Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 370 άτομα (0 μέλη και 370 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.362
Πόντοι
606
εκυ ποιο κατω προ διετιας εμενε κ μια θεσαλονικια σ ενα υπογειο !!!!!αλλα κ γω μονο θεμα χαρακτηρα πυστευω οτι μπορει ν ειναι η ρανια !!!!αναμενουμε νεοτερα
η αγγελεια της απο τ ts δεν ειναι ενεργη

Τελευταία τροποποίηση:

Vaggos199

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2019
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες μου..μπορεί κάποιος να μου στείλει σε μήνυμα το τηλέφωνο της Σαμπρίνας;

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.362
Πόντοι
606
κατσε ν ανοιξω την ανζτετα μουτρο!!

pestoras199

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
126
Πόντοι
0
Που μπορώ να βρω την χαρα εγχειρισμένη την ξανθιά λέω την μουναρα;;;;;

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.362
Πόντοι
606
παρε τ δρομους τ συγγρου κ ρωτα τ περαστικους αυτη θα ξερουν παραπανω

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.362
Πόντοι
606
αυτο τ χει παρει κανεις???

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.362
Πόντοι
606

στο δρόμο που βρέθηκε έμενε η Ράνια.. δεν ξέρω αν είναι αυτή...
αναγνωριζετε ποια ειναι???

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.749
Πόντοι
456
Έχουν κάνει κάποια post στο fb διάφορες κοπέλες του χώρου βάτραχε...η Ράνια ήταν δυστυχώς.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.362
Πόντοι
606

VaR22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
1.219
Πόντοι
201
Καλό ταξίδι στη κοπέλα. Πολύ κρίμα...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
Έχουν κάνει κάποια post στο fb διάφορες κοπέλες του χώρου βάτραχε...η Ράνια ήταν δυστυχώς.
Ακριβώς. Διάβασα και κάποια ρεπορτάζ που αναφέρουν για το θέμα. Πρέπει να ήταν πολύ ευαίσθητος άνθρωπος η Ράνια ή Ουρανία. Ποτέ δεν έτυχε να την προτιμήσω, λόγω του ότι δεν έτυχε και είχα τα δικά μου στανταράκια. Πάντως, μόνο από το βλέμμα της μπορούσες να καταλάβεις πώς ήταν πολύ οκ σαν παιδί. Έχουν αναφερθεί και πολλοί εδώ για το ότι ήταν πολύ οκ παιδί και άτομο υπέροχο. Πραγματικά πολύ κρίμα, τόσο νέα, μόλις 31 ετών να δώσει τέλος στη ζωή της. Εύχομαι τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους της και σε όσους ήταν οι δικοί της άνθρωποι. Για κανέναν πούστη λόγο δεν αξίζει να βάζει κάποιος τέλος στη ζωή του. Υπάρχουν προβλήματα ναι, υπάρχουν προβληματικές σχέσεις, υπάρχουν πολλά, αλλά πρέπει να είμαστε δυνατοί.
Στεναχωρήθηκα πολύ.

Υ.Γ. Γενικά παρατηρώ, όσο προχωράει η κατάσταση με το λοκντάουν τα ψυχικά αποθέματα πολλών λιγοστεύουν. Το βλέπω γύρω μου, το βλέπω στην καθημερινή ειδησεογραφία.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Βρε παιδιά αφήστε τα like, αυτή είναι όντως? Αν ναι, νομίζω ότι θα πρέπει να γίνει αναφορά στο νήμα της εδώ, όποιο μέλος επιθυμεί ,να αφήσει εκεί ένα σχόλιο και μετά από λίγες μέρες να κλειδωθεί.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
36
Like
7.862
Πόντοι
3.886
Υπαρχει η υπηρχε ποτε μασατζιδικο με τρανς??

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
Βρε παιδιά αφήστε τα like, αυτή είναι όντως? Αν ναι, νομίζω ότι θα πρέπει να γίνει αναφορά στο νήμα της εδώ, όποιο μέλος επιθυμεί ,να αφήσει εκεί ένα σχόλιο και μετά από λίγες μέρες να κλειδωθεί.
Αγαπητέ petrano απορώ τι δεν καταλαβαίνεις; Ναι πρόκειται για εκείνη. Τουλάχιστον αυτό μαρτυρούν τα προφιλ στο facebook κάποιων φίλων της. Το γράφουν και οι από πάνω. Απο εκεί και έπειτα τα περί κλειδώματος του θέματος, αναφοράς κλπ δεν τα κατανοώ. όλοι μας εκφράζουμε οδύνη και στεναχώρια για έναν άνθρωπο που έφυγε. Το διαβάσαμε και σαν είδηση στα sites. Τέλος. Τα υπόλοιπα είναι προσωπικά θέματα που θα τα ερευνήσουν οι αρχές και η δικαιοσύνη. Προσωπικά ποτέ στη ζωή μου δνε την έχω δει απο κοντά. Μόνο αναφορές εδώ και κάποιες αγγελίες που έβαζε και σχολιάζανε εδώ οι συναγωνιστές και μάλιστα πολύ θετικά. Μέχρι εκεί.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Υπαρχει η υπηρχε ποτε μασατζιδικο με τρανς??
Προσωπικά δεν το έχω συναντήσει ποτέ. Τώρα, αν κάποιος μπορεί σε προσωπικό επίπεδο να βρει κάποια που να του το παρέχει στο χώρο της δεν το γνωρίζω.

Τελευταία τροποποίηση:

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Aπλα μου έκανε εντύπωση και ρώτησα δυο φόρες για επιβεβαίωση. Ούτε εγώ την είχα συναντήσει, έχω πολλά χρόνια να πάω με τρανς και γενικά όσες φόρες το είχα κάνει παλιοτερα, ήταν από επιθυμία για μια καλή πίπα. Απλά δεν μου φαίνεται σωστό να υπάρχει ενεργό ένα θέμα, που άφορα ένα άτομο ,που δεν είναι πλέον στην ζωή. Αλλά αυτό είναι θέμα της διαχειρησης, εγώ απλά μια πρόταση έκανα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom