mauroskapnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2016
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
πολυ τουπε η κοπελα νομιζει πως κατι ειναι πολυ υφακι νομιζει πως ειναι η μουναρα μουναροπουλου.
Έχουμε καμια πληροφορία για αυτή;
πολυ τουπε η κοπελα νομιζει πως κατι ειναι πολυ υφακι νομιζει πως ειναι η μουναρα μουναροπουλου.
Έχουμε καμια πληροφορία για αυτή;
Αν είσαι χάλιας και βρωμερός λογικό είναι η κοπέλα να κράταγε τη μύτη της ψηλά.πολυ τουπε η κοπελα νομιζει πως κατι ειναι πολυ υφακι νομιζει πως ειναι η μουναρα μουναροπουλου.
Έχεις γνώμη από την κυρία;Αν είσαι χάλιας και βρωμερός λογικό είναι η κοπέλα να κράταγε τη μύτη της ψηλά.
Εχω βρεθεί πολλές φορές μαζί της...ειναι μονο ενεργητική...οτι λέει αυτό ειναι και τις αρέσει να κανει....αν σου αρέσει αυτό το στυλ θα περασεις τέλεια..... το θέμα ειναι ποσο θέλεις εσυ να το τραβήξει....
Για τραβέλι δεν το λες. Πιο πολύ cross θα το χαρακτήριζα. Εγώ πάντως μια φορά πήγα, γιατί με βόλευε η περιοχή στο Γαλάτσι και το μετάνοιωσα. Είμαι μόνο ενεργητικός, ίσως για αυτό να μην πέρασα καλά.Υπάρχει άποψη για το συγκεκριμένο;
Καλησπερα σε ολους υπαρχουν εμπειριες-πληροφοριες για τις συγκεκριμενες αγγελιες???
και
ευχαριστωω
αυτο πηρα τηλεφωνο....κυψελη παζει μπαλα και μιλαει αγγλικα και λιγα ελληνικα...μαλλον θα παω......