Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
6
Παιδια ειναι διαθεσιμη καποια τετοια ωρα;

guccimane

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
326
Πόντοι
281
πια προτινετε απο λ αθηνον και απο συγγρου που να εχει τεραστια κωλαρα? δεν με νιαζει ας ινε και ξεπετα αλα θελω να χει τεραστιο κωλο βατραχε ξερεισ καμια?

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
πριν απο λιγο γυρισα απο φυλης 99 οπου δουλευε η τζουλια ή τζουλιαννα την οποια την γνωριζω απο παλια. ειναι πανεμορφη και πολυ καλο παιδι. πεντακαθαρη της εκανα κωλογλυφαδα και την γαμησα σε 2 στασεις μεχρι να καταθεσω. φοραγε σεξυ κορμακι ασπρο και γοβες ασημενιες καυλιαρικες! οποιος θελει μπορει να περασει αυριο το βραδυ απο εκει να την παρει. εξαιρετικη,μουναρα και πολυ καλος χαρακτηρας!τα φιλια μου

guccimane

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
326
Πόντοι
281
τι ωρες ινε η τζουλιανα αυριο?

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.238
Πόντοι
606
πριν απο λιγο γυρισα απο φυλης 99 οπου δουλευε η τζουλια ή τζουλιαννα την οποια την γνωριζω απο παλια. ειναι πανεμορφη και πολυ καλο παιδι. πεντακαθαρη της εκανα κωλογλυφαδα και την γαμησα σε 2 στασεις μεχρι να καταθεσω. φοραγε σεξυ κορμακι ασπρο και γοβες ασημενιες καυλιαρικες! οποιος θελει μπορει να περασει αυριο το βραδυ απο εκει να την παρει. εξαιρετικη,μουναρα και πολυ καλος χαρακτηρας!τα φιλια μου

h tzoulia απο βουλγαρια μουτρο????αυτη που βγενει συγγρου????

Επισκέπτης
αυτή είναι ενημερωση

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.238
Πόντοι
606

Stories