εγω λεω ψεμματα ή εσυ? ενα καρο μαλακιες ειπες και οταν σου ειπα πως ακριβως εχουν τα πραγματα ειπες πως εχω δικιο. εσυ το παιζεις οτι εχεις σοβαρη σχεση δυο χρονια, οχι εγω. εγω σου ειπα απλα οτι οι σοβαρες σχεσεις δεν ειναι να σε πηδανε δυο βρωμιαριδες και να το ξερουν μεταξυ τους. εσυ ελεγες οτι ειχες σοβαρη δουλεια σε αλλο κλαδο με πολλα λευτα και μετα ειπες πως εχω δικιο και δουλευες ντι τζει για μερικα ψωροευρω. εμας βρηκες να δουλεψεις? στην πουτανα πουτανιες?
δεν φανταζεσαι ποιος ειμαι και μονο πελατης σου δεν εγινα ποτε. κατσε πουλα μπαρουφες τωρα εδω μεσα, αλλα οσο τα βλεπουμε εμεις τα δυο τρια ατομα που ξερουμε τι παιζει, θα σε ξεφτυλιζουμε. τελος, μαθε να ξεχωριζεις το επαγγελματικο απο το προσωπικο. αυτο που κανεις θα επρεπε να λεγετε υπηρεσιες και οχι 'ερχονται να με γαμανε ολη μερα και δεν εχω χρονο'. σεβασου τον πελατη αντι να τον κοροιδευεις πισω απο τη πλατη του, σεβασου την τρανς κοινοτητα και κοψε τους ρατσιστικους χαρακτηρισμους (θεε μου ποσο ηλιθια εισαι να κανεις κατι τετοιο και να αυτοαποκαλεισε ΤΡΑΒΕΛΑΚΙ) και γενικοτερα απεκτησε ενα επιπεδο, αλλιως τραβα να σε ζησει κανενας κολομπαρας στη γερμανια με καθημερινες κτηνοβασιες για ενα πρασινακι μεροκαματο, οπως καναν και αλλες που ειχαν τηνιδια συμπεριφορα στο χωρο, γκουχου γκουχου