Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (5 μέλη και 27 επισκέπτες)

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
Φυσικά το παρελθόν μας πάντα μας ακολουθεί, δεν έχω αντίρρηση. Όπως μας ακολουθούν και οι επιλογές μας. Σε ένα δημόσιο φόρουμ, όμως, δεν είναι σωστό να δημοσιεύουμε φωτογραφίες (που δεν αφορούν το αντικείμενό μας που είναι η ανταλλαγή πληροφοριών για μία εργαζόμενη στο σεξ) από το παρελθόν κάποιας, χωρίς τη συναίνεσή της. Εάν η φωτό που δημοσίευσες αφορούσε το πώς είναι τώρα και τις υπηρεσίες που παρέχει σαν εργαζόμενη στο σεξ, άντε να το καταλάβαινα. Αλλά αυτό αφορά τη προσωπική ζωή κάποιας. Ανεξαρτήτως χρημάτων, εγώ αν έχω οποιαδήποτε πληροφορία για σένα, φωτογραφία ή κάτι άλλο, μπορώ να παραβιάζω τη προσωπική σου ζωή;
Πια προσωπική ζωή εδώ έχει ανεβάσει ότι φωτογραφία θέλεις ξεβρακωτη και μη λέει τι υπηρεσίες προσφέρει δέχεται οποιονδήποτε και μου λες για προσωπική ζωή?
Η φωτογραφία είναι ανεβασμένη ήδη σε γνωστό site και μάλιστα με όλα τα αδέλφια της
Δεν είναι ούτε κλεμμένη ούτε fake
Aπλως έγινε ένα απλό κόψιμο των άλλων προσώπων
Οπότε μην αρχίζουμε τα ηθικοπλαστικα εδώ γιατί αυτό το ste δεν προσφέρεται για τέτοια

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
Πια προσωπική ζωή εδώ έχει ανεβάσει ότι φωτογραφία θέλεις ξεβρακωτη και μη λέει τι υπηρεσίες προσφέρει δέχεται οποιονδήποτε και μου λες για προσωπική ζωή?
Η φωτογραφία είναι ανεβασμένη ήδη σε γνωστό site και μάλιστα με όλα τα αδέλφια της
Δεν είναι ούτε κλεμμένη ούτε fake
Aπλως έγινε ένα απλό κόψιμο των άλλων προσώπων
Οπότε μην αρχίζουμε τα ηθικοπλαστικα εδώ γιατί αυτό το ste δεν προσφέρεται για τέτοια
Δεν σου είπα ότι είναι fake ή κλεμμένες. Άλλο είπα και μη πετάς τη μπάλα στην εξέδρα φίλε.
Οι φωτογραφίες που έχει "ανεβάσει ξεβράκωτη" αφορούν επαγγελματική αγγελία. (άσε που αυτό που έγραψες "έχει ανεβάσει ξεβράκωτη" δείχνει ότι εσύ άρχισες τα ηθικοπλαστικά και όχι εγώ). Είναι άλλο πράγμα η επαγγελματική αγγελία που μπορεί να δημοσιεύσει κάποια, και εντελώς διαφορετικό ζήτημα τί μπορεί να έχει δημοσιεύσει από το παρελθόν οπουδήποτε αλλού (πχ στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης), που μπορεί η ίδια να το δημοσίευσε, αλλά δεν σου έδωσε καμία άδεια να τη αναδημοσιεύσεις εδώ. Στοιχειώδης ανθρώπινος σεβασμός ρε φίλε!

niceman

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
103
Πόντοι
1
καλημερα
Εχουμε καμια πληροφορια
ευχαριστω

monstercock greece

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
2.147
Πόντοι
481

thecleverone

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
152
Πόντοι
1
Υπάρχει κάποιος συναγωνιστής που να έχει εμπειρία με τη συγκεκριμένη ;

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.395
Πόντοι
14.936
χαιρετω το φιλαρακι.μια ερωτηση μονο και μονο απο περιεργεια γιατι μου ηρθε βλεποντας το νημα.δεκαετια 90 πιο συγκεκριμενα 95-96-97
δουλευε φυλης μια αλικη εγχειρισμενη ακριβως οικο δεν θυμαμαι παντως ενας φιλος τοτε που πηγαιναμε τσαρκες εμπαινε συνεχεια.
γνωριζει κανεις τι απεγινε?απλη περιεργεια και μονο.
ευχαριστω.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.810
Πόντοι
3.886
Πέρασα χθες από τον παράδρομο..Είδα μια ξανθιά μεγάλη σε ηλικία έξω από την νήσσαν...Η σαμπρινα ειναξ σωστά?

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
χαιρετω το φιλαρακι.μια ερωτηση μονο και μονο απο περιεργεια γιατι μου ηρθε βλεποντας το νημα.δεκαετια 90 πιο συγκεκριμενα 95-96-97
δουλευε φυλης μια αλικη εγχειρισμενη ακριβως οικο δεν θυμαμαι παντως ενας φιλος τοτε που πηγαιναμε τσαρκες εμπαινε συνεχεια.
γνωριζει κανεις τι απεγινε?απλη περιεργεια και μονο.
ευχαριστω.
δεν ειχα ποτέ πάρε-δωσε με εγχειρισμένες

Roditis

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Like
428
Πόντοι
21
Παιδες καλησπερα. Γνωριζει κανεις κατι για Ροδο? Παθητικη μονο ψαχνω

ευθυς

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2020
Like
44
Πόντοι
0
Εμενα θ μ ενδιεφερε ν δω τ ιδιο κορμι παρα τ προσωπο ετσι ημουν κ γω στ αρχες μου αλλα πλεων δεν μ νιαζει η φατσα ..αλλοστε ολα ειναι υποκημενηκα

Οτι διχνει βλεπεις κ απο κοντα ρε μουτρο δεν στεκουν αυτα που λες
Εγω φιλε μου, αυτο ειδα,και αυτο εγραψα. Οι αποψεις του καθενος διιστανται.

flokogkou

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2018
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα! Έχει κάποιος εμπειρία με αυτήν την κοπέλα ; Νέος στο άθλημα και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά …

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.236
Πόντοι
606
μουτρο προσεχε μ χεις ξεπερασει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα! Έχει κάποιος εμπειρία με αυτήν την κοπέλα ; Νέος στο άθλημα και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά …
πολυ καλη αν αλαζε κ παιριοχη θα την εβλεπα συχνα αν και δεν με τρελενουν τ μελαχρινα ειναι καλη σ αυτο που κανει!!!!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.236
Πόντοι
606
γαμευσημο κροσακι εχει κανα χρονο ν εμφανιστει ειχα περασεικαλα θημαμαι για πολυ ωρα μ δυπλη εκτονοση σε ξενοδοχειο αθηνα απο εμφανησει οτι βλεπετε συνησταται για την παιριοδο συγουρα εχει ερθει απο επαρχεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom