Καλός ανθρωπος φαίνεται!Και παρα πολυ καλος ανθρωπος σε πληροφορω...
Τον έχεις δεί απο κοντά εσυ βρε?
Καλός ανθρωπος φαίνεται!Και παρα πολυ καλος ανθρωπος σε πληροφορω...
μαρουλακι καλησπερα............Ο Βαίτσης είναι γνωστόν οτι είναι Βαίτσα!!!
Πιστεψε με εναν τετοιον ανθρωπο πολλοι θα ηθελαν να γνωριζαν... Οταν τον επισκεφτηκα ηταν η πιο ωραια εμπειρια της ζωης μου δεν ηθελα να φυγω ειναι καταπληκτικος ανθρωπος και Πνευμα μακαρι να ηταν ολοι οι Βουλευτες ετσι.... του δηλωσα την υποστηριξη μου...
Τουλαχιστον θα ψηφισω καποιον που ειναι καλος ανθρωπος και δεν εχει βουτηχτη στη σαπιλα... Να εχω τη συνειδηση μου ησυχη τουλαχιστον....
Θα προτιμουσες να ημουνα ΝΔ η ΠΑΣΟΚ δηλαδη για να σε καλυψω?? Λυπαμαι με απατεωνες δεν ειμαι....
πως θα γινη αυτο τωρα που πεθανε ο βασιλεας...............Ε ας με εξοβελισουν... Καλο θα μου κανουν....
Καλησπερα στο φιλαρακη μας το καλο.... :-*καλησπέρα στην παρέα
Καλησπερα στο φιλαρακη μας το καλο.... :-*
Μωρο μου τι μου κανης??? Καρδουλα μου με αυτα θα χαλιωμαστε???? Η Ζωη ειναι γλυκεια... σαν μελι... Ε ειμαι λιγο ανωμαλο παιδι αλλα δεν πειραζη... Δεν βλαπτη αυτο...Γεια σου γλυκεια Δαναη.....μη μου το χαλας ομως ασχολουμενη με ΛΑΟΣ κλπ κλπ .....χανεις απο τη γλυκα σου.....αν και εχεις αρκετη για δυο ζωες!!!!
Τι προεκλογικα μωρε τωρα.... Λες και ζουμε στο εξωτερικο και θα αλλαξη τιποτα... Στην Ελλαδα ζουμε... Στη χωρα του Φραπε και της καλοπερασης... Θα αλλαξη καλε η Ελλαδα ποτε??? Μην συζηταμε τωρα... Χαλαμε και τσαμπα μελανι... Οποιος προλαβε τακτοποιηθηκε ειμαστε...τι μου κάνεις γλυκιά Δανάη?
βλέπω αρχίσανε τα προεκλογικά?