Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.810
- Πόντοι
- 3.886
Δεν ξέρω
Απο το Φ99?
Κριμα, ξερει κανενας λεπτομερε
Απο το Φ99?
Κριμα, ξερει κανενας λεπτομερε
Καπου το ακουσες και μεταφερεις την πληροφορια και εδω!Δεν ξέρω
Συλλυπητήρια στους δικούς της αλλά δεν το πιστεύω ότι έχουν περάσει πάνω από 10 χρόνια πού είχαμε βρεθεί στην Φ99 !!!Η τρανσέξουαλ Ντένι Λαζάροβα πέθανε στην Ελλάδα, και η σοκαριστική είδηση για τον αναπάντεχο θάνατό της προκάλεσε πλήρη απορία στους ακολούθους της στα κοινωνικά δίκτυα.
Ακόμα δεν είναι σαφής η αιτία του θανάτου της πρώην τραγουδίστριας του λαϊκού τραγουδιού Ντένις, η οποία πριν από περίπου δέκα χρόνια υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση αλλαγής φύλου και έγινε Ντένι Λαζάροβα. Ο τρανσέξουαλ άνδρας ήταν μόλις 40 ετών.
Η τραγουδίστρια του ποπ-λαϊκού μουσικού είδους κηδεύτηκε σήμερα στην πατρίδα της, διευκρινίζουν γνωστοί της στο διαδίκτυο. Στα κοινωνικά δίκτυα εμφανίστηκαν υποθέσεις ότι είχε σοβαρά προβλήματα υγείας μετά από έντονη υποβολή σε ορμονοθεραπεία, γράφει το HotNews.
«Πού τρέχεις τόσο νέα, όμορφη φίλη μου; Είχες τόσα σχέδια για το μέλλον, γιατί δεν είπες τίποτα, δεν μοιράστηκες, πώς θα προχωρήσουμε; Ποιος θα με μαλώνει στο τηλέφωνο, ποιος θα μου γράφει ότι σε ξέχασα, ποιος θα μου φωνάζει ότι είμαι ηλίθιος... οι λέξεις είναι περιττές... Ποτέ δεν θα σε ξεχάσουμε... Σ' αγαπώ, ελπίζω να είσαι σε καλύτερο μέρος... Αναπαύσου εν ειρήνη», γράφει φίλος της Ντένι στο Facebook.
Почина транссексуалният бивш певец Дени Лазарова
Почина транссексуалният бивш певец Дени ЛазароваПочина транссексуалният бивш певец Дени ЛазароваПочина трансsecret.bg
r.i.p.
Τα χρόνια που πέρασαν, η Ντένι Λαζάροβα, η οποία ζούσε και εργαζόταν στην γειτονική Ελλάδα, είχε υποβληθεί σε πολλές επεμβάσεις – για αύξηση στήθους και άλλες διορθώσεις στην εμφάνιση, οι οποίες, σύμφωνα με τα λεγόμενά της εν ζωή, ήταν επιτυχείς. Πολλές φορές είχε μοιραστεί δημόσια ότι είχε συνηθίσει στην κακία και τα σχόλια των άλλων μετά την απόφασή της να αλλάξει φύλο.
Όλα ισχύουν παίκτηΚαπου το ακουσες και μεταφερεις την πληροφορια και εδω!
Αν δεν ισχυει αυτη η πληροφορια που μεταφερεις;
LohanyΚαλησπέρα, ιδέες για πρώτη φόρα με τράνς ως ενεργητικός γιατί βλέπω υπάρχουν πολλές και δεν έχω ιδέα ποιά θα άξιζε για αρχή
παθητικη...6908488913 Ανδριαννα ΧΧΧ
Aν θέλεις να περάσεις καλά Πάρε με τωρα.... Ελληνίδα 1,86 71 κιλά ΣΕ πολυτελη χωρο δικαστηρια Ευελπιδων. *Όχι αποκρύψεις και μηνύματα… ❤️ ελα να με γλύψεις παντου... *ΠΡΟΦΎΛΑΞΗ, ΥΓΕΊΑ, ΚΑΘΑΡΙΌΤΗΤΑ, ΑΠΑΙΤΟΎΝΤΑΙ *kanesex.com
Ξέρουμε εδώ αν είναι ενεργητική ;;
Αχαχα ρε φίλε έχεις απόλυτο δίκιο.ρε παιδιά αλήθεια τώρα , βλέπω διάφορους να ζητάνε γνώμες και παραθέτουν κάτι λίνξ (...) τρανς ψάχνετε ή αγόρια με ζαρτιέρες τύπου στενοκώληδες με κοντραξυρισμένα πηγούνια σαν ΓΤΧΜ ...
Καλησπέρα, επειδη έχω σκαλώσειΠολυ καλη. Ένα πενηντομπαλο παιρνει. Οχι βραδινές ώρες. Μέχρι το απόγευμα δεχεται