχεις ιδέα από Ελληνικά...
Υ.Γ.Την νοημοσηνη δεν θα μου την προσβαλης ουτε εσυ ουτε κανενας αλλος/αλλη εδω μεσα...
Nikitas7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2012
- Like
- 1.924
- Πόντοι
- 206
Όπως είπε και ο τιτανομεγιστος Νικόλας Βάρδος Ζάκυνθος ΑΚΑ Μεσσίας του πενταγράμμου, " πολύ νοημοσύνη έχουμε"Εγω ξερω πολυ καλα τι λεω.Αμα δεν εχεις ιδεα νομηζε οτι θες αλλα εισαι και χαπατο και κομπλεξηκος γιατι βρησκης να βαλεις τα ορθογραφηκα μου λαθη που κανω,γιατι δεν εχεις να με αντηκρουσης με επειχηρηματα σε αυτα που γραφω γιατι μαλλον και εσυ εχεις πανω απο ενα προφιλ...
Υ.Γ.Την νοημοσηνη δεν θα μου την προσβαλης ουτε εσυ ουτε κανενας αλλος/αλλη εδω μεσα...
satriani33
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2011
- Like
- 346
- Πόντοι
- 21
καλα αμα πας εσυ σε αυτη θα σε διωξει με τις κλωτσιες. Ειναι αγενεστατη , μου ζηταγε παραπανω λεφτα και με ειπε γέρο!YARA BUENOkider με χοντρό ρομ
Αγορι ειναι. Απο βυζι δεν εχει τιποτα. Κανει ορμονες, ουτε στυση εχει..
κουβανεζα ή βενεζουελανη ειναι. Αξεστη , χαλια τροπους
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.459
- Πόντοι
- 1.196
Aγράμματο πουστρίνι νομίζεις οτι ασχολούμαι με το κάθε καμμένο πού έχει 1,2 ή 3 ή 1013 προφίλ ; Είσαι και ηλίθιο εκτός από ανορθόγραφο ;Εγω ξερω πολυ καλα τι λεω.Αμα δεν εχεις ιδεα νομηζε οτι θες αλλα εισαι και χαπατο και κομπλεξηκος γιατι βρησκης να βαλεις τα ορθογραφηκα μου λαθη που κανω,γιατι δεν εχεις να με αντηκρουσης με επειχηρηματα σε αυτα που γραφω γιατι μαλλον και εσυ εχεις πανω απο ενα προφιλ...
Γκιλφοκωλάδας
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 571
- Πόντοι
- 20
Χτες στο τελείωμα της συγγρου στο ύψος αμφιθεας σχεδόν ξανθιά παλια καραβάνα ξέρουμε όνομα;; και αν έχει δοκιμάσει κανεις
satriani33
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2011
- Like
- 346
- Πόντοι
- 21
α αληθεια ειναι οτι πρεπει να ξεκινησεις απο πρωτη δημοτικουΕγω ξερω πολυ καλα τι λεω.Αμα δεν εχεις ιδεα νομηζε οτι θες αλλα εισαι και χαπατο και κομπλεξηκος γιατι βρησκης να βαλεις τα ορθογραφηκα μου λαθη που κανω,γιατι δεν εχεις να με αντηκρουσης με επειχηρηματα σε αυτα που γραφω γιατι μαλλον και εσυ εχεις πανω απο ενα προφιλ...
diamantino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.612
- Πόντοι
- 456
συμφωνα με το Μπαμπινιωτη το καλυβω γραφεται με υψιλον ,αν βγαινει απο τα Καλυβια Αττικης ,οχι με ηταα αληθεια ειναι οτι πρεπει να ξεκινησεις απο πρωτη δημοτικου
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.048
- Πόντοι
- 34.538
Τι φτουραει ο Μπαμπι μπροστα στα σαινια του σαη?συμφωνα με το Μπαμπινιωτη το καλυβω γραφεται με υψιλον ,αν βγαινει απο τα Καλυβια Αττικης ,οχι με ητα
Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 209
- Like
- 12.002
- Πόντοι
- 31.618
Την είχα πάρει πριν δύο χρόνιαΧαιρετώ ή μάλλον καλησπεριζω την παρέα, έχει μήπως κανείς εμπειρία με αυτή εδώ?
Σέξυ Καυλα πιτσιρίκα τρανς 27
Trans 27 χρόνων ε/π ψάχνει.Ειμαι παθητική για γεναιοδωρους άντρες ηλικίας 20 ώς 50..Αν μου το ζητήσεις στον καρφώνω κι όλας 6996954068. Σας περιμένω να περάσουμε όμορφα με εχεμύθεια πάντα..Είμαι Αθήναkanesex.com
Είναι cross δεν έχει βιζια και δεν έχει πάρει ορμόνες.
Βασικά ένα πολύ θυλιπρςπες αγόρι.
Μεγάλο πουτανακι παντός τα κάνει όλα .με 50 ευρώ έκατσε δύο ώρες και ευχάριστη παρέα
Kakoslikos45
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 210
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα συναγωνιστές! Έχει πάει κανένας τελευταία Εύα Νίκαια; Τί χρεώνει; Σκέφτομαι να πάω απόψε αλλά θαελα να ξέρω τι παίζει από τιμές. Δεν μ αρέσει να την πάρω να την ρωτήσω και να της ρίξω τελικά άκυρο...
Daeva2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2021
- Like
- 1.920
- Πόντοι
- 206
Είναι όντως και ενεργητική ή στα πλαίσια τού δηλώνω-ενεργητική-γιατί-οι-περισσότεροι-τον-τρώνε-οπότε-ας-γράψω-ότι-γαμώ-κι-όλας-κι-ας-μη-μου-σηκώνεται-ούτε-με-γερανό;Την είχα πάρει πριν δύο χρόνια
Είναι cross δεν έχει βιζια και δεν έχει πάρει ορμόνες.
Βασικά ένα πολύ θυλιπρςπες αγόρι.
Μεγάλο πουτανακι παντός τα κάνει όλα .με 50 ευρώ έκατσε δύο ώρες και ευχάριστη παρέα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις