giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
ψυχοπονιαρης και λυπησιαρης για τις χηρεςΕιμαι ....ψυχοπονιαρηs ο αψηλοs ο αντραs !!!!! Για την φουκαριαρα την μανα μου!!!!!!!!!!
ψυχοπονιαρης και λυπησιαρης για τις χηρεςΕιμαι ....ψυχοπονιαρηs ο αψηλοs ο αντραs !!!!! Για την φουκαριαρα την μανα μου!!!!!!!!!!
καλεσε το 11880!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ειμαι ....ψυχοπονιαρηs ο αψηλοs ο αντραs !!!!! Για την φουκαριαρα την μανα μου!!!!!!!!!!
Οσεs φορεs το καλεσα μου δεν μου βγηκε η χηρα που λεγαμε..............καλεσε το 11880!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βρε καλως την να,καυλωχηρα και αυτηχαιρετω την πιο πιπερατη παρεα του φορουμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βρε καλως την να,καυλωχηρα και αυτη
Βρε ανωμαλο πλασμα που εισαι εσυ???? παρεμε στο 11880 να τα βρουμε.....
mi μου κολατε με βρικατε μικρι;;;;;;;;;;
θελετε πιπα;;;;;;;;
Στις αναζητισεις θελη ψαξιμοΒρε ανωμαλο πλασμα που εισαι εσυ???? παρεμε στο 11880 να τα βρουμε.....
Ειδες η Αεκ προχθες???? Εσκισε.... αμ πως....
mi μου κολατε με βρικατε μικρι;;;;;;;;;;
θελετε πιπα;;;;;;;;
Του Ερυθρου Σταυρου????Στις αναζητισεις θελη ψαξιμο
Δεν φτανη μονο ο Ερυθρος Σταυρος θελη και αλλου ισως και υπογειοςΤου Ερυθρου Σταυρου????
Παίρνει 69-99-66-96 αλλά δεν του κάνει ντριγκι ντρίγκι!!!Βρε ανωμαλο πλασμα που εισαι εσυ???? παρεμε στο 11880 να τα βρουμε.....
Μικρη στο ματι....... ξερεις εσυ....
Εσύ πως το γνωρίζεις Δανάη?Ο Βαΐτσης Αποστολάτος είναι gay. Και δεν εχει κανενα προβλημα να το δειχνη και να το λεει... Γιατι δεν διαλεξε αλλο κομμα να παει??? Ειναι στο ΛΑΟΣ...
Ο
Αμτζικακη Καλησπερα τρελο μου.....ματια ομορφα καλησπερα ( δαναη)
Και παρα πολυ καλος ανθρωπος σε πληροφορω...Ο Βαίτσης είναι γνωστόν οτι είναι Βαίτσα!!!