batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.384
- Πόντοι
- 606
αλαγηςse πιο θεμα αναφερθηκε??στην φοτο που φοραει το στριγκακι της δεν βλεπω προσοντα ...δεν ειναι τρανς/
αλαγηςse πιο θεμα αναφερθηκε??στην φοτο που φοραει το στριγκακι της δεν βλεπω προσοντα ...δεν ειναι τρανς/
εγω της εχω παρει και τις δυο με τ χελκα ειχα καψουρα χρονια ......αλλα θα σου πρωτινα μπεμπα .....Γεια σας συνεναγωμιστες...το σαββατοκυριακο θελω να συναντηθω με μια τρανς και μετα απο πολυ ψαξιμω ειμαι αναμεσα απο την Μπεμπα και την Χελγκα...ποια θα μου προτεινατε εσεις απο τις εμπειρίες και τις γνωσεις σας?
γουστάρει μηχανές Βάτραχε, εξ ου και η καψούρα σας.
το τριτο τ μακριτερονανσουλα τρανς η ναντια μοορε??αναμεσα σε αυτες τις 2 πια να παρω?στειλτε μηνημα.
δεν σου αρέσει η Νανσουλα;το τριτο τ μακριτερο
πουτσες μπλε ....Καμία φωτό;;;Ρε Μουτρο εσένα σ αρέσει ο Μπάμπης;;δεν σου αρέσει η Νανσουλα;
σε κάποιους αρέσειπουτσες μπλε ....Καμία φωτό;;;Ρε Μουτρο εσένα σ αρέσει ο Μπάμπης;;
εσυ βατραχε παρακαλα καμια να σου κατσει στο τσαμπα και οταν γινει αυτο μπαινε εδω μεσα να μας πριζεις για το ποσο καλη ειναι και ποσο καλα τα κανει ολα...εχεις λιωσει στα τραβελια και καλα δεν σου λεει κατι το ονομα νανσυ γατουλα θελεις και φοτο η μαπα σου.ουστ!!πουτσες μπλε ....Καμία φωτό;;;Ρε Μουτρο εσένα σ αρέσει ο Μπάμπης;;
βατραχακι τις εξυπναδες σπιτι σου γκεγκε?δεν με ξερεις και απο χθες..το τριτο τ μακριτερο
εσυ βατραχε παρακαλα καμια να σου κατσει στο τσαμπα και οταν γινει αυτο μπαινε εδω μεσα να μας πριζεις για το ποσο καλη ειναι και ποσο καλα τα κανει ολα...εχεις λιωσει στα τραβελια και καλα δεν σου λεει κατι το ονομα νανσυ γατουλα θελεις και φοτο η μαπα σου.ουστ!!
σου φαγε πολλα λεφτα το μορο?αν την ειχες λιωσιε φανταζομαι 50αρικα που θα μαζεψε...ρε μουτρο δεν ξερω καμια γατουλα εγω μια νανση ξερω και αυτην την εχω λιωσει στη πουτσα ενα φεγγαρι ...τ μου λες τωρα εσυ δεν ξερω βαλε φωτο να καταλαβω
εσυ βατραχε παρακαλα καμια να σου κατσει στο τσαμπα και οταν γινει αυτο μπαινε εδω μεσα να μας πριζεις για το ποσο καλη ειναι και ποσο καλα τα κανει ολα...εχεις λιωσει στα τραβελια και καλα δεν σου λεει κατι το ονομα νανσυ γατουλα θελεις και φοτο η μαπα σου.ουστ!!
[/quoteχωστου τα ετσι ρε μαγκα χαχαχχαχαχαχα κανει παζαρια σε ολες και οποια δε θελει ειναι η χειροτερη μετα χαχαχαχα ρεεεε ραουστττ χαχαχαεσυ βατραχε παρακαλα καμια να σου κατσει στο τσαμπα και οταν γινει αυτο μπαινε εδω μεσα να μας πριζεις για το ποσο καλη ειναι και ποσο καλα τα κανει ολα...εχεις λιωσει στα τραβελια και καλα δεν σου λεει κατι το ονομα νανσυ γατουλα θελεις και φοτο η μαπα σου.ουστ!!
χαχανακι τη δουλεια σουχωστου τα ετσι ρε μαγκα χαχαχχαχαχαχα κανει παζαρια σε ολες και οποια δε θελει ειναι η χειροτερη μετα χαχαχαχα ρεεεε ραουστττ χαχαχα