You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Εαν λες για τα τελευταια ΟΧΙγιωργο σου αρεσουνε αυτα;;
μπραβο μαρουλακι μουετσι να τουσ κανεις πολλα κολπαΕγω έχω περισσότερα αξεσουάρ για τους πελάτες μου!!!
![Tickedoff :tickedoff: :tickedoff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tickedoff.gif)
![Tickedoff :tickedoff: :tickedoff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tickedoff.gif)
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Εγω έχω περισσότερα αξεσουάρ για τους πελάτες μου!!!
Μπορη να εχη γα-μα-ζιμπραβο μαρουλακι μουετσι να τουσ κανεις πολλα κολπα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
stoudio madam φακλανα εχει μαλλονΜπορη να εχη γα-μα-ζι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Δεν ξερω,αλλα λεει οτι εχει περισσοτερα μπορη ισωςstoudio madam φακλανα εχει μαλλον![]()
![]()
![]()
![]()
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Να σε ρωτησω εσυ που δεν βριζης... αυτο τι σημαινη????μου αρεσει οτι μερικοι εδω μεσα θελουν να πειραζουν τους αλλους αλλα οταν τους πειραξουν αυτους τσαντιζονται.τελια λογικη......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μπορει καποιος να μου πει σε αυτην την προτσαση(OEO OEO και μετα ξυπνησαμε απο το λυθαργο) αν εβρισα κανεναν?
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
Αν αναρωτιεσε για τις Ορμονες μου φρεσκιες ειναι μολις παρελαβα ...
Καλησπερα σε ολους.....
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Αντε να ζωντανευουν τα αιματα....
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Οριστε Γιωργο μου σου εβαλα τη φωτο μου στο αβαταρ που θελεις... Θα σε παρακαλεσω φρονιμος και με το μετρο... Δεν θελω να την δω ασπρησμενη αυριο....
master.ioannis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 5.795
Συνημμένα
master.ioannis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 5.795
για παιξε μπαλιτσα να αναψει η κερκιδαΑντε να ζωντανευουν τα αιματα....
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Καλημερα καλα ειμαστε? αυτη μαλιστα μου αρεσης καλο στησιμο αλλα οχι να την ασπρισω δεν ειμαι κανενα παιδακι με το που βλεπω φωτο να τρελενομαι,εαν βαλης χερι-στομα και παρακατω τοτε ναι πεφτη καλο ασπρισμαΟριστε Γιωργο μου σου εβαλα τη φωτο μου στο αβαταρ που θελεις... Θα σε παρακαλεσω φρονιμος και με το μετρο... Δεν θελω να την δω ασπρησμενη αυριο....
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Καλημερα καλα εισαι,που το βρηκες καλοαφιερωμενο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλημερα γιωργο......κατα καιρους λαμβανω πολλα τετοιου ιδους με mailΚαλημερα καλα εισαι,που το βρηκες καλο
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Φανταζομαι τι συλογη θα εχειςκαλημερα γιωργο......κατα καιρους λαμβανω πολλα τετοιου ιδους με mail
εχω αρκετα ναι :-* :-* :-* :-*Φανταζομαι τι συλογη θα εχεις
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226