Να είσαι καλά
@LEONID73 . Ό,τι μπορώ και ό,τι ξέρω από εμπειρίες και πληροφορίες το παραθέτω εδώ, πάντα έντιμα και χωρίς ίχνος πρόθεσης αδικίας κάποιας τρανς κοπέλας. - Δυστυχώς, ξανατονίζω, τα τελευταία χρόνια, η ζωή έχει "αναγκάσει" πολλές/πολλούς στο να αναζητάνε το εύκολο χρήμα. Οι παλιοί θυμόμαστε εποχές 2004-2012 τρανς κοπέλες που πραγματικά αξίζανε και δεν δουλευανε μόνο για χρήμα - το γουστάρανε - φαινόταν!
Τώρα, και ειδικά τώρα, το 2021, και δη μετά τη πανδημία (μόλις κοπάσει και στην Ελλάδα - απο καλοκαίρι), εξαιρετικά σπάνια θα συναντήσεις επαγγελματισμό, καθαριότητα, ευγένεια και ανθρωπιά. Για GFE ούτε να το σκέφτεσαι...
- Ναι ίσως ακούγεται αστείο ή παράξενο ή γελοίο σχεδόν αλλά το προϊόν ή μάλλον η υπηρεσία "σεξ" είναι εξαιρετικά δύσκολη - και πρέπει για να κρατήσεις τον πελάτη να επενδύεις στον εαυτό σου και όχι να νομίζεις πως απλά θα τον δουλέψεις και θα του αρπάξεις τα λεφτά. Οι περισσότερες ούτε καν το απλό δεν κάνουν που είναι πρόσφατες φωτογραφίες, η καθαριότητα κλπ
Ευτυχώς, ξαναλέω ΕΥΤΥΧΩΣ, υπάρχει αυτό το FORUM, υπάρχει η εμπειρία, υπάρχουν οι καλές προθέσεις, τα ενημερωμένα μέλη του site - και ενημερωνόμαστε για το ποιες να αποφεύγουμε και ποιες όχι. Αυτό δεν ισχύει μόνο στις τρανς ιερόδουλες αλλά και παντού.
(Υπάρχουν καλές επαγγελματίες τρανς σήμερα; - Ναι υπάρχουν. Δυστυχώς ελάχιστες - Και ειδικά εγώ, που απέχω εδώ και κοντά χρόνο και βάλε δύσκολα μπορώ να εντοπίσω - εκτός από παλιά δικά μου στανταράκια.)