Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (4 μέλη και 12 επισκέπτες)

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16

ΤΑΚΗΣOYKAS

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΕΛΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗΜΗ;;;;;

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
τωρα δειτε και το 5 bideo  για να καταλαβετε ποιους πληρωνουμε για να διατηρουν την ασφαλεια και την εξηπυρετηση του πολιτη

Τουλαχιστον τους πληρωνουμε αλλα μας κανουν και κατι  καλο τα μαναρια μου......
Εχω φαει τα πιο ωραια γαμησια απο αυτα....  και  κουκλια....
Ψωφανε για ανωμαλα....
Ε  και τι θα παθουμε δηλαδη???  Ενα γαμησακη ωραιο θα ειναι...
Επειδη ειναι Αστυνομικοι???  Ε  και λοιπον???  Και αυτοι ανθρωποι δεν ειναι???  Αναγκες δεν εχουν???
Θα τις ξυνηζε αυτηνης να το φαη... Ολες οι παρθενοπες.... Επειδη ηταν αστυνομικος την ενοχλησε??? Και για να εστηλε τη πουτσα του σε φωτο... καλη θα ηταν.. αλλιως γιατι να την στειλη.... ολες γινανε Κυριες  πια...

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τουλαχιστον τους πληρωνουμε αλλα μας κανουν και κατι  καλο τα μαναρια μου......
Εχω φαει τα πιο ωραια γαμησια απο αυτα....  και  κουκλια....
Ψωφανε για ανωμαλα....
Ε  και τι θα παθουμε δηλαδη???  Ενα γαμησακη ωραιο θα ειναι...
Επειδη ειναι Αστυνομικοι???  Ε  και λοιπον???  Και αυτοι ανθρωποι δεν ειναι???  Αναγκες δεν εχουν???
Θα τις ξυνηζε αυτηνης να το φαη... Ολες οι παρθενοπες.... Επειδη ηταν αστυνομικος την ενοχλησε??? Και για να εστηλε τη πουτσα του σε φωτο... καλη θα ηταν.. αλλιως γιατι να την στειλη.... ολες γινανε Κυριες  πια...
δεν καταλαβα ακομα τη σχεση εχει το πηδημα με την υπηρεσια του......αυτον τον πληρωνει ο ελλινηκος λαος για να ειναι σε μια υπηρεσια για να εξυπηρετει και να προσφερει ασφαλεια στους πολητες και οχι ναι κανει διαφημηση των προσοντων του μεσα απο το τμημα.......αυτα μπορει να τα κανει μεσο ιντερνετ στο σπιτι του

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
δεν καταλαβα ακομα τη σχεση εχει το πηδημα με την υπηρεσια του......αυτον τον πληρωνει ο ελλινηκος λαος για να ειναι σε μια υπηρεσια για να εξυπηρετει και να προσφερει ασφαλεια στους πολητες και οχι ναι κανει διαφημηση των προσοντων του μεσα απο το τμημα.......αυτα μπορει να τα κανει μεσο ιντερνετ στο σπιτι του
:rockon: :rockon:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Kαι το προχθεσινο σε στριπτητζαδικο? συνεχεια κανουνε κατορθωματα πληρωνομαι εμεις σαν μαλακες την εξουσια :think:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δηλαδη αν καποιος δουλευη ας πουμε ταμειας σε Τραπεζα δεν μπορει να κανη καμακι σε καποια πελατησα που παει να εξυπηρετηθη??
Η σε οποιοδηποτε χωρο εργασιας??? Ποιος θα τον εμποδιση??? Αν θελει το κανη.... Απλα επειδη ειναι ενστολος νομιζουμε οτι τον εχουμε αγοραση κιολας......  Δουλεια κανη και αυτος... Αν ειναι να περιμενουμε οι το ιντερνετ η την προσωπικη μας ζωη μονο για να κανουμε καμακι σωθηκαμε....  Αλλοι δουλευουν 18 ωρες το 24ωρο....
Και μηπως ειναι ο μοναδικος που στελνη καθε μερα το πεος του σε φωτο με το κινητο του????
Τοσα και τοσα λαμβανουμε καθε μερα.....  του Μπατσου  η πουτσα μας πηραξε?????  Τι να πω....

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Δηλαδη αν καποιος δουλευη ας πουμε ταμειας σε Τραπεζα δεν μπορει να κανη καμακι σε καποια πελατησα που παει να εξυπηρετηθη??
Η σε οποιοδηποτε χωρο εργασιας??? Ποιος θα τον εμποδιση??? Αν θελει το κανη.... Απλα επειδη ειναι ενστολος νομιζουμε οτι τον εχουμε αγοραση κιολας......  Δουλεια κανη και αυτος... Αν ειναι να περιμενουμε οι το ιντερνετ η την προσωπικη μας ζωη μονο για να κανουμε καμακι σωθηκαμε....  Αλλοι δουλευουν 18 ωρες το 24ωρο....
Και μηπως ειναι ο μοναδικος που στελνη καθε μερα το πεος του σε φωτο με το κινητο του????
Τοσα και τοσα λαμβανουμε καθε μερα.....  του Μπατσου  η πουτσα μας πηραξε?????   Τι να πω....
Ο ενστολος ειναι διαφορετικα οσο φορα την στολη πρεπη να συμπεριφερεται αψογα οταν την βγαζη τοτε να κανη οτι θελη και κανενας να μην τον πη τιποτα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ο ενστολος ειναι διαφορετικα οσο φορα την στολη πρεπη να συμπεριφερεται αψογα οταν την βγαζη τοτε να κανη οτι θελη και κανενας να μην τον πη τιποτα
Αυτα να τα πεις Γιωργο μου στις Γυναικες που οταν βλεπουν στολη χυνουν  γιατι γιαυτο γινετε το ολο θεμα ξερεις ποσες λενε ελα το βραδυ με στολη σπιτη μου???? Μην τα ριχνουμε ολα στους αντρες

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Τους πληρωνη ο Ελληνικος Λαος ναι...  Αν σου δινανε και εσενα 600 Ευρω το μηνα  να δω τι θα εκανες.... Για πηγενε και εσυ να δεις πως καλοπερνανε ολη μερα... Τελος παντων οταν εχουμε αποθημενα μας φταινε ολα....

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Αυτα να τα πεις Γιωργο μου στις Γυναικες που οταν βλεπουν στολη χυνουν  γιατι γιαυτο γινετε το ολο θεμα ξερεις ποσες λενε ελα το βραδυ με στολη σπιτη μου???? Μην τα ριχνουμε ολα στους αντρες
Ακριβως οπως το λες οταν βλεπουν στολη χυνουν ερεθιζονται με την στολη

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ο Μπατσος το ξερει αυτο... δεν ειναι χαζος... γιαυτο λεω φταινε και οι γυναικες που πανε γυρευοντας..
Οπου υπαρχη καπνος υπαρχη και φωτια...
Και οσο ενστολος και να ειναι ο αλλος  οταν βλεπη καποια να του κουναη το κωλο της  παει γυρευοντας....
Δεν νομιζω να κανη καποιος αντρας κινηση να στηλη το πεος του χωρις να του εχει δωση ο αλλος το δικαιωμα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom