Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (7 μέλη και 39 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
Μετριος προς κακος χωρος..Την πηρα επαρχια..Συνηθως επαρχια κλεινουν rbnb και ειναι καλα διαμερισματα..Η συγκεκριμενη ομως εκανε εξαιρεση..60 ζηταγε..50 το κλεισαμε..
και μ 20 την επερνες !!!!!παιζουν κατι μωρα που τ 150 τ κανουν 50 σε χρονο dt αν ξερεις απο γκαζια

Nick8

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2021
Like
227
Πόντοι
21
και μ 20 την επερνες !!!!!παιζουν κατι μωρα που τ 150 τ κανουν 50 σε χρονο dt αν ξερεις απο γκαζια
Δεν θα την ξανα επαιρνα παντως..
Οντως ;;
Εχεις κανα παραδειγμα να μ δωσεις;;Πολλες απο τις ακριβες θελω να τις παρω..Ξερεις καποια π δεχεται παζαρια;;

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.747
Πόντοι
456
Με τις Κουβανές δεν έχω εμπειρία, αλλά όντως μην ψαρώνετε αυτές άνετα τις ρίχνεις στο 30αρι τουλάχιστον για να μην πω παρακάτω. Για Βραζιλιάνες, εκεί πιο δύσκολα γιατί είναι στυγνές επαγγελματίες οι περισσότερες θεωρώ.

Nick8

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2021
Like
227
Πόντοι
21
Με τις Κουβανές δεν έχω εμπειρία, αλλά όντως μην ψαρώνετε αυτές άνετα τις ρίχνεις στο 30αρι τουλάχιστον για να μην πω παρακάτω. Για Βραζιλιάνες, εκεί πιο δύσκολα γιατί είναι στυγνές επαγγελματίες οι περισσότερες θεωρώ..
Λες τοσο χαμηλα;;θαωτ προσπαθησω..
Ξερεις καμια καλη Βραζιλιανα που να ειναι πιο φτηνη;;

Dimitris JD50

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2020
Like
10
Πόντοι
0
Καλημερα συντροφοι , εχω μια απορια , γιατι δεν ερχετε καμια φιλη ΤΣ , και λιγο
επαρχια , καταγομε απο ΧΙΟ , και αν περασει καμια ομορφουλα απο το νησι (που
θα παω κι εγω συντομα) δεν θα προλαβαινει , ασε που δεν εχει Κορωνοιο ...και επειδη
ανοιξα το σχολιο ΧΙΟΣ , εγω θα βοηθησω οποια ψαχνει ενα ωραιο δωματιο σε ΠΜ . Καλα Ταξιδια .

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.318
Πόντοι
2.356
ΕΧΩ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΣΠΟΡΑΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ.. ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΑΡΤΟΥΖΑ? ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ.. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ. ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΧΝΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΛΕΩ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ..
Δυστυχώς αδερφέ μου απέχω πολύ καιρό από το άθλημα, τόσο λόγω οικονομικών όσο και λόγω πανδημίας και λοκντάουν γενικά.

Έχουν φυτρώσει αριστερά δεξιά πάρα πολλές ξεπέτες οι οποίες έχουν ως μόνο στόχο να σου αρπάξουν το 50άρικο ή το 100άρικο και να σε ξεπετάξουν.

Λόγω του ότι είναι σχετικά "εύκολα αρκετά χρήματα" πολλές είναι οι τρανς που έχουν μπει στο χώρο και ως επι των πλείστων αλλοδαπές - και δεν αναφέρομαι στις πολυτελείας που βλεπεις στο tsdating - αλλά σε κάτι γυφτοξένες αμφιβόλου υγειονομικού προσανατολισμού. Παλαιότερα προτιμούσα κάποια στανταράκια, Ελληνίδες. Ακόμα και οι ξένες όμως, παλιά, στην Ελλάδα, είχαν ποιότητα - τώρα, γενικά οι υπηρεσίες του σεξ έχουν χάσει πάρα πολύ ποιότητα - πάρα πολύ. Πρέπει να είσαι πολύ πιτσιρικάς και φουλ καυλωμένος για να πας με τις ξεπέτες και να μη σου κακοφανεί.

Συγκεκριμένα για το ζευγάρι Ελληνίδων που ανέφερες γνωρίζω τη Μάνια - την είχα πάρει πριν αρκετά χρόνια στη Καλλιθέα και ήταν πολύ μέτρια ως κακή. Εν τω μεταξύ οι φωτογραφίες τις είναι όλες δεκαπενταετίας - σοβαρολογώ. Απέφυγέ την. Δεν ξέρω, ίσως την αδικώ και να έχει αλλάξει τρομερά - αλλά μάλλον όχι... Γενικά απέφυγε παρτούζες με τρανς. Προσανατολίσου εδώ, στο site, διάβασε κριτικές, μελέτα. Έχει να κάνει και με το τι ζητάς και με τη χημεία που θα αποκτήσεις με κάποια.

Σαν παλιός, έχω να σου συστήσω να βρεις μια δυο σταθερές για να περνάς καλά.

Δυστυχώς, ξαναλέω, δεν έχω κάτι να σου προτείνω. Όσες υπάρχουν και προτίθενται για παρτούζες, τουλάχιστον στην Αθήνα είναι ξεπέτες. Μεμονομένα ναι, υπάρχουν καλές επαγγελματίες.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.318
Πόντοι
2.356
Οι δυο Κουβανές, τόσο η μία όσο και η άλλη με το διαμέρισμα στη Φυλής (πολύ καλό παιδί), είναι απλά για ξεκαύλωμα με κάτι διαφορετικό επειδή είναι σχεδόν μαύρη - δεν είναι και δα κάτι τρομερό. Είχα εμπειρία πριν κόβιντ.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
αυτα μουτρο δεν τ λεν στ αερα !!!!!!δεν εκθετουμε κανενα κωριτσι κ αυτες προσπαθουν να βγαλουν φραγκα ν ζησουν και επηλεγουμε κοπελες Ελληνίδες οχι ξενες,ξενες μονο αν υποκύψουν στ παζαρι ...παρολα αυτα η αληθεια ειναι οτι εχω παρει καποια ωραια μωρα ξενα που ειναι κ ελλαδα τωρα και αξιζουν τ κοπο

LEONID73

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
30
Πόντοι
0
Δυστυχώς αδερφέ μου απέχω πολύ καιρό από το άθλημα, τόσο λόγω οικονομικών όσο και λόγω πανδημίας και λοκντάουν γενικά.

Έχουν φυτρώσει αριστερά δεξιά πάρα πολλές ξεπέτες οι οποίες έχουν ως μόνο στόχο να σου αρπάξουν το 50άρικο ή το 100άρικο και να σε ξεπετάξουν.

Λόγω του ότι είναι σχετικά "εύκολα αρκετά χρήματα" πολλές είναι οι τρανς που έχουν μπει στο χώρο και ως επι των πλείστων αλλοδαπές - και δεν αναφέρομαι στις πολυτελείας που βλεπεις στο tsdating - αλλά σε κάτι γυφτοξένες αμφιβόλου υγειονομικού προσανατολισμού. Παλαιότερα προτιμούσα κάποια στανταράκια, Ελληνίδες. Ακόμα και οι ξένες όμως, παλιά, στην Ελλάδα, είχαν ποιότητα - τώρα, γενικά οι υπηρεσίες του σεξ έχουν χάσει πάρα πολύ ποιότητα - πάρα πολύ. Πρέπει να είσαι πολύ πιτσιρικάς και φουλ καυλωμένος για να πας με τις ξεπέτες και να μη σου κακοφανεί.

Συγκεκριμένα για το ζευγάρι Ελληνίδων που ανέφερες γνωρίζω τη Μάνια - την είχα πάρει πριν αρκετά χρόνια στη Καλλιθέα και ήταν πολύ μέτρια ως κακή. Εν τω μεταξύ οι φωτογραφίες τις είναι όλες δεκαπενταετίας - σοβαρολογώ. Απέφυγέ την. Δεν ξέρω, ίσως την αδικώ και να έχει αλλάξει τρομερά - αλλά μάλλον όχι... Γενικά απέφυγε παρτούζες με τρανς. Προσανατολίσου εδώ, στο site, διάβασε κριτικές, μελέτα. Έχει να κάνει και με το τι ζητάς και με τη χημεία που θα αποκτήσεις με κάποια.

Σαν παλιός, έχω να σου συστήσω να βρεις μια δυο σταθερές για να περνάς καλά.

Δυστυχώς, ξαναλέω, δεν έχω κάτι να σου προτείνω. Όσες υπάρχουν και προτίθενται για παρτούζες, τουλάχιστον στην Αθήνα είναι ξεπέτες. Μεμονομένα ναι, υπάρχουν καλές επαγγελματίες.
ευχαριστω για οσα εγραψες.. εχεις δικιο.. και εγω παλια (1993-2004) ειχα τα στανταρακια μου και ηταν μια χαρα.. θα αποφυγω Μανια γιατι τα ιδια με εσενα μου ειπαν αλλοι 2-3.. απο κει και περα θα αρκεστω σε μια και βλεπουμε.. ευχαριστω παντως.. τα λεμε..

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.318
Πόντοι
2.356
ευχαριστω για οσα εγραψες.. εχεις δικιο.. και εγω παλια (1993-2004) ειχα τα στανταρακια μου και ηταν μια χαρα.. θα αποφυγω Μανια γιατι τα ιδια με εσενα μου ειπαν αλλοι 2-3.. απο κει και περα θα αρκεστω σε μια και βλεπουμε.. ευχαριστω παντως.. τα λεμε..
Να είσαι καλά @LEONID73 . Ό,τι μπορώ και ό,τι ξέρω από εμπειρίες και πληροφορίες το παραθέτω εδώ, πάντα έντιμα και χωρίς ίχνος πρόθεσης αδικίας κάποιας τρανς κοπέλας. - Δυστυχώς, ξανατονίζω, τα τελευταία χρόνια, η ζωή έχει "αναγκάσει" πολλές/πολλούς στο να αναζητάνε το εύκολο χρήμα. Οι παλιοί θυμόμαστε εποχές 2004-2012 τρανς κοπέλες που πραγματικά αξίζανε και δεν δουλευανε μόνο για χρήμα - το γουστάρανε - φαινόταν!

Τώρα, και ειδικά τώρα, το 2021, και δη μετά τη πανδημία (μόλις κοπάσει και στην Ελλάδα - απο καλοκαίρι), εξαιρετικά σπάνια θα συναντήσεις επαγγελματισμό, καθαριότητα, ευγένεια και ανθρωπιά. Για GFE ούτε να το σκέφτεσαι...

- Ναι ίσως ακούγεται αστείο ή παράξενο ή γελοίο σχεδόν αλλά το προϊόν ή μάλλον η υπηρεσία "σεξ" είναι εξαιρετικά δύσκολη - και πρέπει για να κρατήσεις τον πελάτη να επενδύεις στον εαυτό σου και όχι να νομίζεις πως απλά θα τον δουλέψεις και θα του αρπάξεις τα λεφτά. Οι περισσότερες ούτε καν το απλό δεν κάνουν που είναι πρόσφατες φωτογραφίες, η καθαριότητα κλπ

Ευτυχώς, ξαναλέω ΕΥΤΥΧΩΣ, υπάρχει αυτό το FORUM, υπάρχει η εμπειρία, υπάρχουν οι καλές προθέσεις, τα ενημερωμένα μέλη του site - και ενημερωνόμαστε για το ποιες να αποφεύγουμε και ποιες όχι. Αυτό δεν ισχύει μόνο στις τρανς ιερόδουλες αλλά και παντού.

(Υπάρχουν καλές επαγγελματίες τρανς σήμερα; - Ναι υπάρχουν. Δυστυχώς ελάχιστες - Και ειδικά εγώ, που απέχω εδώ και κοντά χρόνο και βάλε δύσκολα μπορώ να εντοπίσω - εκτός από παλιά δικά μου στανταράκια.)

evr

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2021
Like
11
Πόντοι
0

Γνωμη για αυτη καποιος αν ξερει κατι θελω να παω (υποψιν πρωτη φορα με τρανς)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
ευχαριστω για οσα εγραψες.. εχεις δικιο.. και εγω παλια (1993-2004) ειχα τα στανταρακια μου και ηταν μια χαρα.. θα αποφυγω Μανια γιατι τα ιδια με εσενα μου ειπαν αλλοι 2-3.. απο κει και περα θα αρκεστω σε μια και βλεπουμε.. ευχαριστω παντως.. τα λεμε

Να είσαι καλά @LEONID73 . Ό,τι μπορώ και ό,τι ξέρω από εμπειρίες και πληροφορίες το παραθέτω εδώ, πάντα έντιμα και χωρίς ίχνος πρόθεσης αδικίας κάποιας τρανς κοπέλας. - Δυστυχώς, ξανατονίζω, τα τελευταία χρόνια, η ζωή έχει "αναγκάσει" πολλές/πολλούς στο να αναζητάνε το εύκολο χρήμα. Οι παλιοί θυμόμαστε εποχές 2004-2012 τρανς κοπέλες που πραγματικά αξίζανε και δεν δουλευανε μόνο για χρήμα - το γουστάρανε - φαινόταν!

Τώρα, και ειδικά τώρα, το 2021, και δη μετά τη πανδημία (μόλις κοπάσει και στην Ελλάδα - απο καλοκαίρι), εξαιρετικά σπάνια θα συναντήσεις επαγγελματισμό, καθαριότητα, ευγένεια και ανθρωπιά. Για GFE ούτε να το σκέφτεσαι...

- Ναι ίσως ακούγεται αστείο ή παράξενο ή γελοίο σχεδόν αλλά το προϊόν ή μάλλον η υπηρεσία "σεξ" είναι εξαιρετικά δύσκολη - και πρέπει για να κρατήσεις τον πελάτη να επενδύεις στον εαυτό σου και όχι να νομίζεις πως απλά θα τον δουλέψεις και θα του αρπάξεις τα λεφτά. Οι περισσότερες ούτε καν το απλό δεν κάνουν που είναι πρόσφατες φωτογραφίες, η καθαριότητα κλπ

Ευτυχώς, ξαναλέω ΕΥΤΥΧΩΣ, υπάρχει αυτό το FORUM, υπάρχει η εμπειρία, υπάρχουν οι καλές προθέσεις, τα ενημερωμένα μέλη του site - και ενημερωνόμαστε για το ποιες να αποφεύγουμε και ποιες όχι. Αυτό δεν ισχύει μόνο στις τρανς ιερόδουλες αλλά και παντού.

(Υπάρχουν καλές επαγγελματίες τρανς σήμερα; - Ναι υπάρχουν. Δυστυχώς ελάχιστες - Και ειδικά εγώ, που απέχω εδώ και κοντά χρόνο και βάλε δύσκολα μπορώ να εντοπίσω - εκτός από παλιά δικά μου στανταράκια.)
δεν εχουν αλαξει και πολλα απο τοτε να σ συγουρος οι κασκαντερ εχουν εξαφανιστει οποτε η εύρεση κωριτσιων ποια ειναι δυσκολη ...ασε που κ μερηκες εχουν φιγει εκτος αθηνων και καπιες αλλες δεν κανοθν ραντεβου!!!!!

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.747
Πόντοι
456

Γνωμη για αυτη καποιος αν ξερει κατι θελω να παω (υποψιν πρωτη φορα με τρανς)

Ούτε για πρώτη ούτε για 100η, είναι της γνωστής παρέας με τα κοκορέτσια

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606

evr

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2021
Like
11
Πόντοι
0
Γιατι τοσο χαλια ρε παιδια ?

Nick8

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2021
Like
227
Πόντοι
21
αυτα μουτρο δεν τ λεν στ αερα !!!!!!δεν εκθετουμε κανενα κωριτσι κ αυτες προσπαθουν να βγαλουν φραγκα ν ζησουν και επηλεγουμε κοπελες Ελληνίδες οχι ξενες,ξενες μονο αν υποκύψουν στ παζαρι ...παρολα αυτα η αληθεια ειναι οτι εχω παρει καποια ωραια μωρα ξενα που ειναι κ ελλαδα τωρα και αξιζουν τ κοπο
Ποιο ξενο θεωρεις οτι ειναι πολυ καλο;;Να παρουμε μια γνωνη;;;

fugetaboutit

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας! Πρώτο μου ποστ στο σαιτ, αν και σας παρακολουθώ καιρό που τα λέτε! Η αφορμή για να κάνω την εγγραφή ήταν μία αγγελία που βρήκα και μου έκανε εντύπωση πως δεν την έχει σχολιάσει κανείς.. Μου φαίνεται απίστευτο σώμα για να μην έχει ενδιαφερθεί κανείς?

Red velvet είναι το nickname της. https://kanesex.com/transsexual/cro...r-psaxnoun-antres/zita-moy-o-ti-thes_i1091844

Yπάρχει κάποιο θέμα με την συγκεκριμένη γιατί σκεφτόμουν να την επισκεφτώ ή όντως την αγνοεί το φόρουμ?

Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom