life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Καλως την Δαναη,εναλαξ δεν γινεται
Mπορει βρε Γιωργη......Κατανοηση να υπαρχει και χωρανε χιλιοι καλοι!!!!!!!!!!!
Καλως την Δαναη,εναλαξ δεν γινεται
Και εσυ υπηρετρια ψαχνης??? Λοιπον θα σκοτωθουμε εδω....Mπορει βρε Γιωργη......Κατανοηση να υπαρχει και χωρανε χιλιοι καλοι!!!!!!!!!!!
Και εσυ υπηρετρια ψαχνης??? Λοιπον θα σκοτωθουμε εδω....
Εγω παω πασο παρτην δικια σου ειναιΚαι εσυ υπηρετρια ψαχνης??? Λοιπον θα σκοτωθουμε εδω....
Ναι αλλα δεν εχω υπογειο εγω... Παταρι κανη?????Εγω παω πασο παρτην δικια σου ειναι
Και εσυ υπηρετρια ψαχνης??? Λοιπον θα σκοτωθουμε εδω....
Μες της Ραννιας τα ποδαρια
Σβαζοντε τα Παληκαρια....
Γιατι βρε ξερεις τι ειναι να ξυπνας το πρωι και να σου εχει ετοιμο το καφεδακη σου και να στο δινη και στο στομα να το ρουφας???Εγω παω πασο παρτην δικια σου ειναι
Ναι αλλα δεν εχω υπογειο εγω... Παταρι κανη?????
Το ιδιο ειναι τι υπογειο τι παταριΝαι αλλα δεν εχω υπογειο εγω... Παταρι κανη?????
Γιατι βρε ξερεις τι ειναι να ξυπνας το πρωι και να σου εχει ετοιμο το καφεδακη σου και να στο δινη και στο στομα να το ρουφας???
Και να σε κυνηγαη και στη δουλεια σου για την Πορτοκαλαδα σου???? Μολις θα την εχει στηψη... Πια αλλη θα στο κανη αυτο???
Πως σε πιανω εσενα....... τετοια θελεις....Καφεδακι και στο .....στομα???????????? Ενδιαφερον
Πως σε πιανω εσενα....... τετοια θελεις....
Να ξυπνας το πρωι να σου δινη τον καφε και να ορμα να σου βγαλη και τις πιτζαμες για να παρη την πρωινη δοσηΓιατι βρε ξερεις τι ειναι να ξυπνας το πρωι και να σου εχει ετοιμο το καφεδακη σου και να στο δινη και στο στομα να το ρουφας???
Και να σε κυνηγαη και στη δουλεια σου για την Πορτοκαλαδα σου???? Μολις θα την εχει στηψη... Πια αλλη θα στο κανη αυτο???
Εδω μεσα μην ψαχνης ειναι ολες ΑΣΤΑ.... Μανικιουρ πεντικιουρ ολη μερα... Με τη Λιμα στο χερι και τσιχλα....
Παρε τη Παννια μας... συγνωμη τη Ραννια μας...να δεις μια ασπρη μερα....
Προσεχε τους ΧΟΙΡΟΥΣ.... ΜακρυαααααΝαι ναι....ειμαι φανατικοs του....γκαχ γκουχ καφε!!!!!!!!!! Σε καλο μου ολο βηχω σημεριs!!!!!!!
Ασε που μετα στην δουλεια σου θα εισαι και κατα καποια γραμμαρια ελαφρυτερος....Να ξυπνας το πρωι να σου δινη τον καφε και να ορμα να σου βγαλη και τις πιτζαμες για να παρη την πρωινη δοση
Προσεχε τους ΧΟΙΡΟΥΣ.... Μακρυααααα
Οχι μονο ελαφρυτερος αλλα και πολυ κεφατοςΑσε που μετα στην δουλεια σου θα εισαι και κατα καποια γραμμαρια ελαφρυτερος....
Χηρες θες ε καυλωχηρες για πολυ παρηγοριαΜε τουs .....χοιρουs κρατω αποσταση..........Δεν μπορω να πω το ιδιο με τιs ....χηρεs!!!!!!!!!
Eιναι θεμα....παρηγοριαs!!!!!!!!
Ασε που μετα στην δουλεια σου θα εισαι και κατα καποια γραμμαρια ελαφρυτερος....
Χηρες θες ε καυλωχηρες για πολυ παρηγορια