Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (7 μέλη και 31 επισκέπτες)

Yg400

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2016
Like
14
Πόντοι
0
Καλησπερα συναγωνιστες ... Παρακολουθω καιρο και οποτε αγανακτω συνηθως γραφω απο κατι... Χτες Λοιπον Πηρα γυρω στα 10 τηλεφωνα καιρο ειχα να ασχοληθω τοσο και πραγματικα σκεφτηκα πως οι γνωστες πχ.ντορα ,αννα ,ηρω ζητανε τις καθιερωμενες πλεον τιμες και τα cross πλην αλεξανδρας της βουλγαρας ζητανε 60 και ανω... Οτι Τι ; Αν Το δει καποια απο εσας ας κατσει να το σκεφτει καλυτερα ... ( Α Π Ο Ψ Η ΜΟΥ )

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.192
Πόντοι
2.477
ως προς τι ξεπετα???γελαν κ τ τσιμέντα...Ανοιχτε τ μάτια σας κ διαβάζεται έχω αναφερθεί κ γω αλλά κ άλλοι συναγωνιστές για τις ξεπετες που κάνει...

Δεν αναφερθηκα στην ξεπετα που κανει.
αναφερθηκα στην αλλαφη της εμφανισης της!
θυμαμαι ηταν παχουλη στο 10αρικο.πολυ παχουλη.
την εχω παρει και γνωριζω για τις υπηρεσιες της.

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
μέχρι και πέρυσι που την είδα τελευταία φορά ήταν σαν μπόμπα έτοιμη να εκραγεί

DIMP

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
Γεια σας παιδιά... Η Άσπα ξέρουμε πότε βγαίνει στον παράδρομο κ με το αμάξι;

CLS200

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2017
Like
18
Πόντοι
0
Μια ενημερωση σχετικα με την ΄΄επαγγελματια΄΄ εντος πολλων εισαγωγικων τρανς Βιβιαν. Για ολα τα μελη του σαιτ που σκοπευουν να την επισκεφτουν
και φυσικα για την ιδια την ενδιαφερομενη. Κρατιεμαι με νυχια και με δοντια  γιατι αν αρχισω τα μπινελικια δεν θα σταματησω ποτε. Αν ειναι δυνατον σημερα πηγα Καβαλα  και ενω εκλεισα ραντεβου και πριν ξεκινησω να παω το επιβεβαιωσα για να μην κοβω αδικα 300 χιλιομετρα (πηγαινε ελα) οταν εφτασα και πηρα τηλ για να βρεθουμε δεν σηκωνε το τηλεφωνο και καποια στιγμη το σηκωσε ενας τυπος και μου λεγε διαφορα. Και την προκαλω να βγει να με διαψευσει..... Θα βρεθουμε να σαι σιγουρος και τα χλμ που εκανα θα τα πληρωσεις οπωσδηποτε

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
Μια ενημερωση σχετικα με την ΄΄επαγγελματια΄΄ εντος πολλων εισαγωγικων τρανς Βιβιαν. Για ολα τα μελη του σαιτ που σκοπευουν να την επισκεφτουν
και φυσικα για την ιδια την ενδιαφερομενη. Κρατιεμαι με νυχια και με δοντια  γιατι αν αρχισω τα μπινελικια δεν θα σταματησω ποτε. Αν ειναι δυνατον σημερα πηγα Καβαλα  και ενω εκλεισα ραντεβου και πριν ξεκινησω να παω το επιβεβαιωσα για να μην κοβω αδικα 300 χιλιομετρα (πηγαινε ελα) οταν εφτασα και πηρα τηλ για να βρεθουμε δεν σηκωνε το τηλεφωνο και καποια στιγμη το σηκωσε ενας τυπος και μου λεγε διαφορα. Και την προκαλω να βγει να με διαψευσει..... Θα βρεθουμε να σαι σιγουρος και τα χλμ που εκανα θα τα πληρωσεις οπωσδηποτε
ποιος ηταν αυτος ο τυπος και γτ να τα πληρωσει αυτος και οχι αυτη?

nscorpios

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Like
179
Πόντοι
1
και φυσικα για την ιδια την ενδιαφερομενη. Κρατιεμαι με νυχια και με δοντια  γιατι αν αρχισω τα μπινελικια δεν θα σταματησω ποτε. Αν ειναι δυνατον σημερα πηγα Καβαλα  και ενω εκλεισα ραντεβου και πριν ξεκινησω να παω το επιβεβαιωσα για να μην κοβω αδικα 300 χιλιομετρα (πηγαινε ελα) οταν εφτασα και πηρα τηλ για να βρεθουμε δεν σηκωνε το τηλεφωνο και καποια στιγμη το σηκωσε ενας τυπος και μου λεγε διαφορα. Και την προκαλω να βγει να με διαψευσει..... Θα βρεθουμε να σαι σιγουρος και τα χλμ που εκανα θα τα πληρωσεις οπωσδηποτε
Εχω ακούσει οτι το μουνί σέρνει καράβι, αλλά οτι και ο πούτσος ξεκίνησε την ίδια δουλειά από εσένα το έμαθα :) :)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Εγω την εχω παρει 3 φορες και περασα καλα.Εφοσον εδειξε αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα στειλε ενα μυνημα στον αντισθενη με ενα λινκ της βιβιαν και ζητα να κανει μια καρτελα.Το μυνημα σου θα χαθει η κριτικη σου ομως θα μεινει.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
Τα λεφτά σου θα έχανες μούτρο πες ότι έκανες μια βόλτα γ καφε

Stories