Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.696
- Πόντοι
- 1.196
Αυτό φαίνεται διά γυμνού οφθαλμούφιλος μου πηγε και ηταν αγορακι με γυναικεια ρουχα ...μολις γδυθηκε αρχισε να τρεχει!
Αυτό φαίνεται διά γυμνού οφθαλμούφιλος μου πηγε και ηταν αγορακι με γυναικεια ρουχα ...μολις γδυθηκε αρχισε να τρεχει!
δεν συμφωνώ εκτός εάν αναφέρεσαι σε τιμές κάτω των 100 . Γιατί απο 100 και πάνω είναι οκ .Νόμος: Πλέον είναι δύσκολο να βρεις καλή τρανς, όλες είναι πια τέρμα ξεπετες. Είχα στανταρακια αλλά τώρα πια όχι κ ψάχνω
Τι 100 μου λέτε ρε;! Μισθωτοί είμαστε. Πολύ ακριβά.δεν συμφωνώ εκτός εάν αναφέρεσαι σε τιμές κάτω των 100 . Γιατί απο 100 και πάνω είναι οκ .
Δυστυχώς η καύλα έχει συνέπειες...Τι 100 μου λέτε ρε;! Μισθωτοί είμαστε. Πολύ ακριβά.
Συνήθως είναι καθαρές , σε ποια πήγες ;Καλησπερα αλάνια. Πηγα με την πρώτη μου τρανς. Μια απο τις αρκετά γνωστές που άχουμε εδω απο tsdating κτλ. Γενικα εχω στο κεφάλι μου έννοια μήπως εχω πάρει κανένα ΣΜΝ αν και ημουν προσεκτικός. Θελω τα φώτα σας για το αν γενικα είναι καθαρες (οχι μονο απο hiv) και τι να κάνω. Οποια βοήθεις καλοδεχούμενη.
Η κοπελα τα σπάει btw.
ποια;Καλησπερα αλάνια. Πηγα με την πρώτη μου τρανς. Μια απο τις αρκετά γνωστές που άχουμε εδω απο tsdating κτλ. Γενικα εχω στο κεφάλι μου έννοια μήπως εχω πάρει κανένα ΣΜΝ αν και ημουν προσεκτικός. Θελω τα φώτα σας για το αν γενικα είναι καθαρες (οχι μονο απο hiv) και τι να κάνω. Οποια βοήθεις καλοδεχούμενη.
Η κοπελα τα σπάει btw.
Γαμησετα φίλε, σε νιώθω, και εγώ όταν πηγαίνω από την καυλα μου στην πιπα δεν βάζω προφυλακτικό ούτε στις άλλες λέω να βάλουν και μόλις τελειώνω αρχίζει και με πιάνει το άγχος...Καλησπερα αλάνια. Πηγα με την πρώτη μου τρανς. Μια απο τις αρκετά γνωστές που άχουμε εδω απο tsdating κτλ. Γενικα εχω στο κεφάλι μου έννοια μήπως εχω πάρει κανένα ΣΜΝ αν και ημουν προσεκτικός. Θελω τα φώτα σας για το αν γενικα είναι καθαρες (οχι μονο απο hiv) και τι να κάνω. Οποια βοήθεις καλοδεχούμενη.
Η κοπελα τα σπάει btw.
το κρατάει 7σφράγιστο μυστικό μην χάσει την αποκλειστικότητα
Δεν είναι ντροπή η καύλα . "Δεν μπορούμε να είμαστε κύριοι όταν καυλώνουμε..." Μαρκήσιος Ντε Σάντ... ή ντρέπεται !
..... δεν το έγραψα για το βίτσιο ! για το κορμί που πήρε ήταν το σχόλιο !Δεν είναι ντροπή η καύλα . "Δεν μπορούμε να είμαστε κύριοι όταν καυλώνουμε..." Μαρκήσιος Ντε Σάντ
Εγώ όταν πήγαινα απέφευγα τις ξένες ή αυτές που κάνουν tour. Ειχα πάντα στανταράκιαΜε nayara muller πηγα. Πιπα χωρίς προφυλακτικό της πηρα-μου πήρε (δεν ακούμπησε κανεις το σπέρμα του αλλου). Το σεξ ηταν πολύ safe θεωρώ (ημουν ενεργηρικός μονο μόνο). Για αυτήν ξέρουμε κάτι για θέμα ασφάλειας και γενικά για τις γνωστές εδω πέρα με κτιτικές κτλ? Γενικά μια βοήθεια απ τους πιο έμπειρους παιδιά να ηρεμίσω λιγάκι. Ολα τέλεια αλλα επιμελώς δεν με άφησε να γλύψω κωλο για κάποιο λόγο.
Κάποιος που εχει κάνει τα ίδια μαζί της ήταν ΟΚ μετά (οτιδήποτε ΣΜΝ) ???
Καλησπερα αλάνια. Πηγα με την πρώτη μου τρανς. Μια απο τις αρκετά γνωστές που άχουμε εδω απο tsdating κτλ. Γενικα εχω στο κεφάλι μου έννοια μήπως εχω πάρει κανένα ΣΜΝ αν και ημουν προσεκτικός. Θελω τα φώτα σας για το αν γενικα είναι καθαρες (οχι μονο απο hiv) και τι να κάνω. Οποια βοήθεις καλοδεχούμενη.
Η κοπελα τα σπάει btw.
Εγώ έχω πάει αρκετές φορές από πέρυσι που είναι εδώ , μην ανησυχείς. Και μένα τελευταία φορά δεν με άφησε να γλ.κω. επειδή δεν τής πολυαρέσει νομίζω... Ψωλάρα πάντως, να την δοκιμάσεις την επόμενη φορά.Με Mayara Muller/Patricia πηγα. Πιπα χωρίς προφυλακτικό της πηρα-μου πήρε (δεν ακούμπησε κανεις το σπέρμα του αλλου). Το σεξ ηταν πολύ safe θεωρώ (ημουν ενεργηρικός μονο μόνο). Για αυτήν ξέρουμε κάτι για θέμα ασφάλειας και γενικά για τις γνωστές εδω πέρα με κτιτικές κτλ? Γενικά μια βοήθεια απ τους πιο έμπειρους παιδιά να ηρεμίσω λιγάκι. Ολα τέλεια αλλα επιμελώς δεν με άφησε να γλύψω κωλο για κάποιο λόγο.
Εγώ έχω πάει αρκετές φορές από πέρυσι που είναι εδώ , μην ανησυχείς. Και μένα τελευταία φορά δεν με άφησε να γλ.κω. επειδή δεν τής πολυαρέσει νομίζω... Ψωλάρα πάντως, να την δοκιμάσεις την επόμενη φορά.Με Mayara Muller/Patricia πηγα. Πιπα χωρίς προφυλακτικό της πηρα-μου πήρε (δεν ακούμπησε κανεις το σπέρμα του αλλου). Το σεξ ηταν πολύ safe θεωρώ (ημουν ενεργηρικός μονο μόνο). Για αυτήν ξέρουμε κάτι για θέμα ασφάλειας και γενικά για τις γνωστές εδω πέρα με κτιτικές κτλ? Γενικά μια βοήθεια απ τους πιο έμπειρους παιδιά να ηρεμίσω λιγάκι. Ολα τέλεια αλλα επιμελώς δεν με άφησε να γλύψω κωλο για κάποιο λόγο.
καποιο λινκ?Εγώ έχω πάει αρκετές φορές από πέρυσι που είναι εδώ , μην ανησυχείς. Και μένα τελευταία φορά δεν με άφησε να γλ.κω. επειδή δεν τής πολυαρέσει νομίζω... Ψωλάρα πάντως, να την δοκιμάσεις την επόμενη φορά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγώ έχω πάει αρκετές φορές από πέρυσι που είναι εδώ , μην ανησυχείς. Και μένα τελευταία φορά δεν με άφησε να γλ.κω. επειδή δεν τής πολυαρέσει νομίζω... Ψωλάρα πάντως, να την δοκιμάσεις την επόμενη φορά.
TSDATINGκαποιο λινκ?
καποιο λινκ?