H Μιχαέλα..εξαιρετικό "κορίτσι" σε όλα της.Δεν γνωρίζω τι κανει σαν ενεργητική αλλά σε όλα τα άλλα ειναι άριστη.Tranny ενεργοπαθητικη
Ειμαι η Μιχαελα απο Περιστερι ενεργοπαθητικη (πληρως εμβολιασμενη ) καλεσε με μονο απο κινητο και μονο κληση ,οχι στο viber το δωρακι μου 60e λειτουργω και στους 2 ρολους κανονικα με κανονικη στυση ο χωρος μου ειναι καθαρος,διακριτικος και μοντερνος με ανεση χρονου,υπαρχει δυνατοτητα για ντουζ...kanesex.com
https://kanesex.com/transsexual/tra...es/athina-vivi-trans-energopathitiki_i1279350
Με ποια προτεινετε να περασω??
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)
Θοδωρής 123
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2017
- Like
- 653
- Πόντοι
- 81
Βιβη???H Μιχαέλα..εξαιρετικό "κορίτσι" σε όλα της.Δεν γνωρίζω τι κανει σαν ενεργητική αλλά σε όλα τα άλλα ειναι άριστη.
Δεν εχω εμπειρίες με τρανς με "υδραυλικα" ,εκτος μια φορα με την Μιχαέλα οπότε δεν γνωρίζω.Οπως επισης δεν γνωρίζω τι κάνει σαν ενεργητική γι αυτό και μίλησα για χαρακτήρα αλλά και σαν "περιποίηση" ηταν πολύ πολύ καλή.Βιβη???
translover69
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 220
- Πόντοι
- 1
η Μιχαελα ειναι πολυ καλη και στους 2 ρολους, βγαζει πολυ καβλα σε οτι κανει, ειναι καθαρη, ο χωρος της επισης καθαρος και δεν ειναι καθολου βιαστικη στα ραντεβου της.
Θοδωρής 123
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2017
- Like
- 653
- Πόντοι
- 81
Περασα με βιβη τελικα........καθαρος χωρος, καθαρη αυτη..... βιαστικη ομως πολυ μου ειχε πει μια ωρα και με εδιωξε στα 20 λεπτα μολις τελειωσα δηλαδη......δεν με καυλωσε καλα..... τεσπα δεν σας την προτεινω με τιποτα.
Θοδωρής 123
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2017
- Like
- 653
- Πόντοι
- 81
Και κατι αλλο καμια σχεση οι φωτο στην αγγελια της βιβης με την πραγματικοτητα πολυ παχια.... το δωματιο σκοτεινο δεν εβλεπα τιποτααα σχεδονννν.....τεσπα
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Που είναι αυτή η παραλία τυπε;Έχει κάνει την εμφάνιση της εδώ και 2η εβδομάδα (Κυριακή κατέβηκα δεν ξέρω για άλλες μέρες αν είναι εκεί ), μια τρανς ονόματι Νικολέτα στην παραλία γυμνιστών στον Πειραιά. Επιλέγει με ποιον θα γαμηθει η ίδια και δεν παίρνει λεφτά. Είναι γύρω στα 45 με ξανθό μαλλί αδύνατη. Ξέρει κανείς περισσότερα για τη νέα είσοδο?
originalred
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1
Υπάρχει παραλία γυμνιστών στον Πειραιά? Καλά και μόνο το ότι υπάρχει παραλία (τα γνωστά βοτσαλάκια) παράλογο είναι. Αλλά γυμνιστών?Που είναι αυτή η παραλία τυπε?
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.823
- Πόντοι
- 3.886
Εγώ ξέρω την παραλία γυμνιστών στα λιμανακια
Στις φωτο δειχνει πυραυλος! Ομως μονο στις φωτο. Απο κοντα πριν 2 χρονια πηγα μαζι της καπου στην πετρουπολη. Καμια σχεση και ξεπετα! Δεν θα ξαναπηγαινα μαζι της!https://kanesex.com/transsexual/transsexuals-psaxnoun-gia-antres/tranny-energopathitiki_i1182447
Ξερει κανεις τιποτα για αυτην???
Guristroulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Like
- 139
- Πόντοι
- 1
Πας στο παλιό μαγαζί Αχινός που έχει κλείσει, κατεβαίνεις κάτω τα σκαλιά, είναι ένα γηπεδάκι που παίζουν μπάσκετ και πας δεξιά προχωράς στα βράχια και στο τέρμα θα τη δεις τη παραλία. 2ος κολπισκος είναι χωρίς οπτική επαφή από τους λουόμενους στη πλαζ της Φρεατυδας. Θάλασσα χάλια αλλά εχει καυλανταΠου είναι αυτή η παραλία τυπε;
https://kanesex.com/erotikes-ypires...opathitiki-kayliara-trans-6989666609_i1297040 έχουμε κριτικές για αυτό το μωρό?ξέρει κάποιος?
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Πολύ καλήhttps://kanesex.com/erotikes-ypires...opathitiki-kayliara-trans-6989666609_i1297040 έχουμε κριτικές για αυτό το μωρό?ξέρει κάποιος?
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
κοστος? περιοχή? 1 πιστολιά?Πολύ καλή
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Σαν παθητική την έχω συναντήσει. Κόστος θα έλεγα ισορροπημένο. Προς άνω Πατήσια . Κατά κανόνα ένας γύροςκοστος? περιοχή? 1 πιστολιά?
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
ισορροπημένο = ?Σαν παθητική την έχω συναντήσει. Κόστος θα έλεγα ισορροπημένο. Προς άνω Πατήσια . Κατά κανόνα ένας γύρος
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.338
- Πόντοι
- 606
Εμενα θ μ ενδιεφερε ν δω τ ιδιο κορμι παρα τ προσωπο ετσι ημουν κ γω στ αρχες μου αλλα πλεων δεν μ νιαζει η φατσα ..αλλοστε ολα ειναι υποκημενηκαΑν ζητάει λεφτά και δεν μας δείχνει το πρόσωπο να μην πας. Ο/Η σωστός επαγγελματίας δείχνει πρόσωπο στο πελάτη. Ίσως κάνω λάθος αλλά εγώ δεν πάω με κάποια που έχει κρυμμένη φάτσα.
Οτι διχνει βλεπεις κ απο κοντα ρε μουτρο δεν στεκουν αυτα που λεςΣτις φωτο δειχνει πυραυλος! Ομως μονο στις φωτο. Απο κοντα πριν 2 χρονια πηγα μαζι της καπου στην πετρουπολη. Καμια σχεση και ξεπετα! Δεν θα ξαναπηγαινα μαζι της!
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.417
- Πόντοι
- 2.356
Μου αρέσει ρε Βάτραχε που είσαι και έμπειρος και λες τέτοια πράγματα. Σε κουκουλοφόρους που μου βάζουν αγγελία ερωτικών υπηρεσιών δεν πάμε. Τέλος. Ναι μετράει το πρόσωπο. Όχι υπό την έννοια όμως που το λες. Το να πηγαίνεις εσύ, ως ανώνυμος είναι μια συνθήκη αποδεκτή.Εμενα θ μ ενδιεφερε ν δω τ ιδιο κορμι παρα τ προσωπο ετσι ημουν κ γω στ αρχες μου αλλα πλεων δεν μ νιαζει η φατσα ..αλλοστε ολα ειναι υποκημενηκα
Οτι διχνει βλεπεις κ απο κοντα ρε μουτρο δεν στεκουν αυτα που λες
niceman
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 106
- Πόντοι
- 1
καλησπερα παιδια
Να ρωτησω αν εχουμε καποια πληροφορια για την συγκεκριμενη βλεπω αρκετω καιρο τις ιδιες φωτο και προβληματιζομαι αν πρεπει να παω μην φαμε καμια φολα
Να ρωτησω αν εχουμε καποια πληροφορια για την συγκεκριμενη βλεπω αρκετω καιρο τις ιδιες φωτο και προβληματιζομαι αν πρεπει να παω μην φαμε καμια φολα
ΚΑΥΛΙΑΡΑ TRANS
Καυλιαρα νεαρη τρανς σε περιμενει Καλλιθεα,Αθηνα στον ωραιο ανανεωμενο χωρο της για παιχνιδια και καυλες.Καλεστε 6.9.3.4.0.3.6.8.2.9.Πηγαινω και με ζευγαρια.Σοβαροτητα και εχεμυθεια.Δεν απαντω σε αποκρυψεις και μηνυματα.
kanesex.com
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
όντως ρε συ.... ίδιες φωτο εδώ και ... αιώνες...καλησπερα παιδια
ΚΑΥΛΙΑΡΑ TRANS
Καυλιαρα νεαρη τρανς σε περιμενει Καλλιθεα,Αθηνα στον ωραιο ανανεωμενο χωρο της για παιχνιδια και καυλες.Καλεστε 6.9.3.4.0.3.6.8.2.9.Πηγαινω και με ζευγαρια.Σοβαροτητα και εχεμυθεια.Δεν απαντω σε αποκρυψεις και μηνυματα.kanesex.com
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις