Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Kakoslikos45

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
210
Πόντοι
0
Ρε μάγκες μήπως έχει κανένας καμιά εμπειρία με alex blonde να μας δώσει καμία πληροφορία.
Φαίνεται πολύ καλό αλλά δεν ξέρω τι κάνει στον αγωνιστικό χώρο...

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.370
Πόντοι
606
καλησπερα παιδια
εχω καιρο να ασχολιθω με το αθλημα θα θελα την γνωμη σας για την παρακατω κοπελα!!
[/quote
Ωταν ειχε πρωτοερθει είχα δοκιμάσει αλλά δεν Μ άρεσε τώρα ποια έχει αλλάξει αλλά επιτου έργου ήταν ικεα

XMATTER

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2012
Like
2
Πόντοι
0
προσεχε τι λες γιατι σε εχω επισκεφθει και με παρακαλουσες να στο βαλω ακαποτα.. τοτε που ησουν σε διαμερισμα στα Σεπόλια πριν πας Περιστερι...

Παιδες καλησπερα ειχα καιρο να μπω στο σαιτ..διαβαζοντας λιγες σελιδες πισω επεσα σε αυτη την αντιπαραθεση..σορυ που επαναφερω ξινα σταφυλια αλλα ειχα γραψει και εγω πιο παλια την εμπειρια μου με αυτη τη "κοπελα".. λοιπον ξαναθυμιζω..τυχαιως δεν ειχε προφυλακτικα πριν 3 η 4 χρονια εγηνε..και ουτε μου ειπε να φερω εγω ερχομενος...gfe κατασταση..δεν εφυγα τελικα γιατι ημουν καυλωμενος..καναμε παιχνιδια οπου στο τελος την εχυσα στο στομα..μαλακια μου το ξερω..αν ηθελα αφησε να εννοειθει οτι την επαιρνα και ακαποτα..ευτυχως κρατηθεικα...λοιπον δεν λεω οτι εχει κατι η κοπελα αρωστιες κτλπ..αλλα λιγο προσοχη δε βλαπτει..

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.370
Πόντοι
606
καλησπερα παιδια
εχω καιρο να ασχολιθω με το αθλημα θα θελα την γνωμη σας για την παρακατω κοπελα!!
[/quote
Ωταν ειχε πρωτοερθει είχα δοκιμάσει αλλά δεν Μ άρεσε τώρα ποια έχει αλλάξει αλλά επιτου έργου ήταν ικεα
λάθος ποσταρισμα
Γιαυτην αναφέρομαι σόρυ κ παλυ

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.370
Πόντοι
606

Παιδες καλησπερα ειχα καιρο να μπω στο σαιτ..διαβαζοντας λιγες σελιδες πισω επεσα σε αυτη την αντιπαραθεση..σορυ που επαναφερω ξινα σταφυλια αλλα ειχα γραψει και εγω πιο παλια την εμπειρια μου με αυτη τη "κοπελα".. λοιπον ξαναθυμιζω..τυχαιως δεν ειχε προφυλακτικα πριν 3 η 4 χρονια εγηνε..και ουτε μου ειπε να φερω εγω ερχομενος...gfe κατασταση..δεν εφυγα τελικα γιατι ημουν καυλωμενος..καναμε παιχνιδια οπου στο τελος την εχυσα στο στομα..μαλακια μου το ξερω..αν ηθελα αφησε να εννοειθει οτι την επαιρνα και ακαποτα..ευτυχως κρατηθεικα...λοιπον δεν λεω οτι εχει κατι η κοπελα αρωστιες κτλπ..αλλα λιγο προσοχη δε βλαπτει..
λινκ???

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
ελενα απο περιστερι λεει, δεν βρησκω αγγελια
η ιδια βεβαια ανοιξε λογαριασμο στο bou και υποστηριζει οτι ειναι ψεματα αυτα που λενε γι αυτη και δειχνει συνομιλιες

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.370
Πόντοι
606
ελενα απο περιστερι λεει, δεν βρησκω αγγελια
η ιδια βεβαια ανοιξε λογαριασμο στο bou και υποστηριζει οτι ειναι ψεματα αυτα που λενε γι αυτη και δειχνει συνομιλιες
την έχω πάρει αλλά δεν είχα τέτοια δήγματα δεν είναι και για δεύτερη φορά παντός...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom