giannhsg
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2007
- Like
- 64
- Πόντοι
- 6
σημερα πηγα στην ρανια η οποια για αλλη μια φορα με εκτοξευσε στα ουρανια.ειχα καιρο να βρεθω μαζι της και μου ειχε λειψει αφανταστα. το σπιτι της οπως εχω ξαναπει πολυ κοντα σε μετρο . ο χωρος φινετσατος,μοντερνος και πεντακαθαρος που σε προσδιαθετει ερωτικα. η κουκλαρα μας η ρανια φοραγε τα σεξυ εσωρουχα της και με υποδεχθηκε με ενα πλατυ χαμογελο αισιοδοξιας και αγαπης αφου οπως εχω ξαναπει αλλα θα το λεω συνεχεια γιατι σπανιζει οτι ειναι ενα φοβερο παιδι , μορφωμενο και εξυπνο που σε κανει να αισθανεσαι πολυ οικεια. αφου κατσαμε και ειπαμε τα νεα μας για αρκετη ωρα(δεν βιαζεται καθολου ομως!!!) με κερασε σαμπανια που την ανοιξε μπροστα μου. καποια στιγμη αρχισαμε αισθησιακα γλωσοφυλλα για καμποσα λεπτα και πηγαμε στο δωματιο το οποιο ειχε αλλαξει απο την τελευταια φορα!της αρχισα ενα ρουφοκολι στην πεντακαθαρη σουφριτσα της και ανταπεδωσε με ενα βα8υ και υγρο τσιμπουκι, καυλωνα με την φατσουλα της και το τελειο μακιγιαζ της( οι καλτσες, οι κοκκινες γοβες και ο κορσες που φορουσε συμπληρωναν το ιδανικο καυλωτικο συνολο). την πηρα σε αρκετες στασεις και σημεια ( μεχρι και στο σαλονι φτασαμε) και τελικα τελειωσα με την γλωσιτσα της η οποια μου εγλυφε μια το καυλι μ και μια τα αρχιδια! εχυσε και αυτη οπως καθε φορα!οταν τελειωσαμε κατσαμε και αλλο και μ ξαναβαλε σαμπανια και την αποχαιρετησα με γλωσοφυλλο. παιδια, προσωπικη γνωμη ειναι οτι καλυτερο υπαρχει μακραν. οποιος το σκεφτεται να παει , να παει και θα με θυμηθει! μελαχρινη μου καυλα σε φιλω!
λινκαρε τον κοσμο μεγιστε