Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (5 μέλη και 22 επισκέπτες)

Wander

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Like
50
Πόντοι
0
Καλησπέρα μαγκιτες μου, έχω ανέβει Θεσσαλονίκη για μερικές και μέρες και θέλω να δοκιμάσω την Alice εδώ και καιρό, αλλά επίσης δεν έχω λεφτά για χάσιμο, οπότε έχει κανείς εμπειρία??? Εννοείται πως άμα πάω θα μοιραστώ μαζί σας την περιπέτεια μου

Εγγρ.
25 Αυγ 2023
Like
926
Πόντοι
81
Η τρανσέξουαλ Ντένι Λαζάροβα πέθανε στην Ελλάδα, και η σοκαριστική είδηση για τον αναπάντεχο θάνατό της προκάλεσε πλήρη απορία στους ακολούθους της στα κοινωνικά δίκτυα.

Ακόμα δεν είναι σαφής η αιτία του θανάτου της πρώην τραγουδίστριας του λαϊκού τραγουδιού Ντένις, η οποία πριν από περίπου δέκα χρόνια υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση αλλαγής φύλου και έγινε Ντένι Λαζάροβα. Ο τρανσέξουαλ άνδρας ήταν μόλις 40 ετών.

Η τραγουδίστρια του ποπ-λαϊκού μουσικού είδους κηδεύτηκε σήμερα στην πατρίδα της, διευκρινίζουν γνωστοί της στο διαδίκτυο. Στα κοινωνικά δίκτυα εμφανίστηκαν υποθέσεις ότι είχε σοβαρά προβλήματα υγείας μετά από έντονη υποβολή σε ορμονοθεραπεία, γράφει το HotNews.

«Πού τρέχεις τόσο νέα, όμορφη φίλη μου; Είχες τόσα σχέδια για το μέλλον, γιατί δεν είπες τίποτα, δεν μοιράστηκες, πώς θα προχωρήσουμε; Ποιος θα με μαλώνει στο τηλέφωνο, ποιος θα μου γράφει ότι σε ξέχασα, ποιος θα μου φωνάζει ότι είμαι ηλίθιος... οι λέξεις είναι περιττές... Ποτέ δεν θα σε ξεχάσουμε... Σ' αγαπώ, ελπίζω να είσαι σε καλύτερο μέρος... Αναπαύσου εν ειρήνη», γράφει φίλος της Ντένι στο Facebook.

r.i.p.

Τα χρόνια που πέρασαν, η Ντένι Λαζάροβα, η οποία ζούσε και εργαζόταν στην γειτονική Ελλάδα, είχε υποβληθεί σε πολλές επεμβάσεις – για αύξηση στήθους και άλλες διορθώσεις στην εμφάνιση, οι οποίες, σύμφωνα με τα λεγόμενά της εν ζωή, ήταν επιτυχείς. Πολλές φορές είχε μοιραστεί δημόσια ότι είχε συνηθίσει στην κακία και τα σχόλια των άλλων μετά την απόφασή της να αλλάξει φύλο.

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
25
Like
2.459
Πόντοι
1.196
Η τρανσέξουαλ Ντένι Λαζάροβα πέθανε στην Ελλάδα, και η σοκαριστική είδηση για τον αναπάντεχο θάνατό της προκάλεσε πλήρη απορία στους ακολούθους της στα κοινωνικά δίκτυα.

Ακόμα δεν είναι σαφής η αιτία του θανάτου της πρώην τραγουδίστριας του λαϊκού τραγουδιού Ντένις, η οποία πριν από περίπου δέκα χρόνια υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση αλλαγής φύλου και έγινε Ντένι Λαζάροβα. Ο τρανσέξουαλ άνδρας ήταν μόλις 40 ετών.

Η τραγουδίστρια του ποπ-λαϊκού μουσικού είδους κηδεύτηκε σήμερα στην πατρίδα της, διευκρινίζουν γνωστοί της στο διαδίκτυο. Στα κοινωνικά δίκτυα εμφανίστηκαν υποθέσεις ότι είχε σοβαρά προβλήματα υγείας μετά από έντονη υποβολή σε ορμονοθεραπεία, γράφει το HotNews.

«Πού τρέχεις τόσο νέα, όμορφη φίλη μου; Είχες τόσα σχέδια για το μέλλον, γιατί δεν είπες τίποτα, δεν μοιράστηκες, πώς θα προχωρήσουμε; Ποιος θα με μαλώνει στο τηλέφωνο, ποιος θα μου γράφει ότι σε ξέχασα, ποιος θα μου φωνάζει ότι είμαι ηλίθιος... οι λέξεις είναι περιττές... Ποτέ δεν θα σε ξεχάσουμε... Σ' αγαπώ, ελπίζω να είσαι σε καλύτερο μέρος... Αναπαύσου εν ειρήνη», γράφει φίλος της Ντένι στο Facebook.

r.i.p.

Τα χρόνια που πέρασαν, η Ντένι Λαζάροβα, η οποία ζούσε και εργαζόταν στην γειτονική Ελλάδα, είχε υποβληθεί σε πολλές επεμβάσεις – για αύξηση στήθους και άλλες διορθώσεις στην εμφάνιση, οι οποίες, σύμφωνα με τα λεγόμενά της εν ζωή, ήταν επιτυχείς. Πολλές φορές είχε μοιραστεί δημόσια ότι είχε συνηθίσει στην κακία και τα σχόλια των άλλων μετά την απόφασή της να αλλάξει φύλο.
Συλλυπητήρια στους δικούς της αλλά δεν το πιστεύω ότι έχουν περάσει πάνω από 10 χρόνια πού είχαμε βρεθεί στην Φ99 !!!
Ο γαμημενος ο χρόνος τρέχει σαν πούστης !!!

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
346
Πόντοι
21

ζητουσε να της στειλω φωτογραφια τα λεφτα που θα της δωσω, οποτε καταλαβα οτι κατι δε παει καλα και τη παζαρεψα στα 50 ευρω. συμφωνησε αμεσως.
μεσαιο εργαλειο δε το λες , προς το μεγαλο ειναι.

μετα απο μιση ωρα στησιμο, εξω απ τη πορτα της πολυκατοικιας , -εγινα ρομπα-, το μονο που ζηταγε ηταν το 50αρικο με αγριοφωναρα αντρικη και οταν το εκρυψε, ξεκινησε τα " γρηγορα ,βιαζομαι, οχι πολλα λεφτα, μονο στοματικο" και να με κοιταζει σα σκουπιδι. πολυ χαμηλο επιπεδο. Θα ελεγα ενας αλητης με περουκα και βυζια . -πολυ ασχημη πλαστικη στις ρογες-.
εκνευριστηκα και της ειπα να μη μιλαει πολυ . στο 5λεπτο με εδιωχνε.

Και ναι, ξεκινησε να με απειλει να τραβαει βιντεο με φλας την ωρα που ντυνομουνα. της ειπα παω τωρα στην αστυνομια, σβησε το βιντεο. και δε το εσβησε. φανταζομαι μ οτι αυτο θεωρουν οτι θα σ εκβιασουν ή το πιθανοτερο βρισκονται μεταξυ τους και σχολιαζουν ή γελανε ή κοροιδευουν ή μπλοκαρουν .

οποτε τι να κανεις? να χειροδικησεις μεσα στο σπιτι της? Παντως ευχαριστως θα δεχομουν βοηθεια απο καποιον να την αναγκασουμε να σβησει το βιντεο

superkablomenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
1.600
Πόντοι
206

Ξέρετε κάτι για την Τίνα ??

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.810
Πόντοι
3.886
Γνώμες;

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
315
Πόντοι
21

Ξέρουμε εδώ αν είναι ενεργητική ;;

MarktheGreek

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα, ιδέες για πρώτη φόρα με τράνς ως ενεργητικός γιατί βλέπω υπάρχουν πολλές και δεν έχω ιδέα ποιά θα άξιζε για αρχή

Despacitoss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
128
Πόντοι
1
Καλησπέρα, ιδέες για πρώτη φόρα με τράνς ως ενεργητικός γιατί βλέπω υπάρχουν πολλές και δεν έχω ιδέα ποιά θα άξιζε για αρχή
Lohany
Πολύ καλή στο παθητικό της και καυλιαρα!!
Πεντακάθαρη και μοσχοβολάει!!

LEONID73

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
30
Πόντοι
0

Ξέρουμε εδώ αν είναι ενεργητική ;;
παθητικη...

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
25
Like
2.459
Πόντοι
1.196
ρε παιδιά αλήθεια τώρα , βλέπω διάφορους να ζητάνε γνώμες και παραθέτουν κάτι λίνξ (...) τρανς ψάχνετε ή αγόρια με ζαρτιέρες τύπου στενοκώληδες με κοντραξυρισμένα πηγούνια σαν ΓΤΧΜ ...

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
ρε παιδιά αλήθεια τώρα , βλέπω διάφορους να ζητάνε γνώμες και παραθέτουν κάτι λίνξ (...) τρανς ψάχνετε ή αγόρια με ζαρτιέρες τύπου στενοκώληδες με κοντραξυρισμένα πηγούνια σαν ΓΤΧΜ ...
Αχαχα ρε φίλε έχεις απόλυτο δίκιο.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.810
Πόντοι
3.886
Γνώμες;