Λυδία μικρή καυλιάρα WhatsApp 6947089733
Ξερουμε κατι για αυτην ; αν και περιμενω να ερθει αθηνα πρωτα
Ξερουμε κατι για αυτην ; αν και περιμενω να ερθει αθηνα πρωτα
Πρεπει να αξίζει τερμα..κι εγω θελω φουλ..θα προσπαθήσω ξανα με καλιστω και αν δεν,εκει θα παω σφαίρα..οι δυο καλυτερες στην Ελλάδα για μένα..Θέλω να πάω με Αλεξάνδρα... Αξίζει; Είναι αρκετά τα λεφτά αλλά είναι πολύ καυλιάρα
Ενδιαφέρεσαι λες, αλλά είσαι αποφασισμένος να το κάνεις ή απλά είναι φαντασίωση?Ενδιαφέρομαι για παρτουζα με τρανς και έναν ενεργητικο, εγώ παθητικος. Όποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει π.μ από Αθήνα
χοντροκωλα με μεγαλα βυζια ...μετρια σε υπηρεσιες!Trans girl 6971735027
I am Victoria TS 100%real with perfect curves, 20 years old, with the most amazing butt and face you've ever seen... I will always be with a very nice lingerie, socks, high heels and fresh shower. Call: 6971735027 I'm in my Private apartment discreet in a safe area, I can also go to your place...kanesex.com
Εδώ ξέρουμε κατι μάγκες;
ασχημο προσωπο αλλα πολυ θυληκη και καβλιαρα. τη παιζεις και με 50 ευρω φουλ. Αμα σε γουσταρει σε χυνει ξανα.Επισης πολυ καθαρη.
Έχει πάει κανεις εδώ;
Θυμάμαι είχε ανεβει μια κριτική αλλά δεν τη βρίσκω
δε συμφωνω, δε τη διαβασες σωστα. Και με 50 δε λεει οχι. και τα κανει ολαΕίναι πολύ ευγενική σαν παρουσία καί μάλλον δεν χαλάει χατίρι, αλλά δεν μιλάει καθόλου Ελληνικά ούτε Αγγλικά, και έφυγα άμεσα καθώς με χαλάει η νοηματική, θα έλεγα ότι ζητάει πολλά χρήματα καθώς και σαν κορμί έχει ατέλειες που αν δίνεις σημασία θα ξενερώσεις. Ελπίζω να βοήθησα.
Στού Νικόλα την ποδιά σφάζονται παλληκάρια...δε συμφωνω, δε τη διαβασες σωστα. Και με 50 δε λεει οχι. και τα κανει ολα
Τώρα έχω πολλές "υποχρεώσεις" Cammy , Yara , Kalisee και έρχεται η καύλα Bruna Gutierrez την επόμενη βδομάδα.Γιωργο, καλος ο Νικολακης, Να τον δοκιμασεις
εμπλεξες!Τώρα έχω πολλές "υποχρεώσεις" Cammy , Yara , Kalisee και έρχεται η καύλα Bruna Gutierrez την επόμενη βδομάδα.
Αυτή τού Φ99 ;Μάγκες πέθανε η Δέσποινα
Από τι πέθανε;;Μάγκες πέθανε η Δέσποινα
Δεν ξέρωΑπό τι πέθανε;;
Απο το Φ99?Μάγκες πέθανε η Δέσποινα