Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Crash222

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2019
Like
10
Πόντοι
0
Γενικά εχει ακουστεί τιποτα απο κανένα μέλος να κολλησε HIV η οτιδήποτε πιο light απο κοπέλα γνωστή σαν αυτην και γενικά το γράφουν αν τύχει ? Απο πίπα χωρις προφ ποσο εύκολο είναι να κολλήσεις κατι (χωρις επαφή με σπερμα) ? Να κάνω κανένα τεστ η τοιδήποτε ?

Giorgos H σε ευχαριστω πολύ για την απάντηση, με ηρεμεί λιγάκι.

kauliaris12

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2018
Like
44
Πόντοι
0
Αλάνια μου για την κοπέλα κάποια γνώμη;;

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
35
Like
7.832
Πόντοι
3.886
Ποια γαμαει καλύτερα να σε πέθανει...Έχω πάει με Ντόρα,ψάχνω κάτι πιο σκληρό

Ptzthess

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
367
Πόντοι
291

superkablomenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
1.695
Πόντοι
206

Τι γνώμη έχετε ??

Αν και δεν έχω πάει φαίνεται πολύ γλυκό κορίτσι !!!!!!!!!!!

sTeL77

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2011
Like
4.286
Πόντοι
441
Παίδες έχει κανείς πληροφορίες για Νάνσυ Ζαχαρία;;; Το χει κόψει το άθλημα ;;

velvetGreek76

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2023
Like
12
Πόντοι
0
Γενικά εχει ακουστεί τιποτα απο κανένα μέλος να κολλησε HIV η οτιδήποτε πιο light απο κοπέλα γνωστή σαν αυτην και γενικά το γράφουν αν τύχει ? Απο πίπα χωρις προφ ποσο εύκολο είναι να κολλήσεις κατι (χωρις επαφή με σπερμα) ? Να κάνω κανένα τεστ η τοιδήποτε ?

Giorgos H σε ευχαριστω πολύ για την απάντηση, με ηρεμεί λιγάκι.

εγώ κάνω τεστ stds τουλάχιστον μία φορά το χρόνο ακόμη & τώρα που έχω μείνει εργλενης 4 χρόνια & α ρίχνω το πολύ 2 γαμήσια τη χρονιά, πάντ αμε προφυλακτικό. Από τα ελάχιστα που ξέρω, αν καταπιειες σπέρμα είναι σα να γαμας ακάποτα, στο κυνδινο μετάδοσης. Δε νομίζω αν ποτέ κανείς κόλλησε κάτι να το αναφέρει εδώ ή οπουδήποτε & ούτως ή άλλως πως θα αποδείξει ότι έφταιγε κάποιο συγκεκριμένο άτομο. παρενθεση (όσες Ελληνίδες έχω γνωρίσει, καμία μα καμία δεν ήξερε πως να βάλει προφυλακτικό, πρέπει να ήμουν ο πρώτος & ίσως ο τελευταίος που γαμηθηκαν με καπότα). Δε θα κανω υποδείξεις σε κανέναν & γω πάνω στη καύλαέχει τύχει να πω "αει στα κομμάτια" αλλά επειδή μετλα μέχρι να βγούνε τα αποτελέσματα, τρελαίνομαι. το είχα ψιλοκοψει όσο ήμουν ενεργός. Ο ένας λογος που σταμάτησα να πηγαίνω στα τραβέλια είναι ότι όταν ήμουν ενεργητικός πάντα έσπαγε η καπότα & όλες τους μου έλεγαν "no problem im safe, fuck me raw"... οπότε όταν με γάμαγαν αυτές, μόνο ιεραποστολικό για να της τσεκαρω. Ο δεύτερος λόγος που σταμάτησα να πηγαίνω, είναι ότι πήγα να τσιμπουκώσω μία, & βρώμαγε ιδρωτίλα στις πουτσοτριχες. Αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα. Οπότε μπορεί να μη σε άφησε να γλύψεις γιατί ισως να μην είχε προλάβει να πλυθεί από τον προηγούμενο & να βρώμαγε καποτιλα

Crash222

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2019
Like
10
Πόντοι
0
εγώ κάνω τεστ stds τουλάχιστον μία φορά το χρόνο ακόμη & τώρα που έχω μείνει εργλενης 4 χρόνια & α ρίχνω το πολύ 2 γαμήσια τη χρονιά, πάντ αμε προφυλακτικό. Από τα ελάχιστα που ξέρω, αν καταπιειες σπέρμα είναι σα να γαμας ακάποτα, στο κυνδινο μετάδοσης. Δε νομίζω αν ποτέ κανείς κόλλησε κάτι να το αναφέρει εδώ ή οπουδήποτε & ούτως ή άλλως πως θα αποδείξει ότι έφταιγε κάποιο συγκεκριμένο άτομο. παρενθεση (όσες Ελληνίδες έχω γνωρίσει, καμία μα καμία δεν ήξερε πως να βάλει προφυλακτικό, πρέπει να ήμουν ο πρώτος & ίσως ο τελευταίος που γαμηθηκαν με καπότα). Δε θα κανω υποδείξεις σε κανέναν & γω πάνω στη καύλαέχει τύχει να πω "αει στα κομμάτια" αλλά επειδή μετλα μέχρι να βγούνε τα αποτελέσματα, τρελαίνομαι. το είχα ψιλοκοψει όσο ήμουν ενεργός. Ο ένας λογος που σταμάτησα να πηγαίνω στα τραβέλια είναι ότι όταν ήμουν ενεργητικός πάντα έσπαγε η καπότα & όλες τους μου έλεγαν "no problem im safe, fuck me raw"... οπότε όταν με γάμαγαν αυτές, μόνο ιεραποστολικό για να της τσεκαρω. Ο δεύτερος λόγος που σταμάτησα να πηγαίνω, είναι ότι πήγα να τσιμπουκώσω μία, & βρώμαγε ιδρωτίλα στις πουτσοτριχες. Αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα. Οπότε μπορεί να μη σε άφησε να γλύψεις γιατί ισως να μην είχε προλάβει να πλυθεί από τον προηγούμενο & να βρώμαγε καποτιλ
Γενικά νομίζω ο κίνδυνος απο σεξ με καπώτα είναι παρα πολύ μικρός. Ακόμα και να σπάσει δεν είναι κάτι τρελό. Απο πιπες χωρίς προφύλαξη δεν ξέρω...

Γενικά ήθελα ακούσω απ τους πιο γνώστες και έμπειρους τι κίνδυνος υπάρχει απο τις γνωστές κοπέλες που είναι καιρό εδώ. Οχι μόνο για HIV αλλα και για τα υπόλοιπα, εστω και τα απλα δερματικά. Ξέρουμε αν αυτές σταματάνει αν δουνε κάτι ?
Υπάρχει κανείς που να εχει πάρει αρκετές πίπες ακάπωτες π.χ και δεν εχει πάθει τίποτα ?
Είναι η μεγαλύτερη καύλα οι τρανς αλλα αν υπάρχει ρίσκο και άγχος μετά δεν αξίζει κατα τη γνώμη μου.

Τελευταία τροποποίηση:

kaparos8900000

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2023
Like
48
Πόντοι
0
Γενικά νομίζω ο κίνδυνος απο σεξ με καπώτα είναι παρα πολύ μικρός. Ακόμα και να σπάσει δεν είναι κάτι τρελό. Απο πιπες χωρίς προφύλαξη δεν ξέρω...

Γενικά ήθελα ακούσω απ τους πιο γνώστες και έμπειρους τι κίνδυνος υπάρχει απο τις γνωστές κοπέλες που είναι καιρό εδώ. Οχι μόνο για HIV αλλα και για τα υπόλοιπα, εστω και τα απλα δερματικά. Ξέρουμε αν αυτές σταματάνει αν δουνε κάτι ?
Υπάρχει κανείς που να εχει πάρει αρκετές πίπες ακάπωτες π.χ και δεν εχει πάθει τίποτα ?
Είναι η μεγαλύτερη καύλα οι τρανς αλλα αν υπάρχει ρίσκο και άγχος μετά δεν αξίζει κατα τη γνώμη μου.
Αν και δεν θεωρώ τον εαυτό μου ως άτομο με μεγάλη εμπειρία θα σου πω τις δικές μου σκέψεις γιατί και εμένα με προβληματίζει πολύ το συγκεκριμένο θέμα, αν και έχω πάει με αρκετές δεν έχω κάνει εξετάσεις αλλά πιστεύω πως άμα είχα κάτι θα μου είχε βγει μέχρι τώρα, όσες φορές έχω πάει πάντα είτε γαμαω ργω είτε εκείνη φοράω ή φοράει προφυλακτικό ΠΑΝΤΑ,αλλά στην πιπα οχι και εκεί είναι που πάντα μετά το γαμησι μου σκάει το άγχος, δεν έχω καταπιεί ποτέ τίποτα αλλά πάνω στην καυλα δεν μπορώ να τις πω βάλε προφυλακτικό να σε πιπωσω είτε αντίστοιχα αυτή σε εμένα, σίγουρα στο γαμησι πρέπει να φοράς πάντα αλλά στην πίπα νομίζω είναι πιο χαλαρά και όχι τόσο επικίνδυνα

alexploutopoulosnew

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα έχετε να μου προτείνετε κάποια ενεργητική με μικρό και λεπτό καυλί γιατί είμαι πρωτάρης και δεν θέλω να πάω με την μία σε κάποια με χοντρό πουτσο

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
28
Like
2.696
Πόντοι
1.196
Καλησπέρα έχετε να μου προτείνετε κάποια ενεργητική με μικρό και λεπτό καυλί γιατί είμαι πρωτάρης και δεν θέλω να πάω με την μία σε κάποια με χοντρό πουτσο
Marcela Crepaldi , Isabelly Disordi .
Οι πρώτες που σκέφτηκα

Pitourass

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2021
Like
10
Πόντοι
0
Εχει κανας εμπειρος να προτεινει καμια καλη με κατω απο 100€;

Accountant 7