Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αμα δεν με ειχατε και εμενα εδω μεσα βρε θα ειχατε μαραζωση... Ευτυχως που υπαρχη και ενα Τραβελακη ζωηρο και σας ξεσηκωνη...

alex498

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
113
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους,θα ηθελα να σας ρωτησω η Βικτωρια στο λουκα νικκα στου ψυρρη ειναι με εργαλεια η χωρις και πως ειναι λεει καθολου?Αν την εχει παρει καποιος ας μου πει εντυπωσεις ευχαριστω.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Αμα δεν με ειχατε και εμενα εδω μεσα βρε θα ειχατε μαραζωση... Ευτυχως που υπαρχη και ενα Τραβελακη ζωηρο και σας ξεσηκωνη...
Δεν ειναι ψεμα,και αυτην την φωτο που εβαλες στο αβαταρ λεει πολλα :helpplea: :helpplea: :helpplea:

carlito79

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια.μηπως ξερει κανεις τα παρακατω κοριτσια?
Danai : Kaiti : veronica :
Αν γνωριζει κανεις τιμες-πληροφοριες-εντυπωσεις θα ηθελα να μου πει.ψαχνω για να δοκιμασω πρωτη φορα.αν έχετε και καποια άλλη να προτεινει κανεις.thanks

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δεν ειναι ψεμα,και αυτην την φωτο που εβαλες στο αβαταρ λεει πολλα :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Μου αρεση να σε σκανδαλιζω.... εσυ ομως Γιωργο μου μπορει να εισαι σαν και εμενα να μην μεγαλωσης ποτε.... και μυαλο να μην βαλης..... Εγω ειμαι κοριτσι για σπιτη... βραζη το αιμα μου.. ποσο να σε περιμενω πιαααα....

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
OEO OEO και μετα ξυπνησαμε απο το λυθαργο............ :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
Επειδη Συλβια μολις διαβασα την προτασουλα σου την ολο καλοσυνη προς εμενα.. φροντησε να μην ξαναγινη να με λες χαζη εμενα διοτι θα απευθυνθω στο σιτε... Ειναι η τελευταια προειδοποιηση απο εμενα... Εξαλου δεν απευθυνωμουν σε σενα για να μου γραφης τετοια ουτε σε βριζω εγω... Να σεβεσε τις αλλες Τραβεστι...
Και αν γυρισης και μου πεις το Κουλο οτι τα εγραψες  για πλακα... θα σου συνηστουσα την αλλη φορα να το κανης σε καποιον αλλον εδω...  " αν  σε  παιρνη "  και οχι στη  Δαναη.... αυτο  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:   Ομορφια  μου..

Δωσε  θαρρος στο χωριατη  να  σ ανεβη  στο  κρεβατι  την ξερετε  την παροιμια????

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τι γινεται δαναη?ολα καλα?με ποιον μαλωνεις παλι βρε?θα ερθεις στα μερη μας τελικα?

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
ναι βρε,τι μου ειπες πριν καιρο?
Μιλησα με παιδια απο εκει και μου ειπαν καλυτερα να το ξανασκεφτω... Δεν ειναι οτι δεν το θελω αλλα για να νοικιασω εκει δεν συμφερη... Για μερικες μερες ναι, θα ειναι μια πολυ καλη ευκαιρια καταρχην να γνωριστουμε εκτος απο το σεξ γιατι σας γουσταρω σαν ανθρωπους... απλα ειστε λιγο ντροπαλοι εκει και δυσκολα κανετε στο τοπο σας βηματα για να βρεθειτε με μια κοπελα σαν εμενα... ομως το καταλαβαινω και παρολα αυτα θα ειθελα πολυ να πιναμε ενα καφεδακη εστω και σαν παρεουλα αν θα ερθω εξαλου θα ειναι καθαρα βολτα... Λιγο να φτιαξη ο καιρος και το ξανασυζηταμε μωρο μου... Φυσικα και το θελω...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Είναι διασκεδαστικό να λέμε αστεία ή πειράγματα (εφόσον τα καταλαβαίνει και τα αποδέχεται το άτομο στο οποίο απευθυνόμαστε) αλλά είναι ιδιαίτερα σημαντικό (νομίζω) να λέμε και ορισμένα σοβαρά...

Εξάλλου θα ήταν μονότονη η ζωή και πιθανόν ...χωρίς ενδιαφέρον μόνο με αστεία ή μόνο με σοβαρά

Σήμερα σκέφτηκα να φωτογραφήσω τα Ξενοδοχεία πίσω από το Δημαρχείο της Αθήνας που στην δεκαετία του 1980 φιλοξενούσαν αρκετά τραβεστί. Ο Piatsas είχε αντίθετη γνώμη λόγω της κατάστασης στην περιοχή. Όπως μου είπε, έχει γίνει κατάληψη των δρόμων από τις μαύρες πουτάνες και υπάρχει αρκετός κίνδυνος γιατί είναι πολλές και μάλιστα είναι πολύ τρελές και απρόσμενες. Εγώ απόφάσισα να πάω μόνος μου...

Με τα τραβεστί του ξενοδοχείου (που μάλλον δεν ήταν όλα από Ελλάδα) συννενοήθηκα άψογα, όταν τους εξήγησα, ότι θέλω να φωτογραφήσω το ξενοδοχείο και για να μην φαίνονται πρόσωπα στις φωτογραφίες να μπούν για λίγο μέσα στο ξενοδοχείο.

Με τις μαύρες πουτάνες όμως δεν πήγαν καλά τα πράγματα

Αποδείχθηκε ότι είχε δίκιο ο Piatsas. Όταν τράβηξα δυο-τρείς φωτογραφίες με φλας, πέσανε πάνω μου 12-15 μαύρες πουτάνες (δεν πρόλαβα να της μετρήσω).

Μου πήραν την μηχανή και με περικύκλωσαν...

Ακούγοντας την φασαρία, βγαίνει η τσατσά του ξενοδοχείου με το αγορίστικο κούρεμα και τα τραβεστί.

Δεν το περίμενα, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι η τσατσά (ίδια με αυτήν που ήταν και το 1995) συμπεριφέρθηκε άψογα, ...χωρίς φοβίες, μικρότητες και ψυχραιμία μπήκε στην φασαρία και με έσωσε από τις μαύρες τρελοπουτάνες.

Έτσι άψογα συμπεριφέρθηκαν και τα τραβεστί.  :thumbsup:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Μιλησα με παιδια απο εκει και μου ειπαν καλυτερα να το ξανασκεφτω... Δεν ειναι οτι δεν το θελω αλλα για να νοικιασω εκει δεν συμφερη... Για μερικες μερες ναι, θα ειναι μια πολυ καλη ευκαιρια καταρχην να γνωριστουμε εκτος απο το σεξ γιατι σας γουσταρω σαν ανθρωπους... απλα ειστε λιγο ντροπαλοι εκει και δυσκολα κανετε στο τοπο σας βηματα για να βρεθειτε με μια κοπελα σαν εμενα... ομως το καταλαβαινω και παρολα αυτα θα ειθελα πολυ να πιναμε ενα καφεδακη εστω και σαν παρεουλα αν θα ερθω εξαλου θα ειναι καθαρα βολτα... Λιγο να φτιαξη ο καιρος και το ξανασυζηταμε μωρο μου... Φυσικα και το θελω...
θα περιμενουμε ενημερωση....αν κ σου εχω πει την αποψη μου για τα Trans δεν εχω προβλημα για καφεδες κ τζερτζελο

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Πολύ ομορφη η εμπειρια σου φαρκελι δεν μας δινετε ρεπορταζ πια σας χασαμε εσενα και τον Πιατσα ετσι να σας χαιρομαστε...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Πράγματι θυμήθηκα λίγο από τα παλιά καλά χρόνια...

...όμως η εμπειρία με τις 12-15 μαύρες τρελοπουτάνες δεν ήταν ιδαίτερα καλή  :S

ευτυχώς γλύτωσα από τα χειρότερα, ...γλύτωσα και την ψηφιακή μηχανή

:2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom