batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.572
- Πόντοι
- 606
ειναι λιγο μπερδεμα αλλα θα τ μαθεις !!!!!ωραιο τ αβαταρ σου !!!!!!μες τη καβλα
Φίλε μου δίκιο είχες πήρα την Σάρα και την θυμήθηκε κατευθείαν.Μου είπε ότι είναι στη Βραζιλία τώρα και μάλλον θα ξαναέρθει το καλοκαίρι.Την ρώτησα αν έχει ινστα και μου είπε ναι απλά δεν το θυμόταν το όνομα που έχει βάλει και θα μου το έστελνε σε μύνημα όταν το έβρισκε.(ακόμα δεν μου το έχει στείλει αλλά τεσπά)Γενικά όμως μου απαντούσε με όρεξη καλή κοπελίτσα η Σάρα ε?Δεν είμαι βέβαιος, αλλά νομίζω ότι αυτήν την έφερνε η Sarah.
Οπότε δεν χάνεις τίποτα να την πάρεις ένα τηλ να την ρωτήσεις αν είναι στο πρόγραμμα να τη ξαναφέρει.
Χαίρομαι φίλε μου που βρήκες την άκρη για την κοπέλα που ενδιαφέρεσαι. Η Σάρα, γενικά, είναι αυτή που φέρνει πολλές απ' τη Βραζιλία, όχι μόνο τη συγκεκριμένη αλλά και πολλές άλλες. Έχω μιλήσει στο παρελθόν τηλεφωνικά μαζί της, αλλά δεν έχω πάει μαζί της και δεν ξέρω παραπάνω. Αλλά, ναι, τις 1-2 φορές που την είχα ρωτήσει κάτι ήταν σπαθί.Φίλε μου δίκιο είχες πήρα την Σάρα και την θυμήθηκε κατευθείαν.Μου είπε ότι είναι στη Βραζιλία τώρα και μάλλον θα ξαναέρθει το καλοκαίρι.Την ρώτησα αν έχει ινστα και μου είπε ναι απλά δεν το θυμόταν το όνομα που έχει βάλει και θα μου το έστελνε σε μύνημα όταν το έβρισκε.(ακόμα δεν μου το έχει στείλει αλλά τεσπά)Γενικά όμως μου απαντούσε με όρεξη καλή κοπελίτσα η Σάρα ε?
https://kanesex.com/erotikes-ypires...xual/kayliara-trans-kallithea-athina_i1290861
για αυτην εδω μαγκες?εχουμε καμια αποψη?
Άλλαξε και τηλ, ε πάραβρομισε το πράγμα...Η Κάρμεν είναι. Νέο προφίλ, νέες φώτο. Καλή επιλογή.
Άλλαξε και τηλ, ε πάραβρομισε το πράγμα...
Τίποτα...Τι σκέφτεσαι?
Μίλα ελεύθερα τύπε, μια παρέα είμαστεΤίποτα...
Φόλα είναι φίλε, βαριέται που ζει και που αναπνέει.6944605590 βαλερίανα Ελληνοκαναδέζα τρανς κοπέλα.Κούκλα trans ,Καυτo μωρο, άκρως εντυπωσιακη !!!
( Negative Covit ) 6944605590 βαλερίανα Ελληνοκαναδέζα τρανς κοπέλα.Κούκλα trans ,Καυτo μωρο, άκρως εντυπωσιακή με κορμί γεμάτο ερωτισμό για στιγμές απόλυτης ηδονής, σε άντρες που ξέρουν τί θέλουν! . ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΣΕΞ είμαι όπως με βλέπεις και θα περάσουμε στιγμές γεμάτες...kanesex.com
50ευρω μου ειπε εχει παει κανενας? φερνει λιγο σε τουνη αν πιω 4 μπυρες και παω
αδερφε σε βλεπω ξερεις πολλα απο τρανς. για 1η φορα ποια λες? και ποιες θεωρεις τοπ?αναλογα αν εχεις αναλογιες μοντελου κ εισαι τυχερος πανω απολα θα περασεις καλα ....εγω ημουν!!!