Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Πιστεψε με εναν τετοιον ανθρωπο πολλοι θα ηθελαν να γνωριζαν... Οταν τον επισκεφτηκα ηταν η πιο ωραια εμπειρια της ζωης μου δεν ηθελα να φυγω ειναι καταπληκτικος ανθρωπος και Πνευμα μακαρι να ηταν ολοι οι Βουλευτες ετσι.... του δηλωσα την υποστηριξη μου...
Τουλαχιστον θα ψηφισω καποιον που ειναι καλος ανθρωπος και δεν εχει βουτηχτη στη σαπιλα... Να εχω τη συνειδηση μου ησυχη τουλαχιστον....

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Πιστεψε με εναν τετοιον ανθρωπο πολλοι θα ηθελαν να γνωριζαν... Οταν τον επισκεφτηκα ηταν η πιο ωραια εμπειρια της ζωης μου δεν ηθελα να φυγω ειναι καταπληκτικος ανθρωπος και Πνευμα μακαρι να ηταν ολοι οι Βουλευτες ετσι.... του δηλωσα την υποστηριξη μου...
Τουλαχιστον θα ψηφισω καποιον που ειναι καλος ανθρωπος και δεν εχει βουτηχτη στη σαπιλα... Να εχω τη συνειδηση μου ησυχη τουλαχιστον....

Και ακροδεξιός!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Θα προτιμουσες να ημουνα ΝΔ η ΠΑΣΟΚ δηλαδη για να σε καλυψω?? Λυπαμαι με απατεωνες δεν ειμαι....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.353
Πόντοι
22.785
κωδικας da vinci...............

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Θα προτιμουσες να ημουνα ΝΔ η ΠΑΣΟΚ δηλαδη για να σε καλυψω?? Λυπαμαι με απατεωνες δεν ειμαι....

Οι πολιτικές σου απόψεις είναι δική σου υπόθεση. Πάντως είναι απορίας άξιον πως εσύ υποστηρίζεις έναν ακροδεξιό που είναι θεματοφύλακας του περίφημου "Πατρίς, θρησκεία , οικογένεια"!! Είσαι σίγουρη οτι γνωρίζεις με ποιά ακριβώς ιδεολογία έχεις να κάνεις;;
Ίσως να μην ξέρεις, αλλά οι ακροδεξιοί θέλουν να εξοβελισουν ξένους και άλλα "μιάσματα".

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ε ας με εξοβελισουν... Καλο θα μου κανουν....  :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.353
Πόντοι
22.785

Συνημμένα

• side_theking.jpg
    side_theking.jpg
    23,1 KB · Εμφανίσεις: 16

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
οριστε και μια ζωντανη....

Συνημμένα

• queen_elizabeth.jpg
    queen_elizabeth.jpg
    46,9 KB · Εμφανίσεις: 47

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Γεια σου γλυκεια Δαναη.....μη μου το χαλας ομως ασχολουμενη με ΛΑΟΣ κλπ κλπ .....χανεις απο τη γλυκα σου.....αν και εχεις αρκετη για δυο ζωες!!!! :smitten: :smitten: :smitten:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Γεια σου γλυκεια Δαναη.....μη μου το χαλας ομως ασχολουμενη με ΛΑΟΣ κλπ κλπ .....χανεις απο τη γλυκα σου.....αν και εχεις αρκετη για δυο ζωες!!!! :smitten: :smitten: :smitten:
Μωρο μου  τι μου κανης??? Καρδουλα μου με αυτα θα χαλιωμαστε???? Η Ζωη ειναι γλυκεια... σαν μελι... Ε ειμαι λιγο ανωμαλο παιδι αλλα δεν πειραζη... Δεν βλαπτη αυτο...  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
τι μου κάνεις γλυκιά Δανάη?

βλέπω αρχίσανε τα προεκλογικά?  :P
Τι προεκλογικα μωρε τωρα....  Λες και ζουμε στο εξωτερικο και θα αλλαξη τιποτα... Στην Ελλαδα ζουμε... Στη χωρα του Φραπε και της καλοπερασης... Θα αλλαξη καλε η Ελλαδα ποτε??? Μην συζηταμε τωρα... Χαλαμε και τσαμπα μελανι... Οποιος προλαβε τακτοποιηθηκε ειμαστε...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
απλα υπεροχο.... μπραβο μωρο μου.... σε ευχαριστω

Stories

Νέο!

Stories