nikk36096@gmail.com
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2024
- Like
- 63
- Πόντοι
- 0
"Sexy cross γυναικα" έχουμε πληροφορίες εδώ
300 την ωρα πλεον!Παίδες έχει κανείς πληροφορίες για Νάνσυ Ζαχαρία;;; Το χει κόψει το άθλημα ;;
εγώ κάνω τεστ stds τουλάχιστον μία φορά το χρόνο ακόμη & τώρα που έχω μείνει εργλενης 4 χρόνια & α ρίχνω το πολύ 2 γαμήσια τη χρονιά, πάντ αμε προφυλακτικό. Από τα ελάχιστα που ξέρω, αν καταπιειες σπέρμα είναι σα να γαμας ακάποτα, στο κυνδινο μετάδοσης. Δε νομίζω αν ποτέ κανείς κόλλησε κάτι να το αναφέρει εδώ ή οπουδήποτε & ούτως ή άλλως πως θα αποδείξει ότι έφταιγε κάποιο συγκεκριμένο άτομο. παρενθεση (όσες Ελληνίδες έχω γνωρίσει, καμία μα καμία δεν ήξερε πως να βάλει προφυλακτικό, πρέπει να ήμουν ο πρώτος & ίσως ο τελευταίος που γαμηθηκαν με καπότα). Δε θα κανω υποδείξεις σε κανέναν & γω πάνω στη καύλαέχει τύχει να πω "αει στα κομμάτια" αλλά επειδή μετλα μέχρι να βγούνε τα αποτελέσματα, τρελαίνομαι. το είχα ψιλοκοψει όσο ήμουν ενεργός. Ο ένας λογος που σταμάτησα να πηγαίνω στα τραβέλια είναι ότι όταν ήμουν ενεργητικός πάντα έσπαγε η καπότα & όλες τους μου έλεγαν "no problem im safe, fuck me raw"... οπότε όταν με γάμαγαν αυτές, μόνο ιεραποστολικό για να της τσεκαρω. Ο δεύτερος λόγος που σταμάτησα να πηγαίνω, είναι ότι πήγα να τσιμπουκώσω μία, & βρώμαγε ιδρωτίλα στις πουτσοτριχες. Αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα. Οπότε μπορεί να μη σε άφησε να γλύψεις γιατί ισως να μην είχε προλάβει να πλυθεί από τον προηγούμενο & να βρώμαγε καποτιλαΓενικά εχει ακουστεί τιποτα απο κανένα μέλος να κολλησε HIV η οτιδήποτε πιο light απο κοπέλα γνωστή σαν αυτην και γενικά το γράφουν αν τύχει ? Απο πίπα χωρις προφ ποσο εύκολο είναι να κολλήσεις κατι (χωρις επαφή με σπερμα) ? Να κάνω κανένα τεστ η τοιδήποτε ?
Giorgos H σε ευχαριστω πολύ για την απάντηση, με ηρεμεί λιγάκι.
Γενικά νομίζω ο κίνδυνος απο σεξ με καπώτα είναι παρα πολύ μικρός. Ακόμα και να σπάσει δεν είναι κάτι τρελό. Απο πιπες χωρίς προφύλαξη δεν ξέρω...εγώ κάνω τεστ stds τουλάχιστον μία φορά το χρόνο ακόμη & τώρα που έχω μείνει εργλενης 4 χρόνια & α ρίχνω το πολύ 2 γαμήσια τη χρονιά, πάντ αμε προφυλακτικό. Από τα ελάχιστα που ξέρω, αν καταπιειες σπέρμα είναι σα να γαμας ακάποτα, στο κυνδινο μετάδοσης. Δε νομίζω αν ποτέ κανείς κόλλησε κάτι να το αναφέρει εδώ ή οπουδήποτε & ούτως ή άλλως πως θα αποδείξει ότι έφταιγε κάποιο συγκεκριμένο άτομο. παρενθεση (όσες Ελληνίδες έχω γνωρίσει, καμία μα καμία δεν ήξερε πως να βάλει προφυλακτικό, πρέπει να ήμουν ο πρώτος & ίσως ο τελευταίος που γαμηθηκαν με καπότα). Δε θα κανω υποδείξεις σε κανέναν & γω πάνω στη καύλαέχει τύχει να πω "αει στα κομμάτια" αλλά επειδή μετλα μέχρι να βγούνε τα αποτελέσματα, τρελαίνομαι. το είχα ψιλοκοψει όσο ήμουν ενεργός. Ο ένας λογος που σταμάτησα να πηγαίνω στα τραβέλια είναι ότι όταν ήμουν ενεργητικός πάντα έσπαγε η καπότα & όλες τους μου έλεγαν "no problem im safe, fuck me raw"... οπότε όταν με γάμαγαν αυτές, μόνο ιεραποστολικό για να της τσεκαρω. Ο δεύτερος λόγος που σταμάτησα να πηγαίνω, είναι ότι πήγα να τσιμπουκώσω μία, & βρώμαγε ιδρωτίλα στις πουτσοτριχες. Αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα. Οπότε μπορεί να μη σε άφησε να γλύψεις γιατί ισως να μην είχε προλάβει να πλυθεί από τον προηγούμενο & να βρώμαγε καποτιλ
Αν και δεν θεωρώ τον εαυτό μου ως άτομο με μεγάλη εμπειρία θα σου πω τις δικές μου σκέψεις γιατί και εμένα με προβληματίζει πολύ το συγκεκριμένο θέμα, αν και έχω πάει με αρκετές δεν έχω κάνει εξετάσεις αλλά πιστεύω πως άμα είχα κάτι θα μου είχε βγει μέχρι τώρα, όσες φορές έχω πάει πάντα είτε γαμαω ργω είτε εκείνη φοράω ή φοράει προφυλακτικό ΠΑΝΤΑ,αλλά στην πιπα οχι και εκεί είναι που πάντα μετά το γαμησι μου σκάει το άγχος, δεν έχω καταπιεί ποτέ τίποτα αλλά πάνω στην καυλα δεν μπορώ να τις πω βάλε προφυλακτικό να σε πιπωσω είτε αντίστοιχα αυτή σε εμένα, σίγουρα στο γαμησι πρέπει να φοράς πάντα αλλά στην πίπα νομίζω είναι πιο χαλαρά και όχι τόσο επικίνδυναΓενικά νομίζω ο κίνδυνος απο σεξ με καπώτα είναι παρα πολύ μικρός. Ακόμα και να σπάσει δεν είναι κάτι τρελό. Απο πιπες χωρίς προφύλαξη δεν ξέρω...
Γενικά ήθελα ακούσω απ τους πιο γνώστες και έμπειρους τι κίνδυνος υπάρχει απο τις γνωστές κοπέλες που είναι καιρό εδώ. Οχι μόνο για HIV αλλα και για τα υπόλοιπα, εστω και τα απλα δερματικά. Ξέρουμε αν αυτές σταματάνει αν δουνε κάτι ?
Υπάρχει κανείς που να εχει πάρει αρκετές πίπες ακάπωτες π.χ και δεν εχει πάθει τίποτα ?
Είναι η μεγαλύτερη καύλα οι τρανς αλλα αν υπάρχει ρίσκο και άγχος μετά δεν αξίζει κατα τη γνώμη μου.
Marcela Crepaldi , Isabelly Disordi .Καλησπέρα έχετε να μου προτείνετε κάποια ενεργητική με μικρό και λεπτό καυλί γιατί είμαι πρωτάρης και δεν θέλω να πάω με την μία σε κάποια με χοντρό πουτσο
Για μένα πάντως ήταν η χειρότερη συνάντηση που είχα ποτέ στη ζωή μου.
Κάτι σε ελληνίδα δεν έχουμε που να αξίζει, πρώτη φορα να μπορώ να έχω μια καλη συννενόησηMarcela Crepaldi , Isabelly Disordi .
Οι πρώτες που σκέφτηκα
ΜΙλάς με γρίφους γέρονταΙσχύει ότι έχει τραβελια Λιοσίων 79;Αν ναι πάνω ή κάτω;
Εστί ακούγεταιΜΙλάς με γρίφους γέροντα
Νεφέλη, δες στο kanesexΚάτι σε ελληνίδα δεν έχουμε που να αξίζει, πρώτη φορα να μπορώ να έχω μια καλη συννενόηση
Σε οικο η εκτός φίλε ρωτάς?Κάτι σε ελληνίδα δεν έχουμε που να αξίζει, πρώτη φορα να μπορώ να έχω μια καλη συννενόηση
εκτοςΣε οικο η εκτός φίλε ρωτάς?