Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (1 μέλη και 34 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Χαιρε  Λαε  μου...  Ξαναηρθα κοντα σας μετα  απο αιτηση  του μοναδικου  και απολυτου συζηγου μου... Ταρατσουλινι.... Μου λυψατε....

Το ξερω   οτι δεν μπορειτε να με ξεπερασετε  γιαυτο επανηλθα.....   Σας ποθω...
Ειμαι στην  Κατω  Τσετσενια ζω σε Πυργο  με Τσετσενους  Ανταρτες... Και νοιωθω υπεροχα.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

μακια       μακια        μακια
Τρελο ΜΩΡΟ  :think: χωρις εμας δεν μπορης και εσυ

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Βαλάντωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Αγαπη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πιστεψε  με το μουνακη μου  δεν το εχω δωση σε κανεναν....
Θελω  να με παντρευτης  και να μου κανης παιδιαααααααα......  

Πολλα  παιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εισαι  ο απολυτος  συζηγος μου!!!!!!!!!!!!

μακια  μακια    μακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Επαιξα προσφατα  στην  Γουαδελουπη...  το  Θεατρικο....  Κυρα  Γιωργαινα  ο  Γιωργος  σου  που  παει.......
Τρομερη  επιτυχεια  κοσμοσιροη...... 

Δεχομε  συνχαρητηρια.......    Ειμαι  η  Σταρ  των  Σταρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μακια    μακια    μακια

Επισκέπτης
Αγαπη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πιστεψε  με το μουνακη μου  δεν το εχω δωση σε κανεναν....
Θελω  να με παντρευτης  και να μου κανης παιδιαααααααα......  

Πολλα  παιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εισαι  ο απολυτος  συζηγος μου!!!!!!!!!!!!

μακια   μακια    μακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πιο πιθανό είναι να γεννήσω εγώ απο εσένα! :2funny: :2funny: :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Μου εχει  λυψη  η  κοιλιτσα σου  Ταρστσουλινι  μου  που χτυπουσε πανω  στα μπουτακια μου......

Με  φλερταρουν πολλοι  εδω  στην  Τσετσενια  αλλα εγω  δεν ενδιδω.....   Ειναι  αγροικοι  Ταρατσουλινι.........  Θα μου το καταστρεψουν.....          
Σε  βλεπω  στον υπνο μου  το  μουνακι μου ειναι  δροσερο  και ποθητοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μακια            μακια                          Ταρατσουλινομακια

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Επαιξα προσφατα  στην  Γουαδελουπη...   το  Θεατρικο....   Κυρα  Γιωργαινα  ο  Γιωργος  σου  που  παει.......
Τρομερη  επιτυχεια  κοσμοσιροη...... 

Δεχομε  συνχαρητηρια.......    Ειμαι   η   Σταρ   των   Σταρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μακια    μακια    μακια
Εαν ειναι ετσι συνχαρητηρια στην μεγαλη σταρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ταρατσουλινομακια

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Μου εχει  λυψη  η  κοιλιτσα σου  Ταρστσουλινι  μου  που χτυπουσε πανω  στα μπουτακια μου......

Με  φλερταρουν πολλοι  εδω  στην  Τσετσενια  αλλα εγω  δεν ενδιδω.....   Ειναι  αγροικοι  Ταρατσουλινι.........  Θα μου το καταστρεψουν.....          
Σε  βλεπω  στον υπνο μου  το  μουνακι μου ειναι  δροσερο  και ποθητοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μακια            μακια                          Ταρατσουλινομακια
Κοιλιτσα στα μπουτακια να χτυπα δεν το καταλαβενω σε τη σταση ειναι :think:μουνακι δροσερο???? :think: :think: :think:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Πινω  Shampagnia   και ρωσικο  Χαβιαρη   και  απολαμβανω  την  Θεα  του  απεραντου  καμπου  μου  με τις   1025  Τριανταφυλιες  μου....   Και  τον  Μπουμπη  μου.........

μακια    μακια    μακια   

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
φιλια στο μπουμπι !!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Πινω  Shampagnia   και ρωσικο  Χαβιαρη   και  απολαμβανω  την  Θεα  του  απεραντου  καμπου  μου  με τις   1025  Τριανταφυλιες  μου....   Και  τον  Μπουμπη  μου.........
Ο Μπουμπης σου δεν κατουρησε μια και καηκε και μεινανε 1024 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Τα στηθεια  μου κοντευουν  να εκραγουν  απο  ποθο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοκινιζουν  μονο με την ιδεα  να μου τα ακουμπησης............

Με εχουν  Βασιλισσα τους και δεν με αφηνουν να βγαινω απο τον Πυργο!!!!!!!

Θελω  να ερθης  Ταρατσουλινακη  μου να  με κλεψης.....  Θελω  παιδια!!!!!!!        θελω  να  μου φουσκωσεις  την  κοιλιτσα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μακια    μακια    μακια 

Δοξαστε  μεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Τα στηθεια  μου κοντευουν  να εκραγουν   απο  ποθο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοκινιζουν  μονο με την ιδεα  να μου τα ακουμπησης...........
Να στα ρουφηξω να σε βυζαξω σαν μωρο να δης πως θα εκραγουν

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αυριο  φευγω  για  Θηβετ....  Καλεσμενη   του  Δαλαη  Λαμα  μου εκλεισε Σουιτα  διπλα  στο  Μοναστηρη....

Φευγω   τωρα   να του  παρω   Δωρο.....

Ειμαι   η  ΑΠΟΛΥΤΗ   ΜΟΝΑΔΙΚΗ    ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ     ΘΕΑ   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιορταστε  μεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μακια    μακια        μακια

Αποχωρω   και  σας   αφηνω   στην   Τυχη   σας....    Παω  στα  ιδιαιτερα  μου....    Κουραστηκα...............

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Θελω  παιδια!!!!!!!        θελω  να  μου φουσκωσεις  την  κοιλιτσα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μακια     μακια     μακια   

Δοξαστε   μεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Με τον τροπο που ξερω δεν φουσκωνη η κοιλια,αλλα με πολυ φαγητο σιγουρα φουσκωνη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:πολλα κεφια εχεις σημερα :-* :-* :-*

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Η  Θεια  μου  Βαλεντινα  μου  εδωσε  χρηματα  και  εβαλα  τεχνιτη  μητρα....
Μια φορα  το Μηνα  βαζω  ενα  ωαριο  μεσα.....  τον προηγουμενο μηνα  ειδα  περιοδο...

Ψαχνω  να βρω  ονομα  για το μωρο.....    Ειναι  πολυ  συγκινητικο......

Σημερα  εκανα  εμετο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μακια    μακια    μακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
μπαμπης ειναι καλο ονομα!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Η  Θεια  μου  Βαλεντινα   μου  εδωσε  χρηματα   και  εβαλα  τεχνιτη  μητρα....
Μια φορα  το Μηνα  βαζω  ενα  ωαριο  μεσα.....  τον προηγουμενο μηνα  ειδα  περιοδο...

Ψαχνω  να βρω  ονομα  για το μωρο.....     Ειναι  πολυ  συγκινητικο......

Σημερα  εκανα  εμετο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μακια     μακια     μακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μπαμπης ειναι καλο ονομα!
Και το Μητσος δεν ειναι καλο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom