You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Να τον την κρατησωτο καλοσκέφτηκα... για να δεις πόσο σε συμπαθώ...υποχωρώ και αποχωρώ...κράτησε το(η)ν...
γιατί άντε το(η)ν έστελνα στη δουλειά στη θέση μου...αν οι άλλοι νόμιζαν πως είμαι εγώ;
Αντε να ΞΕΠΛΥΘΗΣ μετα ;)
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
Αντε να ΞΕΠΛΥΘΗΣ μετα ;)
θα έχουν συνηθίσει τις "εξυπηρετήσεις" και μετά θα πηγαίνω με την πλάτη στο τοίχο
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Να φερεται σαν αντρας λιγο απιθανοαπ΄την άλλη μπορώ να τον κρατήσω και αφού είναι υπάκουος και πειθαρχικός να τον διατάξω να φέρεται σαν άντρας;
Με την πλατη στον τοιχο εθα έχουν συνηθίσει τις "εξυπηρετήσεις" και μετά θα πηγαίνω με την πλάτη στο τοίχο
φιλαρακι εδω εριξα πολυ γελιο
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Θα το(η)ν παρης εσυ ειπες πρωτος παρτο(η)νεγώ όχι! χάρισμα σου!
Οπως λεει το τραγουδι,δεν την περνω θα την παρης αλλα λογια λετε βρε παιδια....
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Καλα κρατησε το(η)ν και βαλτο(η)ν να σκαβη την θαλασσα εκει να δης κοσμοπλημυρακαλά, το(η)ν κρατάς και θεωρούμε ότι είναι μελοντικό δώρο.
Έξω βρέχει πολύ και έχω 40 στρεμμάτα χωράφι στη θάλασσα, πάω να δω αν πλημμύρισε. Αντίο!
Αντιο φιλε
εγω τον εχω διαολοστηλει 10 φορες μεχρι τωρα σε ολα τα σιτε μου στελνει μυνηματαΘα παρακαλεσω το σιτε να κανη κατι για αυτην την κοπελα μου εστηλε το μηνυμα 3 φορες καντε κατι... υπογειο εχει κανενας??
Ειμαι η "Ραννια" πρωην Γιαννης απο τη Θεσσαλονικη, crossdresser παθητικος με εντονο φετιχ με τα καλσον και τα 15ποντα. Ντυνομαι γυναικα και υποτασσομαι σε ολους και σε ολες σαν δουλαρα υπηρετρια για να με τσιμπουκωνουν και γαμανε ανελεητα και να με ταπεινωνουν ΔΗΜΟΣΙΑ αλλα και να με παιρνουν σε ομαδικα οργια και S/M ακραια δημοσια και μη γαμησια και μαρτυρια. Αν πστευετε οτι μπορειτε να συμβαλετε σε αυτη μου τη θυληπρεπη πουστρικη ζωη καντε με δικη σας και θα σας υπηρετω ισοβια και μονιμα τυφλα και απολυτα πιστα τοσο εσας οσο και τους φιλους, φιλες αλλα και πελατες και πελατισες σας. Αν εχετε χωρο και μπορειτε να με στεγασετε-ντυσετε-ταϊσετε και αγοραζετε παπουτσια και μακιγιαζ, ΕΡΧΟΜΑΙ αμεσα και εγκαθισταμαι ακομα και στο υπογειο σας Κυρια μονιμα και με συμβολαιο. Αν εχετε δικο σας χωρο για να με σπιτωσετε εστω και στο υπογειο σας ειμαι ετοιμη να μετακομισω με τα καλσον και τα ψηλοτακουνα μου. Τελευταια κινηση απο εσας Κυρια. Στειλτε μου αναλυτικα απαντηση σε ολα αυτα και ερχομαι στο δικο σας χωρο, με συμβολαιο πληρους και αποκλειστικης υποταγης και ιδιοκτησιας.
Ραννια
Συλβια μηπως εχης υπογειο εσυ??? Συμβολαια κανης??? Δεν ειναι αναγκη να ασχολησε καθε μερα.... ενα πορτακη θα εχης στην πορτα του υπογειου σου θα της πετας οτι θελεις απο εκει.... και ενα παγουρι νερο.... ε για φαγητο ολο και κατι θα περισεψη και αν ερθη κανενα μπαλαμο που δεν το γουσταρης ριχτο να το ξεκοκαλιζη....
Πρωτα στο συμβολαιγραφο ομως μη σηκωση κεφαλι μετα.... Α!
Ραννια μου ... εισαι μια αυθεντικη Τσουλα.... Συνχαρητηρια....
Να μας πεις ομως μεχρη που μπορεις να φθασεις και μεχρη που ειναι τα Ορια σου μην εχουμε και υπερβολες...
Περιμενουμε να μας πεις λεπτομερειες ... εσυ τι μπορεις να προσφερης?? Αν σε υιοθετησουμε.... Φτιαξε μας λιγο ...
θα με ξεναγισεις βορεια?Απ'ευθειας στην πρακτικη στα δυσκολα, εδω θα εκανε πρωτα θεωρια και εξασκηση και μετα πρακτικη
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Καλως την Συλβιαθα με ξεναγισεις βορεια?
Βεβαιως γιατι οχι :-* :-* :-*
γεια σου γιωργο.....ωραια οταν ανεβω θα σου πωΚαλως την Συλβια
Βεβαιως γιατι οχι :-* :-* :-*
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
οκγεια σου γιωργο.....ωραια οταν ανεβω θα σου πω
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Παλι Ντοκιμοντερ του Σκαι βλεπατε?????? Καλησπερα σας....απ΄την άλλη μπορώ να τον κρατήσω και αφού είναι υπάκουος και πειθαρχικός να τον διατάξω να φέρεται σαν άντρας;
Η κοπελα δεν μπορει να υπηρετη 2 αφεντες... Εναν και καλο θελη.... Να την βαζη στην θεση της....
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Καλως την Δαναη,εναλαξ δεν γινεταιΠαλι Ντοκιμοντερ του Σκαι βλεπατε?????? Καλησπερα σας....
Η κοπελα δεν μπορει να υπηρετη 2 αφεντες... Εναν και καλο θελη.... Να την βαζη στην θεση της....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις