ditis13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2018
- Like
- 3.747
- Πόντοι
- 456
Όταν λες ηθοποιός; έχει παίξει σε τσόντα;
Δεν χρειάζονται λεπτομέρειες, εξάλλου δεν το διαφημίζει η ίδια οπότε καλό είναι να μην γραφτεί κάτι παραπάνω
Όταν λες ηθοποιός; έχει παίξει σε τσόντα;
Δεν ρώτησα εσένα...Δεν χρειάζονται λεπτομέρειες, εξάλλου δεν το διαφημίζει η ίδια οπότε καλό είναι να μην γραφτεί κάτι παραπάνω
Δεν τη γνωρίζω φίλε καθόλου....μπορειτε να βοηθήσετε; ξεπέτα ή όχι; Μόνο ενεργητική; Αν όχι εδώ στείλτε dm. Λοιποί του σαιτ : τι εστί Σαμπρίνα;Εργολάβος είσαι φίλε και ψάχνεις να ανοίξεις τούνελ?
Ας σου πουν οι παλιοί του σαιτ τι εστί Σαμπρίνα
Αν εννοείς αυτή που καταλαβαίνω, έχει καλό μέγεθος. Είναι καιρός που έχω να τη δω, αλλά έχει μεγαλώσει λίγο βέβαια. Δεν νομίζω να βάζει αγγελίες, πρέπει να κατέβεις βόλτα Συγγρού να την πετύχεις.Δεν τη γνωρίζω φίλε καθόλου....μπορειτε να βοηθήσετε; ξεπέτα ή όχι; Μόνο ενεργητική; Αν όχι εδώ στείλτε dm. Λοιποί του σαιτ : τι εστί Σαμπρίνα;
Aν έχεις το κατάλληλο μαρούλι και τις πάρεις και τις 3, πιστεύω θα είναι το γαμήσι της ζωής σου!!!!Η Νάνσυ προχθές ανέβαζε στορυ στο ινστα κάτι γλωσσόφιλα με την Άννα...και όλα αυτά στα γενέθλια της Ροζαλίας. Με το κατάλληλο μαρούλι μέχρι και κουαρτέτο κάνεις λέω εγώ
προσεχε ομως γιατι δεν μπορεις να εκθετεις ατωμα για την προσωπικη τους ζωη ....αν θημαμαι καλα η κοπελα ειναι επαγκελματιας και την διαλεξες για την ανονιμια δεν ειναι γκομενακι σου!!Δεν ρώτησα εσένα...
Έκανα εγώ αναφορά στο επάγγελμα της; ή είπα το όνομα της;προσεχε ομως γιατι δεν μπορεις να εκθετεις ατωμα για την προσωπικη τους ζωη ....αν θημαμαι καλα η κοπελα ειναι επαγκελματιας και την διαλεξες για την ανονιμια δεν ειναι γκομενακι σου!!
ΕΧΩ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΣΠΟΡΑΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ.. ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΑΡΤΟΥΖΑ? ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ.. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ. ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΧΝΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΛΕΩ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ..Αδερφέ μια ερώτηση να σου κάνω; Είσαι νέος στο ψάξιμο των τρανσ; Η Μάνια είναι μεγάλη ξεπέτα.
ΜΙΑς ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΧΝΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑ.. ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ? ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΚ.. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ Η ΦΑΣΗ..Η Νάνσυ προχθές ανέβαζε στορυ στο ινστα κάτι γλωσσόφιλα με την Άννα...και όλα αυτά στα γενέθλια της Ροζαλίας. Με το κατάλληλο μαρούλι μέχρι και κουαρτέτο κάνεις λέω εγώ
Σε ταινια..Οχι τσοντα..Όταν λες ηθοποιός; έχει παίξει σε τσόντα;
Φιλε ξερεις αν η Σαμπρινα βαζει αγγελια πλεον ή πιατσα κλασικα;;Υπαρχει καποιο τηλεφωνο μηπως;Εργολάβος είσαι φίλε και ψάχνεις να ανοίξεις τούνελ?
Ας σου πουν οι παλιοί του σαιτ τι εστί Σαμπρίνα
Ναι λαθος μου..Καλο ειναι να μην εκθετουμε ατομα.Δεν χρειάζονται λεπτομέρειες, εξάλλου δεν το διαφημίζει η ίδια οπότε καλό είναι να μην γραφτεί κάτι παραπάνω
Μεγάλε η Σαμπρίνα είναι το προφίλ στο insta που ανέβηκε πριν, οπότε στείλε εκεί αφού δεν ανεβάζει αγγελίες και δεν έχεις τηλ. Όσο για το άλλο που λες , απλά κάνε
Ευχαριστω φιλε!!Μεγάλε η Σαμπρίνα είναι το προφίλ στο insta που ανέβηκε πριν, οπότε στείλε εκεί αφού δεν ανεβάζει αγγελίες και δεν έχεις τηλ. Όσο για το άλλο που λες , απλά κάνε επικόλληση τα link εδώ.
Δεν αξιζει;;Εχω διαβασει για την Σαμπρινα..δεν την ξερω ομως προτιμω αγγελιες..Μια απορία για τους λάτρεις του είδους! Τι βρίσκεται ωρέ απο τους μπετατζήδες?
Καλη περιπτωση..Μετριο εργαλειο..Δεν ειχε λιπαντικα οποτε ειχε παθητικο ρολο..Ειχε στυση..Εκσπερματωσε..Ειναι προ
τ βασηκαξεχασες !!!!ποσο??περιοχη χωρο μπαχαλο καλος μετριος γιαπι??