Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
εγώ δεν θέλω να ρίξω εσένα...εδώ που βρίσκομαι μπορεί να κάνει μεταπτυχιακό στις οθωμανικές επιστήμες, τα αγγούρια θα είναι ζωντανά

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Απ'ευθειας στην πρακτικη στα δυσκολα, εδω θα εκανε πρωτα θεωρια  :lheel::pipa1: και εξασκηση :pipa2: και μετα πρακτικη :knockinb: :zfuck:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
το καλοσκέφτηκα... για να δεις πόσο σε συμπαθώ...υποχωρώ και αποχωρώ...κράτησε το(η)ν...
γιατί άντε το(η)ν έστελνα στη δουλειά στη θέση μου...αν οι άλλοι νόμιζαν πως είμαι εγώ;
:bounce-glasses: :bounce-glasses: :happy: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
το καλοσκέφτηκα... για να δεις πόσο σε συμπαθώ...υποχωρώ και αποχωρώ...κράτησε το(η)ν...
γιατί άντε το(η)ν έστελνα στη δουλειά στη θέση μου...αν οι άλλοι νόμιζαν πως είμαι εγώ;
Να τον την κρατησω  :think: :think: :think:
Αντε να ΞΕΠΛΥΘΗΣ μετα  ;) :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
απ΄την άλλη μπορώ να τον κρατήσω και αφού είναι υπάκουος και πειθαρχικός να τον διατάξω να φέρεται σαν άντρας;

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
απ΄την άλλη μπορώ να τον κρατήσω και αφού είναι υπάκουος και πειθαρχικός να τον διατάξω να φέρεται σαν άντρας;
Να φερεται σαν αντρας  :think:λιγο απιθανο
θα έχουν συνηθίσει τις "εξυπηρετήσεις" και μετά θα πηγαίνω με την πλάτη στο τοίχο
Με την πλατη στον τοιχο ε
φιλαρακι εδω εριξα πολυ γελιο

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
εγώ όχι! χάρισμα σου!

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Φίλε μου καλέ είμαι βαθιά στεναχωρημένος γιατί στη γιορτή σου δεν σου πήρα κάτι.
θέλω να σε παρακαλέσω να δεχθείς αυτό το πολυχρηστικό δώρο.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Αστο καλυτερα για του χρονου

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
καλά, το(η)ν κρατάς και θεωρούμε ότι είναι μελοντικό δώρο.
Έξω βρέχει πολύ και έχω 40 στρεμμάτα χωράφι στη θάλασσα, πάω να δω αν πλημμύρισε. Αντίο!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
καλά, το(η)ν κρατάς και θεωρούμε ότι είναι μελοντικό δώρο.
Έξω βρέχει πολύ και έχω 40 στρεμμάτα χωράφι στη θάλασσα, πάω να δω αν πλημμύρισε. Αντίο!
Καλα κρατησε το(η)ν και βαλτο(η)ν να σκαβη την θαλασσα εκει να δης κοσμοπλημυρα
Αντιο φιλε

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Θα παρακαλεσω το σιτε να κανη κατι για αυτην την κοπελα μου εστηλε το μηνυμα 3 φορες καντε κατι... υπογειο εχει κανενας??
:helpplea: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3: :pipa1: :2on1: :pipa2: :lheel: :fuck1: :cum: :pipa3: :fuck2:

Ειμαι η "Ραννια" πρωην Γιαννης απο τη Θεσσαλονικη, crossdresser παθητικος με εντονο φετιχ με τα καλσον και τα 15ποντα. Ντυνομαι γυναικα και υποτασσομαι σε ολους και σε ολες σαν δουλαρα υπηρετρια για να με τσιμπουκωνουν και γαμανε ανελεητα και να με ταπεινωνουν ΔΗΜΟΣΙΑ αλλα και να με παιρνουν σε ομαδικα οργια και S/M ακραια δημοσια και μη γαμησια και μαρτυρια. Αν πστευετε οτι μπορειτε να συμβαλετε σε αυτη μου τη θυληπρεπη πουστρικη ζωη καντε με δικη σας και θα σας υπηρετω ισοβια και μονιμα τυφλα και απολυτα πιστα τοσο εσας οσο και τους φιλους, φιλες αλλα και πελατες και πελατισες σας. Αν εχετε χωρο και μπορειτε να με στεγασετε-ντυσετε-ταϊσετε και αγοραζετε παπουτσια και μακιγιαζ, ΕΡΧΟΜΑΙ αμεσα και εγκαθισταμαι ακομα και στο υπογειο σας Κυρια μονιμα και με συμβολαιο. Αν εχετε δικο σας χωρο για να με σπιτωσετε εστω και στο υπογειο σας ειμαι ετοιμη να μετακομισω με τα καλσον και τα ψηλοτακουνα μου. Τελευταια κινηση απο εσας Κυρια. Στειλτε μου αναλυτικα απαντηση σε ολα αυτα και ερχομαι στο δικο σας χωρο, με συμβολαιο πληρους και αποκλειστικης υποταγης και ιδιοκτησιας.

Ραννια

Συλβια μηπως εχης υπογειο εσυ???  Συμβολαια κανης??? Δεν ειναι αναγκη να ασχολησε καθε μερα.... ενα πορτακη θα εχης στην πορτα του υπογειου σου θα της πετας οτι θελεις απο εκει.... και ενα παγουρι νερο.... ε για φαγητο ολο και κατι θα περισεψη και αν ερθη κανενα μπαλαμο που δεν το γουσταρης ριχτο να το ξεκοκαλιζη....
Πρωτα στο συμβολαιγραφο ομως μη σηκωση κεφαλι μετα....   Α!

Ραννια μου ...  εισαι μια αυθεντικη  Τσουλα....  Συνχαρητηρια....
Να μας πεις ομως μεχρη που μπορεις να φθασεις και μεχρη που ειναι τα Ορια σου μην εχουμε και υπερβολες...
Περιμενουμε να μας πεις λεπτομερειες ... εσυ τι μπορεις να προσφερης??  Αν σε υιοθετησουμε....  Φτιαξε μας λιγο ...
εγω τον εχω διαολοστηλει 10 φορες μεχρι τωρα σε ολα τα σιτε μου στελνει μυνηματα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Παλι Ντοκιμοντερ του Σκαι βλεπατε??????  Καλησπερα σας....
Η κοπελα δεν μπορει να υπηρετη 2 αφεντες...  Εναν και καλο θελη.... Να την βαζη στην θεση της....

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Παλι Ντοκιμοντερ του Σκαι βλεπατε??????  Καλησπερα σας....
Η κοπελα δεν μπορει να υπηρετη 2 αφεντες...  Εναν και καλο θελη.... Να την βαζη στην θεση της....
Καλως την Δαναη,εναλαξ δεν γινεται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom