Giannisagamitos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Θα ήθελα να είναι παθητικός (όχι κατι μεγάλο). Αλλά αυτό κυρίως δεν θέλω να είναι πολύ ανδροπρεπης.
Ξεκίνα αρχικά να αναφέρεσαι στο θυλικό για τρανς κρος γενικά μια που ρώτησες πως να τις μιλάςΘα ήθελα να είναι παθητικός (όχι κατι μεγάλο). Αλλά αυτό κυρίως δεν θέλω να είναι πολύ ανδροπρεπης.
τοτε πολυ παλα ΔΕΝ εισαι στρεητ.
αμα ειναι και εγω ειμαι λεπτος 110 κιλα.
α και ειμαι πιο ψηλος απο τον φασουλα και εχω υψος 168
Φίλε στο λέω με κάθε ειλικρίνεια!Από αυτά που έχεις γράψει πρέπει να ψάχτεις το τι είσαι σεξουαλικά!Εγώ προσωπικά ποτέ μου δεν είχα τέτοιες επιθυμίες (Να έρθω σε επαφή με άντρα με τον έναν η άλλο τρόπο!) Φιλικά!Λες στα 27 μου να μην ξερω αν ειμαι γκευ η οχι; Νομιζω ημουν ξεκαθαρος. Δεν θελω να το δοκιμασω με αγορι.
Δεν με ελκυουν τα κοντα μαλλια, ουτε στις γυναικες.
Δεν μου αρεσουν τα βυζια-πλακα, ουτε στις γυναικες.
Δεν καυλωνω με μουσια και τριχες.
Δεν θελω να βαλω καυλι στον κωλο μου, ουτε και να το γλειψω.
Απλα εχω την περιεργεια για μια φορα στην ζωη μου να το δοκιμασω κι αυτο.
Φίλε στο λέω με κάθε ειλικρίνεια!Από αυτά που έχεις γράψει πρέπει να ψάχτεις το τι είσαι σεξουαλικά!Εγώ προσωπικά ποτέ μου δεν είχα τέτοιες επιθυμίες (Να έρθω σε επαφή με άντρα με τον έναν η άλλο τρόπο!) Φιλικά!
Με τον Yukio Mishima - ένθερμο υποστηρικτή του Νόμου του Picker εδώ στο site - έχεις κάποια σχέση;Δεν τραβαω κανα ζορι ουτε εχω ενοχες για κατι. Νομιζω η δοκιμη για αυτο που εγραψα ειναι "ακυνδινη". Aνθρωπινη περιεργεια για ανακαλυψη κατι καινουριου και τιποτα παραπανω. Δεν καιγομαι κιολας, μπορω να ζησω και χωρις αυτο. Μπορει να το δοκιμασω και να ξενερωσω, who knows?
Και πολύ κάνεις φίλε (στο να μην έχεις ενοχές και να μην τραβάς κανένα ζόρι) Αλλά και με όλο το θάρρος (προσωπική μου άποψη ""και χωρίς να σημαίνει ότι είναι σωστή"") μόνο και μόνο που θέλεις έστω και από περιέργεια "ερωτική επαφή" με ομοφυλόφιλο σου (άντρα) ίσως σου αρέσει κάπου μέσα σού η ομοφυλοφιλία.! Χωρίς αυτό από μέρος μου να είναι κατακριτέο!Δεν τραβαω κανα ζορι ουτε εχω ενοχες για κατι. Νομιζω η δοκιμη για αυτο που εγραψα ειναι "ακυνδινη". Aνθρωπινη περιεργεια για ανακαλυψη κατι καινουριου και τιποτα παραπανω. Δεν καιγομαι κιολας, μπορω να ζησω και χωρις αυτο. Μπορει να το δοκιμασω και να ξενερωσω, who knows?
Με τι προσόντα ρε φίλε.?? Περασμένα μεγαλεία διηγωντας τα να κλαίς!!Κωλογρια!!Τελικά έκατσες στη Λουκριτία τύπε;
σοφη η μαλακια σου ..Με τον Yukio Mishima - ένθερμο υποστηρικτή του Νόμου του Picker εδώ στο site - έχεις κάποια σχέση;
Ετεροθαλής αδελφός! Θεωρώ!Με τον Yukio Mishima - ένθερμο υποστηρικτή του Νόμου του Picker εδώ στο site - έχεις κάποια σχέση;
τελικα μ τιναξε η φασολαδα μουτροΤελικά έκατσες στη Λουκριτία τύπε;
Κακό είναι να ρωτήσω; Άλλωστε και άλλοι πικεριστές έχουν εκφράσει μια έλξη προς τις τρανσέξουαλ...σοφη η μαλακια σου ..