You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 30
- Like
- 2.946
- Πόντοι
- 1.436
δεν συμφωνώ εκτός εάν αναφέρεσαι σε τιμές κάτω των 100 . Γιατί απο 100 και πάνω είναι οκ .Νόμος: Πλέον είναι δύσκολο να βρεις καλή τρανς, όλες είναι πια τέρμα ξεπετες. Είχα στανταρακια αλλά τώρα πια όχι κ ψάχνω
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.834
- Πόντοι
- 2.356
Τι 100 μου λέτε ρε;! Μισθωτοί είμαστε. Πολύ ακριβά.δεν συμφωνώ εκτός εάν αναφέρεσαι σε τιμές κάτω των 100 . Γιατί απο 100 και πάνω είναι οκ .
alexploutopoulosnew
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα έχετε να μου προτείνετε κάποια ενεργητική με μικρό και λεπτό καυλί γιατί είμαι πρωτάρης και δεν θέλω να πάω με την μία σε κάποια με χοντρό πουτσο
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 30
- Like
- 2.946
- Πόντοι
- 1.436
Δυστυχώς η καύλα έχει συνέπειες...Τι 100 μου λέτε ρε;! Μισθωτοί είμαστε. Πολύ ακριβά.
Καλησπερα αλάνια. Πηγα με την πρώτη μου τρανς. Μια απο τις αρκετά γνωστές που άχουμε εδω απο tsdating κτλ. Γενικα εχω στο κεφάλι μου έννοια μήπως εχω πάρει κανένα ΣΜΝ αν και ημουν προσεκτικός. Θελω τα φώτα σας για το αν γενικα είναι καθαρες (οχι μονο απο hiv) και τι να κάνω. Οποια βοήθεις καλοδεχούμενη.
Η κοπελα τα σπάει btw.
Η κοπελα τα σπάει btw.
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 30
- Like
- 2.946
- Πόντοι
- 1.436
Συνήθως είναι καθαρές , σε ποια πήγες ;Καλησπερα αλάνια. Πηγα με την πρώτη μου τρανς. Μια απο τις αρκετά γνωστές που άχουμε εδω απο tsdating κτλ. Γενικα εχω στο κεφάλι μου έννοια μήπως εχω πάρει κανένα ΣΜΝ αν και ημουν προσεκτικός. Θελω τα φώτα σας για το αν γενικα είναι καθαρες (οχι μονο απο hiv) και τι να κάνω. Οποια βοήθεις καλοδεχούμενη.
Η κοπελα τα σπάει btw.
ποια;Καλησπερα αλάνια. Πηγα με την πρώτη μου τρανς. Μια απο τις αρκετά γνωστές που άχουμε εδω απο tsdating κτλ. Γενικα εχω στο κεφάλι μου έννοια μήπως εχω πάρει κανένα ΣΜΝ αν και ημουν προσεκτικός. Θελω τα φώτα σας για το αν γενικα είναι καθαρες (οχι μονο απο hiv) και τι να κάνω. Οποια βοήθεις καλοδεχούμενη.
Η κοπελα τα σπάει btw.
kaparos8900000
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2023
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
Γαμησετα φίλε, σε νιώθω, και εγώ όταν πηγαίνω από την καυλα μου στην πιπα δεν βάζω προφυλακτικό ούτε στις άλλες λέω να βάλουν και μόλις τελειώνω αρχίζει και με πιάνει το άγχος...Καλησπερα αλάνια. Πηγα με την πρώτη μου τρανς. Μια απο τις αρκετά γνωστές που άχουμε εδω απο tsdating κτλ. Γενικα εχω στο κεφάλι μου έννοια μήπως εχω πάρει κανένα ΣΜΝ αν και ημουν προσεκτικός. Θελω τα φώτα σας για το αν γενικα είναι καθαρες (οχι μονο απο hiv) και τι να κάνω. Οποια βοήθεις καλοδεχούμενη.
Η κοπελα τα σπάει btw.
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 30
- Like
- 2.946
- Πόντοι
- 1.436
το κρατάει 7σφράγιστο μυστικό μην χάσει την αποκλειστικότητα
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 30
- Like
- 2.946
- Πόντοι
- 1.436
Δεν είναι ντροπή η καύλα . "Δεν μπορούμε να είμαστε κύριοι όταν καυλώνουμε..." Μαρκήσιος Ντε Σάντ... ή ντρέπεται !
Y13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 5.458
- Πόντοι
- 1.056
..... δεν το έγραψα για το βίτσιο ! για το κορμί που πήρε ήταν το σχόλιο !Δεν είναι ντροπή η καύλα . "Δεν μπορούμε να είμαστε κύριοι όταν καυλώνουμε..." Μαρκήσιος Ντε Σάντ
Με Mayara Muller/Patricia πηγα. Πιπα χωρίς προφυλακτικό της πηρα-μου πήρε (δεν ακούμπησε κανεις το σπέρμα του αλλου). Το σεξ ηταν πολύ safe θεωρώ (ημουν ενεργηρικός μονο μόνο). Για αυτήν ξέρουμε κάτι για θέμα ασφάλειας και γενικά για τις γνωστές εδω πέρα με κτιτικές κτλ? Γενικά μια βοήθεια απ τους πιο έμπειρους παιδιά να ηρεμίσω λιγάκι. Ολα τέλεια αλλα επιμελώς δεν με άφησε να γλύψω κωλο για κάποιο λόγο.
Κάποιος που εχει κάνει τα ίδια μαζί της ήταν ΟΚ μετά (οτιδήποτε ΣΜΝ) ???
Τελευταία τροποποίηση:
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.834
- Πόντοι
- 2.356
Εγώ όταν πήγαινα απέφευγα τις ξένες ή αυτές που κάνουν tour. Ειχα πάντα στανταράκιαΜε nayara muller πηγα. Πιπα χωρίς προφυλακτικό της πηρα-μου πήρε (δεν ακούμπησε κανεις το σπέρμα του αλλου). Το σεξ ηταν πολύ safe θεωρώ (ημουν ενεργηρικός μονο μόνο). Για αυτήν ξέρουμε κάτι για θέμα ασφάλειας και γενικά για τις γνωστές εδω πέρα με κτιτικές κτλ? Γενικά μια βοήθεια απ τους πιο έμπειρους παιδιά να ηρεμίσω λιγάκι. Ολα τέλεια αλλα επιμελώς δεν με άφησε να γλύψω κωλο για κάποιο λόγο.
podolagnos90
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2023
- Like
- 1.847
- Πόντοι
- 206
Καλησπερα αλάνια. Πηγα με την πρώτη μου τρανς. Μια απο τις αρκετά γνωστές που άχουμε εδω απο tsdating κτλ. Γενικα εχω στο κεφάλι μου έννοια μήπως εχω πάρει κανένα ΣΜΝ αν και ημουν προσεκτικός. Θελω τα φώτα σας για το αν γενικα είναι καθαρες (οχι μονο απο hiv) και τι να κάνω. Οποια βοήθεις καλοδεχούμενη.
Η κοπελα τα σπάει btw.
Πώς ένιωσες που πήγες με τρανς για 1η φορά ??
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 30
- Like
- 2.946
- Πόντοι
- 1.436
Εγώ έχω πάει αρκετές φορές από πέρυσι που είναι εδώ , μην ανησυχείς. Και μένα τελευταία φορά δεν με άφησε να γλ.κω. επειδή δεν τής πολυαρέσει νομίζω... Ψωλάρα πάντως, να την δοκιμάσεις την επόμενη φορά.Με Mayara Muller/Patricia πηγα. Πιπα χωρίς προφυλακτικό της πηρα-μου πήρε (δεν ακούμπησε κανεις το σπέρμα του αλλου). Το σεξ ηταν πολύ safe θεωρώ (ημουν ενεργηρικός μονο μόνο). Για αυτήν ξέρουμε κάτι για θέμα ασφάλειας και γενικά για τις γνωστές εδω πέρα με κτιτικές κτλ? Γενικά μια βοήθεια απ τους πιο έμπειρους παιδιά να ηρεμίσω λιγάκι. Ολα τέλεια αλλα επιμελώς δεν με άφησε να γλύψω κωλο για κάποιο λόγο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγώ έχω πάει αρκετές φορές από πέρυσι που είναι εδώ , μην ανησυχείς. Και μένα τελευταία φορά δεν με άφησε να γλ.κω. επειδή δεν τής πολυαρέσει νομίζω... Ψωλάρα πάντως, να την δοκιμάσεις την επόμενη φορά.Με Mayara Muller/Patricia πηγα. Πιπα χωρίς προφυλακτικό της πηρα-μου πήρε (δεν ακούμπησε κανεις το σπέρμα του αλλου). Το σεξ ηταν πολύ safe θεωρώ (ημουν ενεργηρικός μονο μόνο). Για αυτήν ξέρουμε κάτι για θέμα ασφάλειας και γενικά για τις γνωστές εδω πέρα με κτιτικές κτλ? Γενικά μια βοήθεια απ τους πιο έμπειρους παιδιά να ηρεμίσω λιγάκι. Ολα τέλεια αλλα επιμελώς δεν με άφησε να γλύψω κωλο για κάποιο λόγο.
καποιο λινκ?Εγώ έχω πάει αρκετές φορές από πέρυσι που είναι εδώ , μην ανησυχείς. Και μένα τελευταία φορά δεν με άφησε να γλ.κω. επειδή δεν τής πολυαρέσει νομίζω... Ψωλάρα πάντως, να την δοκιμάσεις την επόμενη φορά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγώ έχω πάει αρκετές φορές από πέρυσι που είναι εδώ , μην ανησυχείς. Και μένα τελευταία φορά δεν με άφησε να γλ.κω. επειδή δεν τής πολυαρέσει νομίζω... Ψωλάρα πάντως, να την δοκιμάσεις την επόμενη φορά.
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 30
- Like
- 2.946
- Πόντοι
- 1.436
TSDATINGκαποιο λινκ?
καποιο λινκ?
Γενικά εχει ακουστεί τιποτα απο κανένα μέλος να κολλησε HIV η οτιδήποτε πιο light απο κοπέλα γνωστή σαν αυτην και γενικά το γράφουν αν τύχει ? Απο πίπα χωρις προφ ποσο εύκολο είναι να κολλήσεις κατι (χωρις επαφή με σπερμα) ? Να κάνω κανένα τεστ η τοιδήποτε ?
Giorgos H σε ευχαριστω πολύ για την απάντηση, με ηρεμεί λιγάκι.
Giorgos H σε ευχαριστω πολύ για την απάντηση, με ηρεμεί λιγάκι.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις