Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
257
Πόντοι
36
Θα ήθελα να πηδηξω μια φορά τραβελι, έτσι από περιέργεια,σε μπουρδελο.Να είναι πολύ θυληκια όμως. Το θέμα όμως είναι ότι έχω ενδοιασμούς λόγο του ότι είμαι 19.Εσεις τι λέτε ?

christos_021187

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
1.276
Πόντοι
486
Και στο κομοδίνο να έχει την φωτογραφία πως ήταν αγοράκι. Αυτό φαντάσου και ξέχνα αυτή την φαντασίωση.

prionis13

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2016
Like
10
Πόντοι
1
Η νικολ εχει ξεκινησει πιατσα σαββατα αργα τ βραδυ στον αγ παντελεημωνα γλυφαδας στο παρκινγκ πισω απο την εκκλησια! Την εχει δει καποιος;

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
6
Θα ήθελα να πηδηξω μια φορά τραβελι, έτσι από περιέργεια,σε μπουρδελο.Να είναι πολύ θυληκια όμως. Το θέμα όμως είναι ότι έχω ενδοιασμούς λόγο του ότι είμαι 19.Εσεις τι λέτε ?

Δεν γίνεται αυτό που λες. Πρέπει να είσαι τουλάχιστον 20.

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
Δεν πηδάς καλύτερα κανένα μουνι .  Αν αρχίσεις τώρα τα τραβεστί μετά από λίγο θα κάνεις τσιμπουκια και ενεργοπαθητικα, είσαι πολύ νέος για τέτοια κόλπα

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Δεν πηδάς καλύτερα κανένα μουνι .  Αν αρχίσεις τώρα τα τραβεστί μετά από λίγο θα κάνεις τσιμπουκια και ενεργοπαθητικα, είσαι πολύ νέος για τέτοια κόλπα
Δηλαδη ρε φιλε τωρα μυαλο πουλας;εγω ειμαι 42 χρονων και μετραω 22 χρονια στο αθλημα...ουτε τσιμπουκια εχω κανει ουτε γαμιεμαι...και παω πιο τακτικα με γυναικες...το παληκαρι θελει να κανει μια δοκιμη...ας τον βοηθησουμε να εχει μια εμπειρια με τις καλυτερες προυποθεσεις χωρις εξυπναδες...

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Δηλαδη ρε φιλε τωρα μυαλο πουλας;εγω ειμαι 42 χρονων και μετραω 22 χρονια στο αθλημα...ουτε τσιμπουκια εχω κανει ουτε γαμιεμαι...και παω πιο τακτικα με γυναικες...το παληκαρι θελει να κανει μια δοκιμη...ας τον βοηθησουμε να εχει μια εμπειρια με τις καλυτερες προυποθεσεις χωρις εξυπναδες...
αυτος δεν μας ειπε σε ποια ηλικια ξεκινησε τα τσιμπουκια..

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
257
Πόντοι
36
Τώρα που είδα εικόνες από τρανσ στο σαιτ άλλαξα γνώμη, μοιάζουν πολύ με άντρες, δεν είναι όπως αυτές στις τσόντες.

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
Η νικολ εχει ξεκινησει πιατσα σαββατα αργα τ βραδυ στον αγ παντελεημωνα γλυφαδας στο παρκινγκ πισω απο την εκκλησια! Την εχει δει καποιος;
Γειά σου προμότορα.Τι κάνεις?Με θυμάσαι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom