Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

stelios374

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2024
Like
646
Πόντοι
81
Τουμπανο η κοπελια ... ρε τι εχετε εκει κατο στην αθηνα

Dildo Baggins

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Μαρ 2019
Κριτικές
27
Like
1.338
Πόντοι
2.391
Ρε μαγκες σε κανα τζαδικο παιζει κανα τραβελι; Ευχαριστω

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
28
Like
2.696
Πόντοι
1.196
Γενικά όσοι ρωτάτε εδώ πέρα σε ποια να πάτε - προτιμήστε τις Ελληνίδες - όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά εκεί τουλάχιστον ξέρεις τι και πως. Οι ξένες φαντεζί με τα βραζιλιάνικα ονόματα, "μουνάρες" και κάτι τέτοιες τις θεωρώ υψηλού ρίσκου από κάθε άποψη.
Cammy,Yara,Isabelly Disordi,Kalisee,Mirella Kitty,Ivy Braz. (Εχω πάει και με άλλες αλλά στην ίδια τιμή αυτές)Ποιές Ελληνίδες και μαλακίες ; Μόνο η "Νεφέλη" ,Πέλη από εμφάνιση (και η Φένια από καυλί) Οτι πληρώνεις παίρνεις . (Εγώ συνήθως παίζω 100 το μισάωρο )

Dildo Baggins

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Μαρ 2019
Κριτικές
27
Like
1.338
Πόντοι
2.391
Καλησπερα παιδια δεν εχω παει ποτε με τρανς και θελνω να ξεκινησω χαλαρα απο κανα χορο σε τζαδικο.. εχει κανεις να προτεινει κατι;;

Giatros69

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
146
Πόντοι
0
εγώ κάνω τεστ stds τουλάχιστον μία φορά το χρόνο ακόμη & τώρα που έχω μείνει εργλενης 4 χρόνια & α ρίχνω το πολύ 2 γαμήσια τη χρονιά, πάντ αμε προφυλακτικό. Από τα ελάχιστα που ξέρω, αν καταπιειες σπέρμα είναι σα να γαμας ακάποτα, στο κυνδινο μετάδοσης. Δε νομίζω αν ποτέ κανείς κόλλησε κάτι να το αναφέρει εδώ ή οπουδήποτε & ούτως ή άλλως πως θα αποδείξει ότι έφταιγε κάποιο συγκεκριμένο άτομο. παρενθεση (όσες Ελληνίδες έχω γνωρίσει, καμία μα καμία δεν ήξερε πως να βάλει προφυλακτικό, πρέπει να ήμουν ο πρώτος & ίσως ο τελευταίος που γαμηθηκαν με καπότα). Δε θα κανω υποδείξεις σε κανέναν & γω πάνω στη καύλαέχει τύχει να πω "αει στα κομμάτια" αλλά επειδή μετλα μέχρι να βγούνε τα αποτελέσματα, τρελαίνομαι. το είχα ψιλοκοψει όσο ήμουν ενεργός. Ο ένας λογος που σταμάτησα να πηγαίνω στα τραβέλια είναι ότι όταν ήμουν ενεργητικός πάντα έσπαγε η καπότα & όλες τους μου έλεγαν "no problem im safe, fuck me raw"... οπότε όταν με γάμαγαν αυτές, μόνο ιεραποστολικό για να της τσεκαρω. Ο δεύτερος λόγος που σταμάτησα να πηγαίνω, είναι ότι πήγα να τσιμπουκώσω μία, & βρώμαγε ιδρωτίλα στις πουτσοτριχες. Αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα. Οπότε μπορεί να μη σε άφησε να γλύψεις γιατί ισως να μην είχε προλάβει να πλυθεί από τον προηγούμενο & να βρώμαγε καποτιλα
Οσον αφορα το τσιμπουκι η πιθανοτητα να κολλησεις aids ειναι μικροτερη απο την διεισδυση σε μουνι. Ολα αυτα ακαποτα την πιθανοτητα την ανεβαζει να εχεις ερεθισμενο λαιμο, να εχεις πλυνει τα δοντια σου η να εχεις κανει νημα, να ειναι πιο κοντα στο face fuck και να αφησεις σπερμα μεσα στο στομα σου

juanmanuel

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
19
Πόντοι
0

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom