μπραβο ταρατσουλινι μουΕγώ είμαι από παντού!![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Καλως τη λιγομηλιτη... Ειδες πως ξερω εγω να σε κανω να βγαινης???μπραβο ταρατσουλινι μου
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Αμα δεν με ειχατε και εμενα εδω μεσα βρε θα ειχατε μαραζωση... Ευτυχως που υπαρχη και ενα Τραβελακη ζωηρο και σας ξεσηκωνη...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Μετα απο αυτο θελω να με ζητησης σε γαμο Γιωργο μου...Και ζεστα κ πηχτα και μεγαλος ειναι για καλο ξεκο
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Εαν με περιμενης να μεγαλωσω πρωτα μετα ναι θα σε ζητησω σε γαμοΜετα απο αυτο θελω να με ζητησης σε γαμο Γιωργο μου...
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Δεν ειναι ψεμα,και αυτην την φωτο που εβαλες στο αβαταρ λεει πολλαΑμα δεν με ειχατε και εμενα εδω μεσα βρε θα ειχατε μαραζωση... Ευτυχως που υπαρχη και ενα Τραβελακη ζωηρο και σας ξεσηκωνη...
![Help Sos :helpplea: :helpplea:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/help-sos.gif)
![Help Sos :helpplea: :helpplea:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/help-sos.gif)
Καλησπερα παιδια.μηπως ξερει κανεις τα παρακατω κοριτσια?
Danai : Kaiti : veronica :
Αν γνωριζει κανεις τιμες-πληροφοριες-εντυπωσεις θα ηθελα να μου πει.ψαχνω για να δοκιμασω πρωτη φορα.αν έχετε και καποια άλλη να προτεινει κανεις.thanks
Danai : Kaiti : veronica :
Αν γνωριζει κανεις τιμες-πληροφοριες-εντυπωσεις θα ηθελα να μου πει.ψαχνω για να δοκιμασω πρωτη φορα.αν έχετε και καποια άλλη να προτεινει κανεις.thanks
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Μου αρεση να σε σκανδαλιζω.... εσυ ομως Γιωργο μου μπορει να εισαι σαν και εμενα να μην μεγαλωσης ποτε.... και μυαλο να μην βαλης..... Εγω ειμαι κοριτσι για σπιτη... βραζη το αιμα μου.. ποσο να σε περιμενω πιαααα....Δεν ειναι ψεμα,και αυτην την φωτο που εβαλες στο αβαταρ λεει πολλα![]()
![]()
![]()
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Επειδη Συλβια μολις διαβασα την προτασουλα σου την ολο καλοσυνη προς εμενα.. φροντησε να μην ξαναγινη να με λες χαζη εμενα διοτι θα απευθυνθω στο σιτε... Ειναι η τελευταια προειδοποιηση απο εμενα... Εξαλου δεν απευθυνωμουν σε σενα για να μου γραφης τετοια ουτε σε βριζω εγω... Να σεβεσε τις αλλες Τραβεστι...OEO OEO και μετα ξυπνησαμε απο το λυθαργο............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και αν γυρισης και μου πεις το Κουλο οτι τα εγραψες για πλακα... θα σου συνηστουσα την αλλη φορα να το κανης σε καποιον αλλον εδω... " αν σε παιρνη " και οχι στη Δαναη.... αυτο
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
Δωσε θαρρος στο χωριατη να σ ανεβη στο κρεβατι την ξερετε την παροιμια????
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Δεν μαλωνο παρατηρηση κανω... Που Θεσσνικη??τι γινεται δαναη?ολα καλα?με ποιον μαλωνεις παλι βρε?θα ερθεις στα μερη μας τελικα?
ναι βρε,τι μου ειπες πριν καιρο?Δεν μαλωνο παρατηρηση κανω... Που Θεσσνικη??
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Μιλησα με παιδια απο εκει και μου ειπαν καλυτερα να το ξανασκεφτω... Δεν ειναι οτι δεν το θελω αλλα για να νοικιασω εκει δεν συμφερη... Για μερικες μερες ναι, θα ειναι μια πολυ καλη ευκαιρια καταρχην να γνωριστουμε εκτος απο το σεξ γιατι σας γουσταρω σαν ανθρωπους... απλα ειστε λιγο ντροπαλοι εκει και δυσκολα κανετε στο τοπο σας βηματα για να βρεθειτε με μια κοπελα σαν εμενα... ομως το καταλαβαινω και παρολα αυτα θα ειθελα πολυ να πιναμε ενα καφεδακη εστω και σαν παρεουλα αν θα ερθω εξαλου θα ειναι καθαρα βολτα... Λιγο να φτιαξη ο καιρος και το ξανασυζηταμε μωρο μου... Φυσικα και το θελω...ναι βρε,τι μου ειπες πριν καιρο?
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Είναι διασκεδαστικό να λέμε αστεία ή πειράγματα (εφόσον τα καταλαβαίνει και τα αποδέχεται το άτομο στο οποίο απευθυνόμαστε) αλλά είναι ιδιαίτερα σημαντικό (νομίζω) να λέμε και ορισμένα σοβαρά...
Εξάλλου θα ήταν μονότονη η ζωή και πιθανόν ...χωρίς ενδιαφέρον μόνο με αστεία ή μόνο με σοβαρά
Σήμερα σκέφτηκα να φωτογραφήσω τα Ξενοδοχεία πίσω από το Δημαρχείο της Αθήνας που στην δεκαετία του 1980 φιλοξενούσαν αρκετά τραβεστί. Ο Piatsas είχε αντίθετη γνώμη λόγω της κατάστασης στην περιοχή. Όπως μου είπε, έχει γίνει κατάληψη των δρόμων από τις μαύρες πουτάνες και υπάρχει αρκετός κίνδυνος γιατί είναι πολλές και μάλιστα είναι πολύ τρελές και απρόσμενες. Εγώ απόφάσισα να πάω μόνος μου...
Με τα τραβεστί του ξενοδοχείου (που μάλλον δεν ήταν όλα από Ελλάδα) συννενοήθηκα άψογα, όταν τους εξήγησα, ότι θέλω να φωτογραφήσω το ξενοδοχείο και για να μην φαίνονται πρόσωπα στις φωτογραφίες να μπούν για λίγο μέσα στο ξενοδοχείο.
Με τις μαύρες πουτάνες όμως δεν πήγαν καλά τα πράγματα
Αποδείχθηκε ότι είχε δίκιο ο Piatsas. Όταν τράβηξα δυο-τρείς φωτογραφίες με φλας, πέσανε πάνω μου 12-15 μαύρες πουτάνες (δεν πρόλαβα να της μετρήσω).
Μου πήραν την μηχανή και με περικύκλωσαν...
Ακούγοντας την φασαρία, βγαίνει η τσατσά του ξενοδοχείου με το αγορίστικο κούρεμα και τα τραβεστί.
Δεν το περίμενα, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι η τσατσά (ίδια με αυτήν που ήταν και το 1995) συμπεριφέρθηκε άψογα, ...χωρίς φοβίες, μικρότητες και ψυχραιμία μπήκε στην φασαρία και με έσωσε από τις μαύρες τρελοπουτάνες.
Έτσι άψογα συμπεριφέρθηκαν και τα τραβεστί.![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
Εξάλλου θα ήταν μονότονη η ζωή και πιθανόν ...χωρίς ενδιαφέρον μόνο με αστεία ή μόνο με σοβαρά
Σήμερα σκέφτηκα να φωτογραφήσω τα Ξενοδοχεία πίσω από το Δημαρχείο της Αθήνας που στην δεκαετία του 1980 φιλοξενούσαν αρκετά τραβεστί. Ο Piatsas είχε αντίθετη γνώμη λόγω της κατάστασης στην περιοχή. Όπως μου είπε, έχει γίνει κατάληψη των δρόμων από τις μαύρες πουτάνες και υπάρχει αρκετός κίνδυνος γιατί είναι πολλές και μάλιστα είναι πολύ τρελές και απρόσμενες. Εγώ απόφάσισα να πάω μόνος μου...
Με τα τραβεστί του ξενοδοχείου (που μάλλον δεν ήταν όλα από Ελλάδα) συννενοήθηκα άψογα, όταν τους εξήγησα, ότι θέλω να φωτογραφήσω το ξενοδοχείο και για να μην φαίνονται πρόσωπα στις φωτογραφίες να μπούν για λίγο μέσα στο ξενοδοχείο.
Με τις μαύρες πουτάνες όμως δεν πήγαν καλά τα πράγματα
Αποδείχθηκε ότι είχε δίκιο ο Piatsas. Όταν τράβηξα δυο-τρείς φωτογραφίες με φλας, πέσανε πάνω μου 12-15 μαύρες πουτάνες (δεν πρόλαβα να της μετρήσω).
Μου πήραν την μηχανή και με περικύκλωσαν...
Ακούγοντας την φασαρία, βγαίνει η τσατσά του ξενοδοχείου με το αγορίστικο κούρεμα και τα τραβεστί.
Δεν το περίμενα, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι η τσατσά (ίδια με αυτήν που ήταν και το 1995) συμπεριφέρθηκε άψογα, ...χωρίς φοβίες, μικρότητες και ψυχραιμία μπήκε στην φασαρία και με έσωσε από τις μαύρες τρελοπουτάνες.
Έτσι άψογα συμπεριφέρθηκαν και τα τραβεστί.
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
θα περιμενουμε ενημερωση....αν κ σου εχω πει την αποψη μου για τα Trans δεν εχω προβλημα για καφεδες κ τζερτζελοΜιλησα με παιδια απο εκει και μου ειπαν καλυτερα να το ξανασκεφτω... Δεν ειναι οτι δεν το θελω αλλα για να νοικιασω εκει δεν συμφερη... Για μερικες μερες ναι, θα ειναι μια πολυ καλη ευκαιρια καταρχην να γνωριστουμε εκτος απο το σεξ γιατι σας γουσταρω σαν ανθρωπους... απλα ειστε λιγο ντροπαλοι εκει και δυσκολα κανετε στο τοπο σας βηματα για να βρεθειτε με μια κοπελα σαν εμενα... ομως το καταλαβαινω και παρολα αυτα θα ειθελα πολυ να πιναμε ενα καφεδακη εστω και σαν παρεουλα αν θα ερθω εξαλου θα ειναι καθαρα βολτα... Λιγο να φτιαξη ο καιρος και το ξανασυζηταμε μωρο μου... Φυσικα και το θελω...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Πολύ ομορφη η εμπειρια σου φαρκελι δεν μας δινετε ρεπορταζ πια σας χασαμε εσενα και τον Πιατσα ετσι να σας χαιρομαστε...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Ναι μωρο μου θα σας πω....θα περιμενουμε ενημερωση....αν κ σου εχω πει την αποψη μου για τα Trans δεν εχω προβλημα για καφεδες κ τζερτζελο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις