steficrossaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
που, πώς, γιατί ;SAS PERIMENW ATHINA PANORMOU
συναντηθηκα με τζουλη για πρωτη φορα ηταν τελεια!απλα ηξερε τι εκανε..το απολαυσα.ψηλη με εργαλειο τεραστιο για μενα και σε σχεση με το δικο μου εμεινα μολις το ειδα αλλα μου εδειξε πως να το παρω και ηταν υπομονετικη σε ολη την φαση ειχε καυλωσει παρα πολυ ισως βοηθησα και εγω σε αυτο.το κορμι της μια χαρα και προσοπο μια χαρα επισης για τα γουστα μου επομενη εμπειρια θελω να παω με μια τρανς μια βυζια σκεφτομαι για φενια αν και θελω να βρεθω πολυ με τζενη αλλα με τρομαζει λιγο το προσοπο της στις φοτο.
ωραίος, αφού αντέχεις μάλλον πρέπει να πας με την Τζένησυναντηθηκα με τζουλη για πρωτη φορα ηταν τελεια!απλα ηξερε τι εκανε..το απολαυσα.ψηλη με εργαλειο τεραστιο για μενα και σε σχεση με το δικο μου εμεινα μολις το ειδα αλλα μου εδειξε πως να το παρω και ηταν υπομονετικη σε ολη την φαση ειχε καυλωσει παρα πολυ ισως βοηθησα και εγω σε αυτο.το κορμι της μια χαρα και προσοπο μια χαρα επισης για τα γουστα μου επομενη εμπειρια θελω να παω με μια τρανς μια βυζια σκεφτομαι για φενια αν και θελω να βρεθω πολυ με τζενη αλλα με τρομαζει λιγο το προσοπο της στις φοτο.
τι καυλα εισαι εσυ?SAS PERIMENW ATHINA PANORMOU
Διάβασε φίλε. Για τις δύο πρώτες υπάρχουν αναφορέςκαι τελευταια ατυη! Οποιος εχει γνωμη για μια απο τις τρεις να μας πει!!!
Διάβασε φίλε. Για τις δύο πρώτες υπάρχουν αναφορές