Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (4 μέλη και 15 επισκέπτες)

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.572
Πόντοι
606
ειναι λιγο μπερδεμα αλλα θα τ μαθεις !!!!!ωραιο τ αβαταρ σου !!!!!!μες τη καβλα

Pisodostis2121

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Δεν είμαι βέβαιος, αλλά νομίζω ότι αυτήν την έφερνε η Sarah.
Οπότε δεν χάνεις τίποτα να την πάρεις ένα τηλ να την ρωτήσεις αν είναι στο πρόγραμμα να τη ξαναφέρει.
Φίλε μου δίκιο είχες πήρα την Σάρα και την θυμήθηκε κατευθείαν.Μου είπε ότι είναι στη Βραζιλία τώρα και μάλλον θα ξαναέρθει το καλοκαίρι.Την ρώτησα αν έχει ινστα και μου είπε ναι απλά δεν το θυμόταν το όνομα που έχει βάλει και θα μου το έστελνε σε μύνημα όταν το έβρισκε.(ακόμα δεν μου το έχει στείλει αλλά τεσπά)Γενικά όμως μου απαντούσε με όρεξη καλή κοπελίτσα η Σάρα ε?

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.355
Πόντοι
1.196
Φίλε μου δίκιο είχες πήρα την Σάρα και την θυμήθηκε κατευθείαν.Μου είπε ότι είναι στη Βραζιλία τώρα και μάλλον θα ξαναέρθει το καλοκαίρι.Την ρώτησα αν έχει ινστα και μου είπε ναι απλά δεν το θυμόταν το όνομα που έχει βάλει και θα μου το έστελνε σε μύνημα όταν το έβρισκε.(ακόμα δεν μου το έχει στείλει αλλά τεσπά)Γενικά όμως μου απαντούσε με όρεξη καλή κοπελίτσα η Σάρα ε?
Χαίρομαι φίλε μου που βρήκες την άκρη για την κοπέλα που ενδιαφέρεσαι. Η Σάρα, γενικά, είναι αυτή που φέρνει πολλές απ' τη Βραζιλία, όχι μόνο τη συγκεκριμένη αλλά και πολλές άλλες. Έχω μιλήσει στο παρελθόν τηλεφωνικά μαζί της, αλλά δεν έχω πάει μαζί της και δεν ξέρω παραπάνω. Αλλά, ναι, τις 1-2 φορές που την είχα ρωτήσει κάτι ήταν σπαθί.

Τελευταία τροποποίηση:

Haggis

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2020
Like
18
Πόντοι
0
Η πιο όμορφη shemale με διαφορά από τη δεύτερη είναι η Leticia Santos Oliveira.. οπτασία..πρέπει επειγόντως να γυρίσει Ελλάδα και να πάει και παντού όχι μόνο Αθήνα χαχα

Nick8

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2021
Like
251
Πόντοι
21
Καλησπερα παιδια!Ξερουμε κατι για αυτην;;

pestoras199

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
126
Πόντοι
0

50ευρω μου ειπε εχει παει κανενας? φερνει λιγο σε τουνη αν πιω 4 μπυρες και παω

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.572
Πόντοι
606
μουτρο πιες κ καμια γιαμενα ..ωραιο κομματι αν εισαι τυχερος!!!!!

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.355
Πόντοι
1.196

50ευρω μου ειπε εχει παει κανενας? φερνει λιγο σε τουνη αν πιω 4 μπυρες και παω
Φόλα είναι φίλε, βαριέται που ζει και που αναπνέει.

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.572
Πόντοι
606
αναλογα αν εχεις αναλογιες μοντελου κ εισαι τυχερος πανω απολα θα περασεις καλα ....εγω ημουν!!!

NewHere96

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2017
Like
0
Πόντοι
0
αναλογα αν εχεις αναλογιες μοντελου κ εισαι τυχερος πανω απολα θα περασεις καλα ....εγω ημουν!!!
αδερφε σε βλεπω ξερεις πολλα απο τρανς. για 1η φορα ποια λες? και ποιες θεωρεις τοπ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom