Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
όντως ρε συ.... ίδιες φωτο εδώ και ... αιώνες...
Μαγκίτη μου τη συγκεκριμένη έχω να την πάρω αρκετά χρόνια. Κάποτε, όταν έβγαινε στη Συγγρού, ήταν πολύ οκ. Και δεν ξέρω αν είναι ακόμα κιόλας, μην την αδικώ. Στις φωτογραφίες ήταν ακριβώς όπως και στη πραγματικότητα - πολλές φορές και πολύ καλύτερη από κοντά.

Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται και βάζει κάθε τόσο εδώ και ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ίδιες και ίδιες φωτοαγγελίες. Ποιοτικά, στο κρεβάτι ήταν πολύ καλή.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.029
Πόντοι
1.056
Συναγωνιστές, για το μωρό που μας ήρθε Θεσσαλονίκη έχετε κάποια γνώμη;

niceman

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
106
Πόντοι
1
Μαγκίτη μου τη συγκεκριμένη έχω να την πάρω αρκετά χρόνια. Κάποτε, όταν έβγαινε στη Συγγρού, ήταν πολύ οκ. Και δεν ξέρω αν είναι ακόμα κιόλας, μην την αδικώ. Στις φωτογραφίες ήταν ακριβώς όπως και στη πραγματικότητα - πολλές φορές και πολύ καλύτερη από κοντά.

Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται και βάζει κάθε τόσο εδώ και ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ίδιες και ίδιες φωτοαγγελίες. Ποιοτικά, στο κρεβάτι ήταν πολύ καλή.
Λογικα την καλυπτουν οι πελατες που εχει αλλιος δεν εξηγητε αλλα μετα απο μια τεραστια φολα που εφαγα το ψαχνω παραπανω

Hulk69

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
0
Καμία πληροφορία -εμπειρία από καποιον έχουμε;

AXT

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2018
Like
18
Πόντοι
0

Ptzthess

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
367
Πόντοι
291
https://kanesex.com/transsexual/transsexuals-psaxnoun-gia-antres/paola_i1258363 καλησπερα παιδια. αυτη την κοπέλα ανεβάσατε λιγο παραπάνω σε φώτο ε? εχουμε αποψη? ειναι καθαρη? οποιος ξερει τον ευχαριστώ.
Έχει ήδη κρητική στην κατηγορία τρανς φίλος, δυστυχώς δεν είναι καθόλου καλή

prwtaris kataktitis

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Έχει ήδη κρητική στην κατηγορία τρανς φίλος, δυστυχώς δεν είναι καθόλου καλ
Έχει ήδη κρητική στην κατηγορία τρανς φίλος, δυστυχώς δεν είναι καθόλου καλή
αδερφε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. δεν βρίσκω ομως την κριτική. αν δεν σου ειναι κοπος να με βοηθήσεις!! ευχαριστω και παλι

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196

monstercock greece

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
2.149
Πόντοι
481
Χωρίς να θεωρηθώ εγκάθετος, το να "εκθέτουμε" το παρελθόν από κοπέλες που πολλοί από εμάς έχουμε συναντηθεί και σίγουρα θα ξανασυναντηθούμε, δεν συνάδει θεωρώ με το γενικότερο πλαίσιο του σάιτ. Το αν ήταν σαν τον Τσιαντάκη πριν ή το Γιαγκούλα δεν νομίζω ότι μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα, πιο πολύ προσωπικά θα με ενδιέφερε αν ανταποκρίνονται οι τωρινές φωτογραφίες στη πραγματικότητα, οι υπηρεσίες της, η καθαριότητα, ο χώρος του και γενικότερα τι vibe σου βγάζει το κάθε κορίτσι. Επίσης επειδή οι εποχές που διανύουμε είναι περίεργες, ας αναλογιστούμε και το τι νιώθουν αυτά τα άτομα και σε τι ενέργειες μπορούν να προβούν(Διωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προσωπικά δεδομένα κτλ...)

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
Χωρίς να θεωρηθώ εγκάθετος, το να "εκθέτουμε" το παρελθόν από κοπέλες που πολλοί από εμάς έχουμε συναντηθεί και σίγουρα θα ξανασυναντηθούμε, δεν συνάδει θεωρώ με το γενικότερο πλαίσιο του σάιτ. Το αν ήταν σαν τον Τσιαντάκη πριν ή το Γιαγκούλα δεν νομίζω ότι μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα, πιο πολύ προσωπικά θα με ενδιέφερε αν ανταποκρίνονται οι τωρινές φωτογραφίες στη πραγματικότητα, οι υπηρεσίες της, η καθαριότητα, ο χώρος του και γενικότερα τι vibe σου βγάζει το κάθε κορίτσι. Επίσης επειδή οι εποχές που διανύουμε είναι περίεργες, ας αναλογιστούμε και το τι νιώθουν αυτά τα άτομα και σε τι ενέργειες μπορούν να προβούν(Διωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προσωπικά δεδομένα κτλ...)
Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο @monstercock greece. Δεν ξέρω αν πράγματι η φωτό που παράθεσε ο φίλος ανήκει σε κάποια τρανς από το παρελθόν της όταν ήταν αγόρι. Αλλά εάν πράγματι ανήκει σε κάποια, δεν θεωρώ σωστό να δημοσιεύεται δημόσια (χωρίς την άδειά της). Σε κανέναν δεν θα άρεσε να δημοσιεύεται φωτογραφία του από το παρελθόν του, πόσο μάλλον όταν κάποια είναι τρανς. Δεν είμαστε εδώ για να σχολιάσουμε πώς ήταν κάποια στο παρελθόν όταν είχε εμφάνιση αντρική, ούτε μας ενδιαφέρει αυτό, παρά μόνο για να παραθέτουμε πληροφορίες (αν έχουμε) σχετικά με τις υπηρεσίες κάποιας στην πράξη. Τα υπόλοιπα λέγονται κοινώς παραβίαση της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων, πράγμα απαράδεκτο (που εκτός των άλλων πιθανότατα είναι και παράνομο). Πιστεύω ότι κάποιος διαχειριστής πρέπει να την αφαιρέσει.

Τελευταία τροποποίηση:

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο @monstercock greece. Δεν ξέρω αν πράγματι η φωτό που παράθεσε ο φίλος ανήκει σε κάποια τρανς από το παρελθόν της όταν ήταν αγόρι. Αλλά εάν πράγματι ανήκει σε κάποια, δεν θεωρώ σωστό να δημοσιεύεται δημόσια (χωρίς την άδειά της). Σε κανέναν δεν θα άρεσε να δημοσιεύεται φωτογραφία του από το παρελθόν του, πόσο μάλλον όταν κάποια είναι τρανς. Δεν είμαστε εδώ για να σχολιάσουμε πώς ήταν κάποια στο παρελθόν όταν είχε εμφάνιση αντρική, ούτε μας ενδιαφέρει αυτό, παρά μόνο για να παραθέτουμε πληροφορίες (αν έχουμε) σχετικά με τις υπηρεσίες κάποιας στην πράξη. Τα υπόλοιπα λέγονται κοινώς παραβίαση της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων, πράγμα απαράδεκτο (που εκτός των άλλων πιθανότατα είναι και παράνομο). Πιστεύω ότι κάποιος διαχειριστής πρέπει να την αφαιρέσει.
To παρελθόν οποιουδήποτε τον ακολουθεί παντού να ξέρεις
Η ιστορία του καθενός δεν σβήνετε
Και αφού εκθέτεις τον εαυτό σου παντού και ζητάς και χρήματα θα υποστείς και αυτα.

Τελευταία τροποποίηση:

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
To παρελθόν οποιουδήποτε τον ακολουθεί παντού να ξέρεις
Η ιστορία του καθενός δεν σβήνετε
Και αφού εκθέτεις τον εαυτό σου παντού και ζητάς και χρήματα θα υποστείς και αυτα.
Φυσικά το παρελθόν μας πάντα μας ακολουθεί, δεν έχω αντίρρηση. Όπως μας ακολουθούν και οι επιλογές μας. Σε ένα δημόσιο φόρουμ, όμως, δεν είναι σωστό να δημοσιεύουμε φωτογραφίες (που δεν αφορούν το αντικείμενό μας που είναι η ανταλλαγή πληροφοριών για μία εργαζόμενη στο σεξ) από το παρελθόν κάποιας, χωρίς τη συναίνεσή της. Εάν η φωτό που δημοσίευσες αφορούσε το πώς είναι τώρα και τις υπηρεσίες που παρέχει σαν εργαζόμενη στο σεξ, άντε να το καταλάβαινα. Αλλά αυτό αφορά τη προσωπική ζωή κάποιας. Ανεξαρτήτως χρημάτων, εγώ αν έχω οποιαδήποτε πληροφορία για σένα, φωτογραφία ή κάτι άλλο, μπορώ να παραβιάζω τη προσωπική σου ζωή;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom