kon_ntinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 448
- Πόντοι
- 21
Προσωπική άποψη αν ρωτάς, όχι. Δεν εχω πάει μαζί της ως παθητικός έτσι… δλδ αν σου αρέσει εσένα το παθητικό έχει κ εργαλείοΗ Ηρώ είναι πολύ αντρουα;
Προσωπική άποψη αν ρωτάς, όχι. Δεν εχω πάει μαζί της ως παθητικός έτσι… δλδ αν σου αρέσει εσένα το παθητικό έχει κ εργαλείοΗ Ηρώ είναι πολύ αντρουα;
Μιλάς με γρίφους γέρονταΑπο fake profile εδω μεσα και στο ΚΑΝΕ SEX να δεις τι γυνεται...Εκτος και αν το ξερεται ολες εδω μεσα και σε εκινω το σαητ!
Και εσυ η δεν ξερεις τι σου γηνεται η καληβης τους υποληπους/ες!!!Μιλάς με γρίφους γέροντα
Δεν έχω ιδέα όπως εσύ δεν έχεις ιδέα από Ελληνικά...Και εσυ η δεν ξερεις τι σου γηνεται η καληβης τους υποληπους/ες!!!
Εγω ξερω πολυ καλα τι λεω.Αμα δεν εχεις ιδεα νομηζε οτι θες αλλα εισαι και χαπατο και κομπλεξηκος γιατι βρησκης να βαλεις τα ορθογραφηκα μου λαθη που κανω,γιατι δεν εχεις να με αντηκρουσης με επειχηρηματα σε αυτα που γραφω γιατι μαλλον και εσυ εχεις πανω απο ενα προφιλ...Δεν έχω ιδέα όπως εσύ δεν έχεις ιδέα από Ελληνικά...
Όπως είπε και ο τιτανομεγιστος Νικόλας Βάρδος Ζάκυνθος ΑΚΑ Μεσσίας του πενταγράμμου, " πολύ νοημοσύνη έχουμε"Εγω ξερω πολυ καλα τι λεω.Αμα δεν εχεις ιδεα νομηζε οτι θες αλλα εισαι και χαπατο και κομπλεξηκος γιατι βρησκης να βαλεις τα ορθογραφηκα μου λαθη που κανω,γιατι δεν εχεις να με αντηκρουσης με επειχηρηματα σε αυτα που γραφω γιατι μαλλον και εσυ εχεις πανω απο ενα προφιλ...
Υ.Γ.Την νοημοσηνη δεν θα μου την προσβαλης ουτε εσυ ουτε κανενας αλλος/αλλη εδω μεσα...
καλα αμα πας εσυ σε αυτη θα σε διωξει με τις κλωτσιες. Ειναι αγενεστατη , μου ζηταγε παραπανω λεφτα και με ειπε γέρο!YARA BUENOkider με χοντρό ρομ
Aγράμματο πουστρίνι νομίζεις οτι ασχολούμαι με το κάθε καμμένο πού έχει 1,2 ή 3 ή 1013 προφίλ ; Είσαι και ηλίθιο εκτός από ανορθόγραφο ;Εγω ξερω πολυ καλα τι λεω.Αμα δεν εχεις ιδεα νομηζε οτι θες αλλα εισαι και χαπατο και κομπλεξηκος γιατι βρησκης να βαλεις τα ορθογραφηκα μου λαθη που κανω,γιατι δεν εχεις να με αντηκρουσης με επειχηρηματα σε αυτα που γραφω γιατι μαλλον και εσυ εχεις πανω απο ενα προφιλ...
Υ.Γ.Την νοημοσηνη δεν θα μου την προσβαλης ουτε εσυ ουτε κανενας αλλος/αλλη εδω μεσα...
α αληθεια ειναι οτι πρεπει να ξεκινησεις απο πρωτη δημοτικουΕγω ξερω πολυ καλα τι λεω.Αμα δεν εχεις ιδεα νομηζε οτι θες αλλα εισαι και χαπατο και κομπλεξηκος γιατι βρησκης να βαλεις τα ορθογραφηκα μου λαθη που κανω,γιατι δεν εχεις να με αντηκρουσης με επειχηρηματα σε αυτα που γραφω γιατι μαλλον και εσυ εχεις πανω απο ενα προφιλ...
συμφωνα με το Μπαμπινιωτη το καλυβω γραφεται με υψιλον ,αν βγαινει απο τα Καλυβια Αττικης ,οχι με ηταα αληθεια ειναι οτι πρεπει να ξεκινησεις απο πρωτη δημοτικου
Τι φτουραει ο Μπαμπι μπροστα στα σαινια του σαη?συμφωνα με το Μπαμπινιωτη το καλυβω γραφεται με υψιλον ,αν βγαινει απο τα Καλυβια Αττικης ,οχι με ητα
Την είχα πάρει πριν δύο χρόνιαΧαιρετώ ή μάλλον καλησπεριζω την παρέα, έχει μήπως κανείς εμπειρία με αυτή εδώ?
Σέξυ Καυλα πιτσιρίκα τρανς 27
Trans 27 χρόνων ε/π ψάχνει.Ειμαι παθητική για γεναιοδωρους άντρες ηλικίας 20 ώς 50..Αν μου το ζητήσεις στον καρφώνω κι όλας 6996954068. Σας περιμένω να περάσουμε όμορφα με εχεμύθεια πάντα..Είμαι Αθήναkanesex.com
Είναι όντως και ενεργητική ή στα πλαίσια τού δηλώνω-ενεργητική-γιατί-οι-περισσότεροι-τον-τρώνε-οπότε-ας-γράψω-ότι-γαμώ-κι-όλας-κι-ας-μη-μου-σηκώνεται-ούτε-με-γερανό;Την είχα πάρει πριν δύο χρόνια
Είναι cross δεν έχει βιζια και δεν έχει πάρει ορμόνες.
Βασικά ένα πολύ θυλιπρςπες αγόρι.
Μεγάλο πουτανακι παντός τα κάνει όλα .με 50 ευρώ έκατσε δύο ώρες και ευχάριστη παρέα
Επικαιροποιημένο το InstagramΑυτο το κορασιο το γνωρίζει κανείς