Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
πολύ καλή αλλά όχι για ενεργητικό ρόλο..καλη σε ενεργητικο ρολο αξιζει?πολυ ομορφη.
πολύ καλή αλλά όχι για ενεργητικό ρόλο..καλη σε ενεργητικο ρολο αξιζει?πολυ ομορφη.
κρύωμα ή γαστρεντερίτιδα? τι έχεις ακούσει?
οτι εχει κατι μεταδωτικο..σοβαρο ομωςκρύωμα ή γαστρεντερίτιδα? τι έχεις ακούσει?
πες ρε φιλαράκι τι έχεις ακούσει να αρχίσει το πάρτι!!!οτι εχει κατι μεταδωτικο..σοβαρο ομως
Την είδα Καβάλας έχει αδυνατίσει πολύ,με ότι αυτό συνεπάγεται....ο λόγος που δεν βρήκες είναι ότι αλλάζει ονόματα με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Χαχαχαχαχα ισχύειΚαι στο κομοδίνο να έχει την φωτογραφία πως ήταν αγοράκι. Αυτό φαντάσου και ξέχνα αυτή την φαντασίωση.
Θα ήθελα να πηδηξω μια φορά τραβελι, έτσι από περιέργεια,σε μπουρδελο.Να είναι πολύ θυληκια όμως. Το θέμα όμως είναι ότι έχω ενδοιασμούς λόγο του ότι είμαι 19.Εσεις τι λέτε ?
Δεν πηδάς καλύτερα κανένα μουνι . Αν αρχίσεις τώρα τα τραβεστί μετά από λίγο θα κάνεις τσιμπουκια και ενεργοπαθητικα, είσαι πολύ νέος για τέτοια κόλπαΘα ήθελα να πηδηξω μια φορά τραβελι, έτσι από περιέργεια,σε μπουρδελο.Να είναι πολύ θυληκια όμως. Το θέμα όμως είναι ότι έχω ενδοιασμούς λόγο του ότι είμαι 19.Εσεις τι λέτε ?
Δηλαδη ρε φιλε τωρα μυαλο πουλας;εγω ειμαι 42 χρονων και μετραω 22 χρονια στο αθλημα...ουτε τσιμπουκια εχω κανει ουτε γαμιεμαι...και παω πιο τακτικα με γυναικες...το παληκαρι θελει να κανει μια δοκιμη...ας τον βοηθησουμε να εχει μια εμπειρια με τις καλυτερες προυποθεσεις χωρις εξυπναδες...Δεν πηδάς καλύτερα κανένα μουνι . Αν αρχίσεις τώρα τα τραβεστί μετά από λίγο θα κάνεις τσιμπουκια και ενεργοπαθητικα, είσαι πολύ νέος για τέτοια κόλπα
αυτος δεν μας ειπε σε ποια ηλικια ξεκινησε τα τσιμπουκια..Δηλαδη ρε φιλε τωρα μυαλο πουλας;εγω ειμαι 42 χρονων και μετραω 22 χρονια στο αθλημα...ουτε τσιμπουκια εχω κανει ουτε γαμιεμαι...και παω πιο τακτικα με γυναικες...το παληκαρι θελει να κανει μια δοκιμη...ας τον βοηθησουμε να εχει μια εμπειρια με τις καλυτερες προυποθεσεις χωρις εξυπναδες...
αυτος δεν μας ειπε σε ποια ηλικια ξεκινησε τα τσιμπουκια..
Τώρα που είδα εικόνες από τρανσ στο σαιτ άλλαξα γνώμη, μοιάζουν πολύ με άντρες, δεν είναι όπως αυτές στις τσόντες.Δεν πηδάς καλύτερα κανένα μουνι . Αν αρχίσεις τώρα τα τραβεστί μετά από λίγο θα κάνεις τσιμπουκια και ενεργοπαθητικα, είσαι πολύ νέος για τέτοια κόλπα
Σε ποιον αναφέρεσαι ?αυτος δεν μας ειπε σε ποια ηλικια ξεκινησε τα τσιμπουκια..
Γειά σου προμότορα.Τι κάνεις?Με θυμάσαι?Η νικολ εχει ξεκινησει πιατσα σαββατα αργα τ βραδυ στον αγ παντελεημωνα γλυφαδας στο παρκινγκ πισω απο την εκκλησια! Την εχει δει καποιος;