DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Λοιπον θα κανουμε ενα gangbang που θα συμετεχουν ατομα απο... Ολυμπιακο Παναθηναικο Αεκ οποιος ειναι καλυτερος θα παρη το κυπελο.....
γραφε Ελληνικα θα στο σβησουν... Καλα ειμαι... Καλησπερα...kalhspera mpempa!!
ti kaneis?xronia kai zamania !akoma patisia?
Εσυ; θα κανης τον διαιτητη για το οφσαιτ θα τους τιμωρης με μια και στο πεναλτυ η τιμωριαΛοιπον θα κανουμε ενα gangbang που θα συμετεχουν ατομα απο... Ολυμπιακο Παναθηναικο Αεκ οποιος ειναι καλυτερος θα παρη το κυπελο.....
Γιασου Γιωργο μου.. Καλα ειμαι... Μα δεν βλεπης εδω... της ανωμαλιας γινετε... Να κανουμε ενα gangbang να τελειωνουμε...
Εσυ να ανεβης εγω να κατεβω να μην τρακαρουμε μονοάμα το κανονίσετε, ειδοποιήστε και μένα να ξέρω να ανέβω Αθήνααααααα
εχω τις αδυναμιες μου και εγω κουμπαραΒατομουρο???? Λαγουδακη μου γιαυτο δεν μπορω να σε μαζεψω??? Ξερεις τι τρως εσυ....
εσυ τι βγηκες?...gay ? straight? Bi? ...
δειτε την ερευνα:
...καντε και το test!
...ποσο αξιοπιστο ή ξεκαθαρο ειναι το αποτελεσμα? στην κριση σας αγαπητοι πανηδονιστες!
xxx
n
εσυ τι βγηκες?
Kαι υπογειο εχω και ενα σπιτακι για το σκυλι(αλλα που θα κοιμαται ο σκυλος μπορη και μαζι λες να τον κανη τιποτα ο σκυλος) εχω καιΘα παρακαλεσω το σιτε να κανη κατι για αυτην την κοπελα μου εστηλε το μηνυμα 3 φορες καντε κατι... υπογειο εχει κανενας??
Ειμαι η "Ραννια" πρωην Γιαννης
Ραννια μου ... εισαι μια αυθεντικη Τσουλα.... Συνχαρητηρια....
Να μας πεις ομως μεχρη που μπορεις να φθασεις και μεχρη που ειναι τα Ορια σου μην εχουμε και υπερβολες...
Περιμενουμε να μας πεις λεπτομερειες ... εσυ τι μπορεις να προσφερης?? Αν σε υιοθετησουμε.... Φτιαξε μας λιγο ...
δεν εχω κανενα οριο αρκει να μην απειλειται η ακεραιοτητα και υγεια μου...Θα παρακαλεσω το σιτε να κανη κατι για αυτην την κοπελα μου εστηλε το μηνυμα 3 φορες καντε κατι... υπογειο εχει κανενας??
Ειμαι η "Ραννια" πρωην Γιαννης απο τη Θεσσαλονικη, crossdresser παθητικος με εντονο φετιχ με τα καλσον και τα 15ποντα. Ντυνομαι γυναικα και υποτασσομαι σε ολους και σε ολες σαν δουλαρα υπηρετρια για να με τσιμπουκωνουν και γαμανε ανελεητα και να με ταπεινωνουν ΔΗΜΟΣΙΑ αλλα και να με παιρνουν σε ομαδικα οργια και S/M ακραια δημοσια και μη γαμησια και μαρτυρια. Αν πστευετε οτι μπορειτε να συμβαλετε σε αυτη μου τη θυληπρεπη πουστρικη ζωη καντε με δικη σας και θα σας υπηρετω ισοβια και μονιμα τυφλα και απολυτα πιστα τοσο εσας οσο και τους φιλους, φιλες αλλα και πελατες και πελατισες σας. Αν εχετε χωρο και μπορειτε να με στεγασετε-ντυσετε-ταϊσετε και αγοραζετε παπουτσια και μακιγιαζ, ΕΡΧΟΜΑΙ αμεσα και εγκαθισταμαι ακομα και στο υπογειο σας Κυρια μονιμα και με συμβολαιο. Αν εχετε δικο σας χωρο για να με σπιτωσετε εστω και στο υπογειο σας ειμαι ετοιμη να μετακομισω με τα καλσον και τα ψηλοτακουνα μου. Τελευταια κινηση απο εσας Κυρια. Στειλτε μου αναλυτικα απαντηση σε ολα αυτα και ερχομαι στο δικο σας χωρο, με συμβολαιο πληρους και αποκλειστικης υποταγης και ιδιοκτησιας.
Ραννια
Συλβια μηπως εχης υπογειο εσυ??? Συμβολαια κανης??? Δεν ειναι αναγκη να ασχολησε καθε μερα.... ενα πορτακη θα εχης στην πορτα του υπογειου σου θα της πετας οτι θελεις απο εκει.... και ενα παγουρι νερο.... ε για φαγητο ολο και κατι θα περισεψη και αν ερθη κανενα μπαλαμο που δεν το γουσταρης ριχτο να το ξεκοκαλιζη....
Πρωτα στο συμβολαιγραφο ομως μη σηκωση κεφαλι μετα.... Α!
Ραννια μου ... εισαι μια αυθεντικη Τσουλα.... Συνχαρητηρια....
Να μας πεις ομως μεχρη που μπορεις να φθασεις και μεχρη που ειναι τα Ορια σου μην εχουμε και υπερβολες...
Περιμενουμε να μας πεις λεπτομερειες ... εσυ τι μπορεις να προσφερης?? Αν σε υιοθετησουμε.... Φτιαξε μας λιγο ...
Oυτε ακεραιοτητα ουτε και η υγεια σου θα παθη κατι,εχω 10 στρεμματα που θελουνε σκαψιμο για να φυτεψω αγγουρια (απο εκεινη την ρατσα τα μεγαλα)μπορης να τρως οσα θελης καθημερινα, αλλα οχι να χρησιμοποιηθουν για αλλη δουλειαδεν εχω κανενα οριο αρκει να μην απειλειται η ακεραιοτητα και υγεια μου...
Τα κανω ολα και ειμαι υποτακτικοτατη σε ο,τι διαταχθω αρκει να με εχει μονιμα με συμβολαιο καποιος ή καποια μεχρι να με πουλησει αν με βαρεθει αλλα παλι με συμβολαιο ομοιο με το πρωτο.
Προλαβες και, τον την εκανες συμβολαιο τρεχω αυριο πρωι στον συμβολαιογροφοόλα αυτά στις διακοπές γιατί τον υπόλοιπο χρόνο θα δουλευει στη θέση μου
Θα το κανονισουμε,μια εδω μια εκει αλλα οταν μεγαλωσουν τα αγγουρια μαλλον θα τα προτιμα περισσοτερο θα σε ριχνη εσενακοίτα εγώ δουλεύω πρωί, αν πήγαινε στα χωράφια απόγευμα;