Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)
Εγγρ.
12 Μαρ 2019
Κριτικές
15
Like
569
Πόντοι
290
Ξεκινω απο το βασικοτερο.Βιντεοσκοπεις αποκλειστικα με το ΔΙΚΟ ΣΟΥ κινητο.Ειτε εισαι ενεργητικος ειτε παθητικος.Εφοσον γινεται με συγκαταθεση το ολο σκηνικο εισαι ΕΣΥ αποκλειστικα υπευθηνος αν διαρευσει το βιντεο.Το παραδειγμα με τον ΗΛΙΘΙΟ ραπερ ειναι νωπο ακομα.
Καλα προφανως!!! Το θέμα ειναι αν δέχονται τα κορίτσια.. εχει καποιος εμπειρία που να το εχει επιχειρήσει?

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Aγαπητε οτι ισχυει με τις γυναικες ισχυει και με τις τρανς.Αν εισαι πελατης που δεν θεωρησε δυσκολος αν δν κανεις παζαρια στην τιμη Αν προσεχεις εμφανιση και καθαριοτητα και το κυριοτερο αν εισαι τακτικος πελατης σιγουρα θα συναντησεις λιγοτερες δυσκολιες.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.992
Πόντοι
1.056
Για την παρακάτω που μας επισκέφθηκε Θεσσαλονίκη έχετε γνώμη;

mexicosti

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2008
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους. Έχει κάποιος εμπειρία με μια κοπέλα (Νικολ) σε ενα μικρό λευκο αυτοκίνητο ψηλά Συγγρού? Ευχαριστώ προκαταβολικά

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
καπως καλητερα απο πριν

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.992
Πόντοι
1.056
Από Αθήνα μήπως έχετε γνώμη για αυτή;;;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.328
Πόντοι
2.356
Καλησπέρα σε όλους. Έχει κάποιος εμπειρία με μια κοπέλα (Νικολ) σε ενα μικρό λευκο αυτοκίνητο ψηλά Συγγρού? Ευχαριστώ προκαταβολικά

Αυτή είναι η Νικόλ. Παλιά γνώριμη της Συγγρού. Ναι, πολύ καλή περίπτωση. Έχω να την πάρω 2 χρόνια βέβαια και δεν ξέρω τι έχει αλλάξει ρε συ.

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
Αυτή είναι η Νικόλ. Παλιά γνώριμη της Συγγρού. Ναι, πολύ καλή περίπτωση. Έχω να την πάρω 2 χρόνια βέβαια και δεν ξέρω τι έχει αλλάξει ρε συ.
Στην πράξη καλή είναι η Νικόλ, αλλά γκραν-γκινιόλ φάση, σκιάζεσαι...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.328
Πόντοι
2.356
Στην πράξη καλή είναι η Νικόλ, αλλά γκραν-γκινιόλ φάση, σκιάζεσαι...
Με την Νικόλ αδερφέ, έχω κάνει το καλύτερο σεξ. Από το 2010 που την ξέρω ήταν μια πραγματική εγγύηση. Το κακό είναι πως δεν υπάρχει εδώ καταχωρήμένη για να κάνω κριτική για να βλέπουν και άλλοι. Ως άτομο είναι φοβερό. Ευγενική και σωστός επαγγελματίας. Ναι, δεν είναι το απόλυτο GFE αλλά για κάποιον που ψάχνει την απόλυτα διαφορετική εμπειρία με τρανς είναι ό,τι πρέπει. Νομίζω ανήκει σε αυτές που είτε αρέσει πολύ είτε μόνο για μια φορά. Εγώ την έπαιρνα συχνά. Φυσικά δεν είναι petite ούτε νιαου. Έχει προσόντα που έτσι και τα χρησιμοποιήσει θα σου γυρίσει το έντερο ανάποδα. Δεν έχει τύχει να μου τον βάλει ομολογώ αλλά πολλοί εδώ την δοκιμάσαν και σε αυτον τον ρόλο.

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
Με την Νικόλ αδερφέ, έχω κάνει το καλύτερο σεξ. Από το 2010 που την ξέρω ήταν μια πραγματική εγγύηση. Το κακό είναι πως δεν υπάρχει εδώ καταχωρήμένη για να κάνω κριτική για να βλέπουν και άλλοι. Ως άτομο είναι φοβερό. Ευγενική και σωστός επαγγελματίας. Ναι, δεν είναι το απόλυτο GFE αλλά για κάποιον που ψάχνει την απόλυτα διαφορετική εμπειρία με τρανς είναι ό,τι πρέπει. Νομίζω ανήκει σε αυτές που είτε αρέσει πολύ είτε μόνο για μια φορά. Εγώ την έπαιρνα συχνά. Φυσικά δεν είναι petite ούτε νιαου. Έχει προσόντα που έτσι και τα χρησιμοποιήσει θα σου γυρίσει το έντερο ανάποδα. Δεν έχει τύχει να μου τον βάλει ομολογώ αλλά πολλοί εδώ την δοκιμάσαν και σε αυτον τον ρόλο.
Ναι, συμφωνώ, είναι καλή στην πράξη. Και ευγενική, σύμφωνοι. Στην εμφάνιση αναφέρθηκα, αλλά γούστα είναι αυτά...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.328
Πόντοι
2.356

BULLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
138
Πόντοι
1
Εχω καιρο να γραψω,αλλα τωρα δε γινεται.καποια στιγμη θα βρω χρονο να γραψω για παλιοτερες συναντησεις με καποια κοριτσια.
ομως τωρα προεχει η Στελλα.

δε θελω να την συγκρινω με την Νιναρα απο τα βορεια γιατι θα ειμαι βεβηλος,ομως το κοριτσι ειναι το next best thing, στην Αθηνα.
παρτε φορα και κρατατε τη σημαια ψηλα.
σωμα αδυνατο αλλα οχι skinny, θηλυκη στο τερμα.καθαρη και τιμαει την φανελα.ειναι σε ορμονες,το βυζακι τωρα διαμορφωνεται.βλεμμα αρρωστο.
Ξερεις τιποτα απο τιμη ; γιατι στις μερες μας μετραει
ευχαριστω

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
70 στο παγκρατι οτυ βλεπεις ακρυβως θα δεις και απο κοντα πολυ ωραιο μωρο δεν πηγα βαιβεα για τ λογο μετακηνισεις .....τ σκεφτομαι ομως αμα λιξουν τ μετρα ......δεν ξερω απο που ειρθε κ ποσο θα κατσει μακαρυ να προλαβουμε ....

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.328
Πόντοι
2.356
70 στο παγκρατι οτυ βλεπεις ακρυβως θα δεις και απο κοντα πολυ ωραιο μωρο δεν πηγα βαιβεα για τ λογο μετακηνισεις .....τ σκεφτομαι ομως αμα λιξουν τ μετρα ......δεν ξερω απο που ειρθε κ ποσο θα κατσει μακαρυ να προλαβουμε ....
Για ποια λες Βάτραχε; Για την Νικόλ; Δεν νομίζω να είναι στο Παγκράτι αυτή εκτός αν άλλαξε τόπο διαμονής. Νομίζω ο χώρος της ήταν στην Συγγρού δίπλα στο ορφανοτροφείο, είχε και ένα κινέζικο εκεί κάπου.

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.747
Πόντοι
456
Η νικόλ ναι εκεί στο κινέζικο δίπλα είναι. Αλλά ο βάτραχος μιλάει για την καινούρια την Στέλλα που φαίνεται υψηλού επιπέδου εμφανισιακά τουλάχιστον

donpaparion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2020
Κριτικές
7
Like
742
Πόντοι
361
πολυ δυνατη η νικολ. αξιζει .

donpaparion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2020
Κριτικές
7
Like
742
Πόντοι
361

πολυ καλη ,ψωλαρου,καθαρη,ευγενικη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom