Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Η τσατσά του Ξενοδοχείου, όπως το έγραψα συμπεριφέρθηκε άψογα και παλικαρίσια!!!

Με ψυχραιμία, χωρίς φοβίες και μικρότητες μπήκε στην φασαρία, καθώς και τα τραβεστί που όπως κατάλαβα δεν πρέπει να ήταν όλα από Ελλάδα.
μα δεν ειπα το αντιθετο απο αυτο που ειπες  εσυ για την τσατσα......πλεον εκει δεν εχει ελληνιδες τραβεστι....εχει καποιες αλβανεζες και βουλγαρες και κανα δυο κυπριες.....το μονο συγουρο ειναι οτι απο κει δεν πρεπει να περνας γιατι τα πραγματα πλεον εχουν γινει πολυ επικινδυνα..λογο τον παρακμυακων στοιχειων που εχουν μαζευτει

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...ότι σπείρεις θα θερίσεις φίλε Γιοργος

Εγώ από παλιά φρόντιζα να μην έχω "αδικαιολόγητους εχθρούς" αλλά ..."δικαιολογημένους φίλους"

...βέβαια υπάρχουν και τα "ανεξήγητα", ...αλλά αυτά είναι ελάχιστα που έχουν λίγη σημασία

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Εννοώ, ότι αν είσαι εσύ σωστός, τότε ο άλλος χάνει που δεν θα σε έχει φίλο του...

ελπίζω να μην σε μπέρδεψα  :-

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
...ότι σπείρεις θα θερίσεις φίλε Γιοργος

Εγώ από παλιά φρόντιζα να μην έχω "αδικαιολόγητους εχθρούς" αλλά ..."δικαιολογημένους φίλους"

...βέβαια υπάρχουν και τα "ανεξήγητα", ...αλλά αυτά είναι ελάχιστα που έχουν λίγη σημασία
Σε αυτα τα ελαχιστα και με λιγη σημασια αυτα θελουνε περισσοτεροι προσοχη

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
μα δεν ειπα το αντιθετο απο αυτο που ειπες  εσυ για την τσατσα......πλεον εκει δεν εχει ελληνιδες τραβεστι....εχει καποιες αλβανεζες και βουλγαρες και κανα δυο κυπριες.....το μονο συγουρο ειναι οτι απο κει δεν πρεπει να περνας γιατι τα πραγματα πλεον εχουν γινει πολυ επικινδυνα..λογο τον παρακμυακων στοιχειων που εχουν μαζευτει

Έχεις δίκιο. Μάλλον όλες πρέπει να ήταν αλλοδαπές.

Τις δύο Κύπριες (μελαχρινές και λεπτές) πρόλαβα και τις είδα όταν πήγαιναν προς το Ξενοδοχείο.

Πράγματι είναι πολύ επικίνδυνα τώρα σε αυτή την περιοχή. Παλαιότερα που είμαστε μικρότεροι 19-22 ετών καθόμαστε μέχρι που ξημέρωνε χωρίς να υπάρχει κανένα κίνδυνος.
Κάναμε καλαμπούρι, αστεία (καλοπροαίρετα πάντα) με τα τραβεστί και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Τώρα έχουν κάνει κατάληψη των δρόμων οι μαύρες τρελοπουτάνες  :headbang: :headbang: :headbang:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Σε αυτα τα ελαχιστα και με λιγη σημασια αυτα θελουνε περισσοτεροι προσοχη

Για τα "ελάχιστα" και με λίγη σημασία που αφορούν τις μαύρες πουτάνες έχεις δίκιο.

Για τους φίλους και τους εχθρούς ισχύει (κατα την γνώμη μου) αυτό που σου έγραψα παραπάνω.

Τέλος καλό όμως ...όλα καλά

Πες μου τι γίνεται στην Βόρεια Ελλάδα...

Έχει χιόνια ???

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Για τα "ελάχιστα" και με λίγη σημασία που αφορούν τις μαύρες πουτάνες έχεις δίκιο.
μα τα ιδια χαλια και χειροτερα ειναι και με τις ελληνιδες....και σε μας πλεον δεν ειναι τοσο καλα τα πραγματα...δυστηχως δεν υπαρχει συμπνια μεταχι των ανθροπων πλεον

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Παλαιότερα που είμαστε μικρότεροι 19-22 ετών καθόμαστε μέχρι που ξημέρωνε χωρίς να υπάρχει κανένα κίνδυνος.
Κάναμε καλαμπούρι, αστεία (καλοπροαίρετα πάντα) με τα τραβεστί και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.
 :headbang: :headbang: :headbang:
Αλλα χρονια εκεινα πολυ καλυτερα απο σημερα με αυτα που γινονται καθε μερα
Πες μου τι γίνεται στην Βόρεια Ελλάδα...

Έχει χιόνια ???
Που χιονια ξεκινησε λιγο να χιονιζη σε μιση ωρα σταματησε (προχθες)ηλιος και πολυ κρυο καιρος για δυο (γι'αυτο θελω την Συλβια και την Δαναη να ζεσταθη καλα το κρεβατι)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.075
Πόντοι
22.785
ενα τετοιο θελωωωωω...

Συνημμένα

• 010.jpg
    010.jpg
    69,1 KB · Εμφανίσεις: 32

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Σιλβια θα μας βαλεις το αβαταρ σε μεγαλη φωτο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom