Mpirimpas76
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2023
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.175
- Πόντοι
- 371
Σε οικο η εκτός φίλε ρωτάς?Κάτι σε ελληνίδα δεν έχουμε που να αξίζει, πρώτη φορα να μπορώ να έχω μια καλη συννενόηση
Σε οικο η εκτός φίλε ρωτάς?Κάτι σε ελληνίδα δεν έχουμε που να αξίζει, πρώτη φορα να μπορώ να έχω μια καλη συννενόηση
εκτοςΣε οικο η εκτός φίλε ρωτάς?
Ίριδα κ Έλενα σανραιζ...
Alyssa thunderfack η τελευταία στο ts. Δεν την έχω πάρει αλλα τσέκαρε φώτο. Εχουν ακουστεί θετικά. Ειναι περισσότερο παθητική αλλα παίζει και ενεργητικά. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν την βρίσκεις εύκολα.Κάτι σε ελληνίδα δεν έχουμε που να αξίζει, πρώτη φορα να μπορώ να έχω μια καλη συννενόηση
Για μένα άμα θες καλή ενεργητική πήγαινε στη Ντόρα που είναι κ ΕλληνίδαΚαμιά τρανς με μεγάλα κρεμαστά αρχιδια Ελληνίδα κατά προτίμηση γνωρίζετε;
Συμφωνώ για Ντόρα.Για μένα άμα θες καλή ενεργητική πήγαινε στη Ντόρα που είναι κ Ελληνίδα
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση απλά έχω συγκεκριμένο φετίχ με τα μεγάλα κρεμαστά αρχιδια σε Ελληνίδα τρανς αν γνωρίζει να βοηθήσει κάποιος, απ' ότι βλέπω σε φωτογραφίες η Ντόρα τα έχει μικρά..Για μένα άμα θες καλή ενεργητική πήγαινε στη Ντόρα που είναι κ Ελληνίδα
κονδυλώματα.. από πούτσα στο στόμα σου & άντε να το προσέξεις μετά. Στη πουτσα σου θέλω να πιστεύω ότι τη κοιτάτε & αν δείτε κάτι έξτρα, πάτε σε αφροδισιολόγο. Σε γενικές γραμμές νομίζω έχει να κάνει με την ιδιοσυγκρασία του καθένα.όλοι μας τη πρώτη φορά θα φρικάρουμε, άλλοι θα το ξεπεράσουν (τον φόβο) με τον καιρο & άλλοι θα είναι πιο προσεκτικοί . HIV μπορεί να μεταδίδεις μόνο χωρις να αρρωστήσεις... υποθέτω & άλλα πράγματα είναι έτσι όπως & αρρώστιες που δε πεθαίνεις, απλά τις έχεις ή πεθαινουν οι γυναίκες, όπως με κάποιες μορφές κονδυλωμάτων.Αν και δεν θεωρώ τον εαυτό μου ως άτομο με μεγάλη εμπειρία θα σου πω τις δικές μου σκέψεις γιατί και εμένα με προβληματίζει πολύ το συγκεκριμένο θέμα, αν και έχω πάει με αρκετές δεν έχω κάνει εξετάσεις αλλά πιστεύω πως άμα είχα κάτι θα μου είχε βγει μέχρι τώρα, όσες φορές έχω πάει πάντα είτε γαμαω ργω είτε εκείνη φοράω ή φοράει προφυλακτικό ΠΑΝΤΑ,αλλά στην πιπα οχι και εκεί είναι που πάντα μετά το γαμησι μου σκάει το άγχος, δεν έχω καταπιεί ποτέ τίποτα αλλά πάνω στην καυλα δεν μπορώ να τις πω βάλε προφυλακτικό να σε πιπωσω είτε αντίστοιχα αυτή σε εμένα, σίγουρα στο γαμησι πρέπει να φοράς πάντα αλλά στην πίπα νομίζω είναι πιο χαλαρά και όχι τόσο επικίνδυνα
Φίλε Βίκυ από Αγκύρας 1Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση απλά έχω συγκεκριμένο φετίχ με τα μεγάλα κρεμαστά αρχιδια σε Ελληνίδα τρανς αν γνωρίζει να βοηθήσει κάποιος, απ' ότι βλέπω σε φωτογραφίες η Ντόρα τα έχει μικρά..
Το κακό είναι ότι ποτέ καυλώνει ποτέ οχιΦίλε Βίκυ από Αγκύρας 1
Είναι ότι πρέπει...
Γεμίζει το στόμα σου
Εντάξει, δεν καυλωνει παντα...Το κακό είναι ότι ποτέ καυλώνει ποτέ οχι
Αυτή δουλεύει απογεύματα ;Το κακό είναι ότι ποτέ καυλώνει ποτέ οχι
Εντάξει αν γλύφεις κ δεν σηκώνεται είναι μαλακιαΕντάξει, δεν καυλωνει παντα...
Έχει όμως ωραίο καυλι για γλύψιμο
Φένια η κοκκινομάλλα. Καβλί γεωτρύπανο και κάγκελο. Και αρχιδια μεγάλα. Στα αρνητικά ότι δεν αλλάζει στάσεις. Τελειώνει με αυτήν που ξεκινάει.Καμιά τρανς με μεγάλα κρεμαστά αρχιδια Ελληνίδα κατά προτίμηση γνωρίζετε;