Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

hungry game

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδες. Για μενα ειναι πολυ καυλωτικο να βλεπω τρανς να γαμαει γυναικα.....

Ειμαι σιγουρος οτι δεν ειμαι ο μονος. Ξερετε καποια που να το κανει?

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36

submale28

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
4
Πόντοι
1

Εγώ φίλε δεν εχω προσωπικη εμπειρια αλλα Λαρισα την πηρα τηλεφωνο και μου ζητησε 100 ευρω για να λειτουργησει και ενεργητικα...Νομιζω οτι εχει ξεφυγει η κατασταση. Και οταν την ειπα οτι ειναι πολλα μου λεει τι λες μωρο μου εγω θα χασω ποση ενεργεια δεν πρεπει να πληρωθω γι αυτο;

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
Εγώ φίλε δεν εχω προσωπικη εμπειρια αλλα Λαρισα την πηρα τηλεφωνο και μου ζητησε 100 ευρω για να λειτουργησει και ενεργητικα...Νομιζω οτι εχει ξεφυγει η κατασταση. Και οταν την ειπα οτι ειναι πολλα μου λεει τι λες μωρο μου εγω θα χασω ποση ενεργεια δεν πρεπει να πληρωθω γι αυτο;
μηπως ξερεις εσυ τπτ γι αυτη που εγραψα ακριβως απο πανω? σορρυ που σας τα πριζω guys αλλα ειναι μουναρα

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
ε όχι ρε φίλε. Απαράδεκτο να ζητάει τόσα

Richman50

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2016
Like
127
Πόντοι
0
τ Μικαέλα τ ξεχνάς την άλλη αυτό κάνει συνέχεια

Αν παίζει κανα τηλεφωνακι η γενικα καμία πληροφορία για το που βρίσκουμε  Ζετα ας ενημερώσει εδω η στο pm.

Μικαελα τι έγινε; Είχα μείνει στο οτι θα έκανε εγχειρηση. Τι έγινε; Εγκατέλειψε;

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
Αν παίζει κανα τηλεφωνακι η γενικα καμία πληροφορία για το που βρίσκουμε  Ζετα ας ενημερώσει εδω η στο pm.

Μικαελα τι έγινε; Είχα μείνει στο οτι θα έκανε εγχειρηση. Τι έγινε; Εγκατέλειψε;
εγω παντος την ειχα δει στην αννιτα πανια καιρο πριν και ειχε πει οτι ειναι εγχειρισμενη αν δεν κανω λαθος  :2funny:

Εγγρ.
1 Μαΐ 2017
Like
60
Πόντοι
1
Πανε στην Carmen θα περασεις καλα ειναι Λαρισα την τιμησα πριν απο λιγο...

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
Εγγρ.
1 Μαΐ 2017
Like
60
Πόντοι
1

shm

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
:think: psycho??πωωω... ευχαριστώ μαν.
Είχα πάει πριν χρόνια είναι η αλήθεια. Έμενε σε ένα μικρό σπίτι ελαφρώς αχούρι. ήρεμη ήταν κάναμε κουβέντα αλλά έφυγα. κάτι δεν μου άρεσε. έιναι όντως πολύ ψηλή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom