Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 155 άτομα (1 μέλη και 154 επισκέπτες)

mauroskapnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2016
Like
28
Πόντοι
0

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
πολυ τουπε η κοπελα νομιζει πως κατι ειναι πολυ υφακι νομιζει πως ειναι η μουναρα μουναροπουλου.
Αν είσαι χάλιας και βρωμερός λογικό είναι η κοπέλα να κράταγε τη μύτη της ψηλά.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ναι τύπε, είχα πάει καπάκι μετά από αμμοβολή σε καράβι στο Πέραμα και είχε βάλει μανταλάκι στη μύτη  :S

magicarp

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Like
6
Πόντοι
0
καλησπερα μαγκες καινουργιος και γω ξερει κανεις γιαντην μιχαελα ;

xalkidatr

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σε ολους...φυλής 99ποια είναι;μήπως ξέρετε;;

Kwstas_bb

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2018
Like
14
Πόντοι
0
Εχω βρεθεί πολλές φορές μαζί της...ειναι μονο ενεργητική...οτι λέει αυτό ειναι και τις αρέσει να κανει....αν σου αρέσει αυτό το στυλ θα περασεις τέλεια..... το θέμα ειναι ποσο θέλεις εσυ να το τραβήξει....

eibmart

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
115
Πόντοι
1
Για τραβέλι δεν το λες. Πιο πολύ cross θα το χαρακτήριζα. Εγώ πάντως μια φορά πήγα, γιατί με βόλευε η περιοχή στο Γαλάτσι και το μετάνοιωσα. Είμαι μόνο ενεργητικός, ίσως για αυτό να μην πέρασα καλά.

Geraldos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
2
Πόντοι
0

Σε αγγελίες στο παρελθόν έχει γράψει "Δεν είμαι ανάπηρη, δεν γαμάω όμως δεν το γουστάρω".
Την έχω πάει την κυρία, το σπίτι της τεκές, αυτή είχε πιει (μπύρες) και μπάφο και ήταν ολίγον σε άλλο πλανήτη, την πήδηξα στα 4, ωραία σιλικονάτη κωλάρα, μου πήρε πίπα ακάποτα, 30 ευρώ δωράκι για παθητική, το πουλί της ήταν όρθιο σχεδόν όλη την ώρα παρά το αλκοολ και το μπάφο, οπότε της αρέσει να είναι παθητική. Για ενεργητική καλύτερα ψάξε κάπου άλλου φίλε μου.

Apatsi

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
1

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606
Καλησπερα σε ολους υπαρχουν εμπειριες-πληροφοριες για τις συγκεκριμενες αγγελιες???

και

ευχαριστωω

αυτο πηρα τηλεφωνο....κυψελη παζει μπαλα και μιλαει αγγλικα και λιγα ελληνικα...μαλλον θα παω......

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.656
Πόντοι
456
ΤΟ τελευταιο η Αλεξάνδρα δείχνει πολύ καλή αν πας γραψε εδώ κάτι να μάθουμε και εμείς .ευχαριστώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom