enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Μοντέλο;αναλογα αν εχεις αναλογιες μοντελου κ εισαι τυχερος πανω απολα θα περασεις καλα ....εγω ημουν!!!
Μοντέλο;αναλογα αν εχεις αναλογιες μοντελου κ εισαι τυχερος πανω απολα θα περασεις καλα ....εγω ημουν!!!
δεν ξερω τηποτα και δεν ειμαι κανενας υπαρχουν αλλοι ποιο γνωστες απο μενα !!αδερφε σε βλεπω ξερεις πολλα απο τρανς. για 1η φορα ποια λες? και ποιες θεωρεις τοπ?
R.I.P.Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Παλαιολόγου
Πέθανε ο εκκεντρικός πανελίστας Δημήτρης Παλαιολόγουwww.yupiii.gr
Πλακα κανεις...!
Ακριβεστατος...Φόλα είναι φίλε, βαριέται που ζει και που αναπνέει.
Τελικα πηγα ο ιδιος.Καλησπερα παιδια!Ξερουμε κατι για αυτην;;Verónic@6907902530
Πρεμιέρα στο trans sexy Θα εκπληρώσω τις σεξουαλικές σας επιθυμίες στο κρεβάτι Μπορώ να είμαι κυρίαρχος εκτελώ φετίχ διαθέσιμα 24 ώρες για τη συνάντηση 100% πραγματικές φωτογραφίεςkanesex.com
Για day desire έχω ακούσει καλά και για Ντόρακαλησπερα συναγωνιστες.. μου εχει κολησει το μουαλο για φαση αφεντρας.. εχετε να προτεινετε καποια?
καλησπερα συναγωνιστες.. μου εχει κολησει το μουαλο για φαση αφεντρας.. εχετε να προτεινετε καποια?
Περισσοτερα απο 10 χρονια πριν, την πηρα απο συγγρου στο υψος του φιξ, Λεγοταν τανια κελυ. Πηγαμε σε ενα holel εκει σε μια μικρη παροδο. Ειναι ωραια με ωραια επιδερμιδα, αλλα αποδοσεις ηταν ξεπετα. Δεν θα ξαναπηγαινα μαζι της.Καλησπέρα σε όλα τα παιχτουρια.
Γνωρίζει κανείς για αυτή τη κούκλα ?
Εχω παει μαζι της, ειναι ωραια οχι τοσο στο προσωπο οσο στο σωμα, ειναι πολυ φιλικη γελαστη προσχαρο ατομο,δεν λεει οχι.Για day desire έχω ακούσει καλά και για Ντόρα
Εχω παει με την Πελι πολλες φορες. Εντυπωσεις? Η ΚΟΡΜΑ! Φοβερο προσωπο! Δεν λεει οχι σε τιποτα! Σεξομηχανη! Ειναι και πολυ καλο παιδι! Εχω διαβασει και διαφορα αρνητικα σχολια για αυτην,αλλα εγω της βαζω 10 με τονο! Η πιο ωραια εμπειρια που εχω ζησει απο αγοραιο ερωτα! Δεν υπερβαλλω! Ειναι αληθεια αυτα που γραφω.Καλησπέρα,
Ποια από τις 2 να προτιμήσω;
Έχω δοκιμάσει μόνο Πελι όταν είχε έρθει Θεσσαλονίκη, πολύ φιλική πηγαίνει ακριβώς με τα νερά σου καθόλου βιαστική. Γενικά πολύ καλή εμπειρίαΚαλησπέρα,
Ποια από τις 2 να προτιμήσω;
Τραβα σ καμια βραζηλιανα εχουν κ παρασημα πολλαΚαμία καλή πρόταση ενεργητική τρανς να δοκιμάσω πρώτη φορά παθητικό;
καλή περίπτωση, την ιδρώνει τη φανέλαhttps://kanesex.com/transsexual/transsexuals-psaxnoun-gia-antres/tranny-energopathitiki_i1182447
Ξερει κανεις τιποτα για αυτην???
Γαμαει καλά?Είναι κοντά μου και λέω να την δοκιμάσω?καλή περίπτωση, την ιδρώνει τη φανέλα
Καθαρη??? Βιαζεται? Απο προσοντα???καλή περίπτωση, την ιδρώνει τη φανέλα