Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

montechristo21

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
στην αγγελια γραφει 23 εκ.
βγαλε ενα χαρακα τυπε και δες ποσα ειναι 23 εκατοστα γτ καποιο εδω μεσα και καποιες στις αγγελιες μαλλον πηδηξαν το δημοτικο και δεν ξερουν να μετρανε
Καλημέρα. Πήγαινε με την Τζένη και δές μέ τα μάτια σου. Να μήν λές ότι δέν σε προειδοποιήσαμε όμως! Αντί για χάρακα πάρε ένα καλό λιπαντικό, καλού κακού..

transakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2018
Like
8
Πόντοι
0
Καλημέρα. Πήγαινε με την Τζένη και δές μέ τα μάτια σου. Να μήν λές ότι δέν σε προειδοποιήσαμε όμως! Αντί για χάρακα πάρε ένα καλό λιπαντικό, καλού κακού..
κριμα ο τζενος αν εχει τετια πουτσα να ντινεται γυνεκα

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
δεν θα χρειαστω λιπαντικο και να παω γτ δεν ειμαι παθητικος, αυτη θα χρειαστει   :dancing:

transakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2018
Like
8
Πόντοι
0
μεγαλε δεν χρειαζεται καταλαβαινω πολυ καλα αλλο που σε καποιους εδω μεσα τους φτιαχνει η ιδεα μεγαλου πουτσου
αδερφε αυτο βλεπω κ εγω μεγαλα καβλια πσαχνουν απο αυτο της κρινουν

VaR22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
1.219
Πόντοι
201
την επόμενη φορά που είναι να πάμε σε τρανς, να μη ξεχάσουμε να σας ρωτήσουμε πρώτα.
να δούμε αν την εγκρίνετε, αν είναι του γούστου σας για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
την επόμενη φορά που είναι να πάμε σε τρανς, να μη ξεχάσουμε να σας ρωτήσουμε πρώτα.
να δούμε αν την εγκρίνετε, αν είναι του γούστου σας για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε
αν δεν θες να ρωτας γιατι μπαινεις στο σαητ που σκοπος του ειναι να συζηταν , να ρωταν, να λεν τα γουστα τους???

μη ξαναμπαινεις στο σαητ, να μην ακους σχολια και γνωμες αν δεν θες, δεν σε υποχρεωνει κανενας.

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
Δεν εκρινα κανεναν,ο καθένας ότι τον ευχαριστεί

VaR22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
1.219
Πόντοι
201
αν δεν θες να ρωτας γιατι μπαινεις στο σαητ που σκοπος του ειναι να συζηταν , να ρωταν, να λεν τα γουστα τους???

μη ξαναμπαινεις στο σαητ, να μην ακους σχολια και γνωμες αν δεν θες, δεν σε υποχρεωνει κανενας.

Εγώ βλέπω 2-3 απαντήσεις πίσω άτομα να κρίνουν τα γούστα άλλων. Για το αν γουστάρουν να τον τρώνε κτλ (σε topic για τρανσέξουαλ όλα αυτά)
ούτε σχόλια, ούτε γνώμες βλέπω που να μπορούν να βοηθήσουν.
και εκεί στηρίζεται το σχόλιο μου.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Εγώ βλέπω 2-3 απαντήσεις πίσω άτομα να κρίνουν τα γούστα άλλων. Για το αν γουστάρουν να τον τρώνε κτλ (σε topic για τρανσέξουαλ όλα αυτά)
οπου υπαρχει συζητηση υπαρχει και αντιπαραθεση.
αν βαζαμε σκετα νουμερα και γράφαμε μονο κριτικες δεν θα υπεηρχε αυτό. θα εβγαιναν μεσοι οροι και θα πηγαινες.
τωρα εχουμε λεπτομέρειες και γνωμες και καυγάδες, λογικο είναι.

transakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2018
Like
8
Πόντοι
0
φιλαρακο χαλαρωσε το αν γουσταρεις να τον τρως ειναι δικεομα σου αλα με το ζορι να μας περασεις οτι ο μιτσος με τιν περουκα επιδι τον εχει μεγαλο εινε μουναρα κε αυτες που ειναι πραγματικα εμφανισιακα μουναρες επιδι τον εχουν μικρο ειναι μπαζα ε οχι εσει κριβεσε πισο απο την περουκα για να των τρως εμεις απο τιν θυλικοτιτα να των χονουμαι

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
μεγαλε δεν χρειαζεται καταλαβαινω πολυ καλα αλλο που σε καποιους εδω μεσα τους φτιαχνει η ιδεα μεγαλου πουτσου
εσύ είπες ότι καμιά δεν έχει πάνω απο 14-15 εκ.. τώρα το αλλάζεις;

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
εσύ είπες ότι καμιά δεν έχει πάνω απο 14-15 εκ.. τώρα το αλλάζεις;
ναι..το ενα δεν αναιρεί το αλλο απο αυτα που εγραψα,το οτι σε καποιους αρεσει η αλλη να εχει μεγαλη πουτσα δεν σημαινει οτι την εχει κιολας,το ιδανικο γι αυτους θα ηταν να την εχουν μεγαλη, οπως τον μανθο φουστανο τον εφτιαχνε η ιδεα να λεει ολες τις γκομενες του 'μοναδικη μου αγαπη'

Richman50

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2016
Like
127
Πόντοι
0
Θυματε κανεις μια Ζετα που δουλευε Κασσανδρας αι Βρλιλισου?
Ξερει κανεις που τηβρισκουμε?
Επισης μια  Μικαελα πιτσιρικα που εβγαινε λεοφορο αθηνων?
Νομιζ τη λεγανε λολα λατινοκολα...κι αυτη χαθηκε?

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.366
Πόντοι
606
τ Μικαέλα τ ξεχνάς την άλλη αυτό κάνει συνέχεια

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.219
Πόντοι
1.206
Την Ζέτα έχω χάσει κ εγώ, όποιος ξέρει ας μας ενημερώσει για το που είναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom