εγώ κάνω τεστ stds τουλάχιστον μία φορά το χρόνο ακόμη & τώρα που έχω μείνει εργλενης 4 χρόνια & α ρίχνω το πολύ 2 γαμήσια τη χρονιά, πάντ αμε προφυλακτικό. Από τα ελάχιστα που ξέρω, αν καταπιειες σπέρμα είναι σα να γαμας ακάποτα, στο κυνδινο μετάδοσης. Δε νομίζω αν ποτέ κανείς κόλλησε κάτι να το αναφέρει εδώ ή οπουδήποτε & ούτως ή άλλως πως θα αποδείξει ότι έφταιγε κάποιο συγκεκριμένο άτομο. παρενθεση (όσες Ελληνίδες έχω γνωρίσει, καμία μα καμία δεν ήξερε πως να βάλει προφυλακτικό, πρέπει να ήμουν ο πρώτος & ίσως ο τελευταίος που γαμηθηκαν με καπότα). Δε θα κανω υποδείξεις σε κανέναν & γω πάνω στη καύλαέχει τύχει να πω "αει στα κομμάτια" αλλά επειδή μετλα μέχρι να βγούνε τα αποτελέσματα, τρελαίνομαι. το είχα ψιλοκοψει όσο ήμουν ενεργός. Ο ένας λογος που σταμάτησα να πηγαίνω στα τραβέλια είναι ότι όταν ήμουν ενεργητικός πάντα έσπαγε η καπότα & όλες τους μου έλεγαν "no problem im safe, fuck me raw"... οπότε όταν με γάμαγαν αυτές, μόνο ιεραποστολικό για να της τσεκαρω. Ο δεύτερος λόγος που σταμάτησα να πηγαίνω, είναι ότι πήγα να τσιμπουκώσω μία, & βρώμαγε ιδρωτίλα στις πουτσοτριχες. Αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα. Οπότε μπορεί να μη σε άφησε να γλύψεις γιατί ισως να μην είχε προλάβει να πλυθεί από τον προηγούμενο & να βρώμαγε καποτιλ