Ουτε ο ΤΣΙΠΡΑΣ να ητανε...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
sylvi
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2016
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
ΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΤΗΛ ΜΟΥ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΧΑΧΑΧΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΖΗΛΙΑΓΟΤΕΣεμπαργκο στον συλβιο που θελει να κανει το τσουτσουνακι του μουνοχειλα
Συνημμένα
ζηλιαγοτεςΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΤΗΛ ΜΟΥ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΧΑΧΑΧΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΖΗΛΙΑΓΟΤΕΣ
βατραχε απαντα
sylvi
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2016
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
AΣΤΟ ΒΑΤΡΑΧΟ ΗΣΥΧΟ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑζηλιαγοτες
βατραχε απαντα
giannhsg
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2007
- Like
- 64
- Πόντοι
- 6
ΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΤΗΛ ΜΟΥ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΧΑΧΑΧΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΖΗΛΙΑΓΟΤΕΣ
καλο θα ειναι να ενημερωνεις πριν ερθουν σπιτι σου οσοι σε καλουν, πως φορας 42 νουμερο παπουτσι.
οσα μουνοχειλα και να φτιαξεις, το ποδι δε μυκραινει
sylvi
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2016
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
ΖΗΕΛΕΥΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ???ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΝΑ ΣΕ ΝΤΥΣΟΥΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ???ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑκαλο θα ειναι να ενημερωνεις πριν ερθουν σπιτι σου οσοι σε καλουν, πως φορας 42 νουμερο παπουτσι.
οσα μουνοχειλα και να φτιαξεις, το ποδι δε μυκραινει
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.238
- Πόντοι
- 606
η φιλη σου τ τρωει ολο τ φαη της????AΣΤΟ ΒΑΤΡΑΧΟ ΗΣΥΧΟ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ
giannhsg
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2007
- Like
- 64
- Πόντοι
- 6
ΖΗΕΛΕΥΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ???ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΝΑ ΣΕ ΝΤΥΣΟΥΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ???ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
νομιζω πως σου μιλησα με επιχειρηματα. αντιθετως, εσυ μου μιλας με αερολογιες. αν εχεις καποια αποδειξη, ας το συζητησουμε. μεχρι τοτε, θα φοραμε και οι δυο 42 νουμερο παπουτσι και εσυ θα προσπαθησεις να πισεις τον κοσμο πως σε τετοια νουμερα παιζουν τα γυναικεια ποδια.
sylvi
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2016
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
ΨΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ 42 ΠΙΣΤΕΨΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΠΟΤΕ ΜΗ ΚΟΛΑΣ ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΩ ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΔΕ ΠΕΙΘΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΠΟΤΕ ΓΝΗΣΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΣΑΙ ΖΗΛΙΑΡΑ ΜΟΥ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΕΙΜΑΙνομιζω πως σου μιλησα με επιχειρηματα. αντιθετως, εσυ μου μιλας με αερολογιες. αν εχεις καποια αποδειξη, ας το συζητησουμε. μεχρι τοτε, θα φοραμε και οι δυο 42 νουμερο παπουτσι και εσυ θα προσπαθησεις να πισεις τον κοσμο πως σε τετοια νουμερα παιζουν τα γυναικεια ποδια.
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.238
- Πόντοι
- 606
νομιζω πως σου μιλησα με επιχειρηματα. αντιθετως, εσυ μου μιλας με αερολογιες. αν εχεις καποια αποδειξη, ας το συζητησουμε. μεχρι τοτε, θα φοραμε και οι δυο 42 νουμερο παπουτσι και εσυ θα προσπαθησεις να πισεις τον κοσμο πως σε τετοια νουμερα παιζουν τα γυναικεια ποδια.
μουτρο νομιζω κανεις λαθος εχω την εντηπωση οτι φοραει μεγαλιτερο ......η στην τελικη ασ ανευασει μια φωτο ν τ δουμαι ...ετσι κ αλλιος τ χει τερματισει τ εργο
sylvi
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2016
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
ΣΕ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΣΕ ΓΟΒΑ ΜΠΟΤΑ Η ΑΠΛΟ??ΝΑ ΔΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟμουτρο νομιζω κανεις λαθος εχω την εντηπωση οτι φοραει μεγαλιτερο ......η στην τελικη ασ ανευασει μια φωτο ν τ δουμαι ...ετσι κ αλλιος τ χει τερματισει τ εργο
giannhsg
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2007
- Like
- 64
- Πόντοι
- 6
ΨΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ 42 ΠΙΣΤΕΨΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΠΟΤΕ ΜΗ ΚΟΛΑΣ ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΩ ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΔΕ ΠΕΙΘΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΠΟΤΕ ΓΝΗΣΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΣΑΙ ΖΗΛΙΑΡΑ ΜΟΥ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΕΙΜΑΙ
κατσε να μιλησω λιγο την γλωσσα σου να καταλαβεις:
ΒΑΛΕ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΙΞΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΣ ΣΑΡΑΝΤΑΔΥΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΕ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΖΩΗ ΓΚΟΜΕΝΑΣ ΠΑΡΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΠΛΟΧΕΡΑ -> ΜΙΚΡΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΙ <- ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΤΡΑΒΕΛΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΖΩΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΞΑΛΗΦΘΕΙ
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.238
- Πόντοι
- 606
κατσε να μιλησω λιγο την γλωσσα σου να καταλαβεις:
ΒΑΛΕ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΙΞΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΣ ΣΑΡΑΝΤΑΔΥΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΕ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΖΩΗ ΓΚΟΜΕΝΑΣ ΠΑΡΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΠΛΟΧΕΡΑ -> ΜΙΚΡΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΙ <- ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΤΡΑΒΕΛΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΖΩΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΞΑΛΗΦΘΕΙ
ξεχασες ν τ πεις αυτο που σ πα κ εχει παρει αερα
sylvi
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2016
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΗ ΖΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΧΩ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΝΟΡΜΑΛ ΖΩΗ ΣΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΟΠΤΕ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣκατσε να μιλησω λιγο την γλωσσα σου να καταλαβεις:
giannhsg
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2007
- Like
- 64
- Πόντοι
- 6
ξεχασες ν τ πεις αυτο που σ πα κ εχει παρει αερα
ας τον βατραχε. το κομματι του κανει για να μαζεψει πελατια. αργα ή γρηγορα θα δημιουργησει μονος του το προβλημα στον εαυτο του, δεν ειναι αναγκη να χαραμιζεις την θετικη σου ενεργεια τετοιες ημερες.
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.238
- Πόντοι
- 606
ας τον βατραχε. το κομματι του κανει για να μαζεψει πελατια. αργα ή γρηγορα θα δημιουργησει μονος του το προβλημα στον εαυτο του, δεν ειναι αναγκη να χαραμιζεις την θετικη σου ενεργεια τετοιες ημερες.
πες του τα ....εγω τρολαρωω
giannhsg
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2007
- Like
- 64
- Πόντοι
- 6
ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΗ ΖΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΧΩ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΝΟΡΜΑΛ ΖΩΗ ΣΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΟΠΤΕ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ
ξερω λιγο παραπανω απο οσα νομιζεις. εχεις την εντυπωση πως στην νορμαλ ζωη μιας γυναικας, δυο αντρες πηδανε την ιδια γυναικα και το ξερουν μεταξυ τους;
θα σου εδινα πασσες για να ανοιξουμε κουβεντα για ολη την αληθεια, αλλα ας μη ξεφτυλιστεις δημοσιως και μαθει και ο κοσμος το χρηματικο σου κινητρο. την χαλαστρα δε θα στη κανω εγω, θα την κανεις μονη σου ετσι οπως πας.
sylvi
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2016
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
ΜΑΓΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ??ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩ 2ξερω λιγο παραπανω απο οσα νομιζεις. εχεις την εντυπωση πως στην νορμαλ ζωη μιας γυναικας, δυο αντρες πηδανε την ιδια γυναικα και το ξερουν μεταξυ τους;
θα σου εδινα πασσες για να ανοιξουμε κουβεντα για ολη την αληθεια, αλλα ας μη ξεφτυλιστεις δημοσιως και μαθει και ο κοσμος το χρηματικο σου κινητρο. την χαλαστρα δε θα στη κανω εγω, θα την κανεις μονη σου ετσι οπως πας.
sylvi
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2016
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
ΔΕΣ ΤΙ ΠΟΔΙ ΕΧΩ 41 ΦΟΡΑΩ ΜΕ 42ΨΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ 42 ΠΙΣΤΕΨΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΠΟΤΕ ΜΗ ΚΟΛΑΣ ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΩ ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΔΕ ΠΕΙΘΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΠΟΤΕ ΓΝΗΣΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΣΑΙ ΖΗΛΙΑΡΑ ΜΟΥ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΕΙΜΑΙ
Συνημμένα
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.238
- Πόντοι
- 606
ανευασε καμια 10αρια ακομα