Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

reoust

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Κριτικές
1
Like
132
Πόντοι
1
Κάτι σε ελληνίδα δεν έχουμε που να αξίζει, πρώτη φορα να μπορώ να έχω μια καλη συννενόηση
Alyssa thunderfack η τελευταία στο ts. Δεν την έχω πάρει αλλα τσέκαρε φώτο. Εχουν ακουστεί θετικά. Ειναι περισσότερο παθητική αλλα παίζει και ενεργητικά. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν την βρίσκεις εύκολα.

• Like
Αντιδράσεις: shin_

Sentinel beast

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2024
Like
75
Πόντοι
0
Καμιά τρανς με μεγάλα κρεμαστά αρχιδια Ελληνίδα κατά προτίμηση γνωρίζετε;

Isnaider88d

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2024
Like
58
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίζει καμία παρτουζα με τρανς και γυναίκα μαζί;

Μπάμπης

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2023
Like
126
Πόντοι
0

Mpirimpas76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
11
Like
1.175
Πόντοι
371

Sentinel beast

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2024
Like
75
Πόντοι
0
Για μένα άμα θες καλή ενεργητική πήγαινε στη Ντόρα που είναι κ Ελληνίδα
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση απλά έχω συγκεκριμένο φετίχ με τα μεγάλα κρεμαστά αρχιδια σε Ελληνίδα τρανς αν γνωρίζει να βοηθήσει κάποιος, απ' ότι βλέπω σε φωτογραφίες η Ντόρα τα έχει μικρά..

velvetGreek76

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2023
Like
12
Πόντοι
0
Αν και δεν θεωρώ τον εαυτό μου ως άτομο με μεγάλη εμπειρία θα σου πω τις δικές μου σκέψεις γιατί και εμένα με προβληματίζει πολύ το συγκεκριμένο θέμα, αν και έχω πάει με αρκετές δεν έχω κάνει εξετάσεις αλλά πιστεύω πως άμα είχα κάτι θα μου είχε βγει μέχρι τώρα, όσες φορές έχω πάει πάντα είτε γαμαω ργω είτε εκείνη φοράω ή φοράει προφυλακτικό ΠΑΝΤΑ,αλλά στην πιπα οχι και εκεί είναι που πάντα μετά το γαμησι μου σκάει το άγχος, δεν έχω καταπιεί ποτέ τίποτα αλλά πάνω στην καυλα δεν μπορώ να τις πω βάλε προφυλακτικό να σε πιπωσω είτε αντίστοιχα αυτή σε εμένα, σίγουρα στο γαμησι πρέπει να φοράς πάντα αλλά στην πίπα νομίζω είναι πιο χαλαρά και όχι τόσο επικίνδυνα
κονδυλώματα.. από πούτσα στο στόμα σου & άντε να το προσέξεις μετά. Στη πουτσα σου θέλω να πιστεύω ότι τη κοιτάτε & αν δείτε κάτι έξτρα, πάτε σε αφροδισιολόγο. Σε γενικές γραμμές νομίζω έχει να κάνει με την ιδιοσυγκρασία του καθένα.όλοι μας τη πρώτη φορά θα φρικάρουμε, άλλοι θα το ξεπεράσουν (τον φόβο) με τον καιρο & άλλοι θα είναι πιο προσεκτικοί . HIV μπορεί να μεταδίδεις μόνο χωρις να αρρωστήσεις... υποθέτω & άλλα πράγματα είναι έτσι όπως & αρρώστιες που δε πεθαίνεις, απλά τις έχεις ή πεθαινουν οι γυναίκες, όπως με κάποιες μορφές κονδυλωμάτων.

Mpirimpas76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
11
Like
1.175
Πόντοι
371
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση απλά έχω συγκεκριμένο φετίχ με τα μεγάλα κρεμαστά αρχιδια σε Ελληνίδα τρανς αν γνωρίζει να βοηθήσει κάποιος, απ' ότι βλέπω σε φωτογραφίες η Ντόρα τα έχει μικρά..
Φίλε Βίκυ από Αγκύρας 1
Είναι ότι πρέπει...
Γεμίζει το στόμα σου

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Γενικά όσοι ρωτάτε εδώ πέρα σε ποια να πάτε - προτιμήστε τις Ελληνίδες - όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά εκεί τουλάχιστον ξέρεις τι και πως. Οι ξένες φαντεζί με τα βραζιλιάνικα ονόματα, "μουνάρες" και κάτι τέτοιες τις θεωρώ υψηλού ρίσκου από κάθε άποψη.

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Ρίσκο οι Βραζιλιάνες που δεν αξίζει τις πιο πολλές φορές. Υπάρχουν 2-3 σταθερές ας το πούμε ( που έρχονται χρόνια κι έχουν καλές κριτικές) αλλά οι εγχώριες δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν κατά τη γνώμη μου

Isnaider88d

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2024
Like
58
Πόντοι
0
Καλημέρα ψάχνω τρανς με γυναίκα για παρτουζα γνωρίζετε κάτι; Παίζει αυτό. ; Καινούργιος εδώ μέσα παίδες. Ευχαριστώ κ καλημέρα

stelios374

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2024
Like
646
Πόντοι
81
Καλημερα στην παρεα
θα ηθελα την συμβουλη σας ...
υπαρχει καμια που ειναι καθαρα παθιτικη και να αξιζει ο κοπος?

Kosteli

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2024
Like
242
Πόντοι
21
Καμιά τρανς με μεγάλα κρεμαστά αρχιδια Ελληνίδα κατά προτίμηση γνωρίζετε;
Φένια η κοκκινομάλλα. Καβλί γεωτρύπανο και κάγκελο. Και αρχιδια μεγάλα. Στα αρνητικά ότι δεν αλλάζει στάσεις. Τελειώνει με αυτήν που ξεκινάει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom