Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αν ηταν εδω και η Λιλα μας θα την εφερνε την Νταμιτζανα.. Κοκινελη Θελω  Λιλα!!!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αποκρειες εχουμεεεεεε.....

Θελω να μεινω  εγκυος απο μια Τραβεστι η Cross γινετε?????

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Σημερα ειναι ευκαιρια κοριτσια....  Ντυθητε... Ξεσπαθωστε... Βγαλτε το αχτη σας... Βαλτε ολες τα ξεκολα σας...  τα ψηλοτακουνα σας βαλτε το κοκκινο κραγιον σας... βαψτε και τσαχπινηκα το ματη σας....  τσαντα φακελο.... και η τυχη σας ξεδιπλωνετε... Προσεξτε τις μικρες τρυπουλες του πεζοδρομιου... Θανατυφορες για καινουργια Cross... μην γεμιση η Αθηνα 166..  Και μην περπατατε σαν Ταλικεριδες... Τα γυαλια ηλιου να τα βγαζετε το βραδυ... Και αν νιοωσετε κατι πισω σας εκει που στεκεστε μην φοβηθητε ειστε σε καλο δρομο...
Τσαχπινικα βαμενο ματι στην κυριολεξια ειναι για ρουφηγμα,και αν νιωσετε κατι πισω σας ειναι ακριβως αυτο που ζητατε ............ΚΟΥΚΛΕΣ καλα να περασετε καλο βραδυ

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Τσαχπινικα βαμενο ματι στην κυριολεξια ειναι για ρουφηγμα,και αν νιωσετε κατι πισω σας ειναι ακριβως αυτο που ζητατε ............ΚΟΥΚΛΕΣ καλα να περασετε καλο βραδυ
Καλο βραδυυυυυ

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλο σου βραδυ γιωργο να εισαι καλα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ιωαννα κουκλι μου  ελαβα το μηνυμα σου θα σε παρω Δευτερα τηλ να μιλησουμε οκ?? Μπορεις να γραφης και εσυ στο φορουμ αν θες.. Δεν με στεναχωρησες καθολου περασα πολυ ομορφα μαζη σου και δεν σε ξεχασα απλα ειχα παρα πολυ δουλεια σημερα... Ειχα γινη και γκολ με τα ποτα ολη νυχτα ασε... Ευχομε να  περασες και εσυ ωραια..  :-* :-*

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ολα τα τρωει ολα τα καταπινη τι κανη ο ανθρωπος :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:Καλησπερα καλα εισαι
Καλησπερα Γιωργο μου....  Πολυ καλα ειμαι οπως παντα.... Καλογαμημενη.... Εναν τετοιο θελω να μην καταλαβαινη τιποτα... Να παω να τον βρω??  Δεν με αφηνη ο Ιμπλις... Μου κοβη την τυχη μου....

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Που πηγαν ολοι???  Κοκκινοι  πρασινοι  κιτρινοι  εγιναν  ολοι???  Μπα σε καλο μας.... Ποιον θα πειραζω τωρα????

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλησπερα Γιωργο μου....  Πολυ καλα ειμαι οπως παντα.... ΚΑΛΟΓΑΜΗΜΕΝΗ.... Εναν τετοιο θελω να μην καταλαβαινη τιποτα... Να παω να τον βρω??  Δεν με αφηνη ο Ιμπλις... Μου κοβη την τυχη μου....
Μη μου λες τετοια και ανεβαινη η πιεση ,και γιατι σου κοβη την τυχη τον εχεις σωμστοφυλακα :2funny: :2funny: :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Και η πιεση να ανεβη και ολα να ανεβουν τα θελω ζεστα και πηχτα... Βρε Γιωργο μου αυτοι οι Ελληνες δεν εχουν ψωλες.. παλουκια εχουν... Τι τα ταιζαν η μανα τους μικρα???  Δεν επρεπε να σκεφτουν οτι οταν μεγαλωσουν αυτα τα παιδια οτι καπου πρεπει να το βαζουν αυτο??? Και αυτες οι Nutricia ας προσεχουν βρε παιδι μου... τι βαζουν μεσα???  δεν με σκεπτονται??? Ο Ιμπλις μου κοβη την τυχη μου θελει να ειμαι ελευθερη χωρις πολλα πολλα...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.213
Πόντοι
22.785
κατι επαθε το σαιτ κ με πεταη εξω ρε πουστη μου γαμωτο γαμωτο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom