DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Αν ηταν εδω και η Λιλα μας θα την εφερνε την Νταμιτζανα.. Κοκινελη Θελω Λιλα!!!!
Αφου αποκριες εχουμε και αυτο γινεταιΑποκρειες εχουμεεεεεε.....
Θελω να μεινω εγκυος απο μια Τραβεστι η Cross γινετε?????
Τσαχπινικα βαμενο ματι στην κυριολεξια ειναι για ρουφηγμα,και αν νιωσετε κατι πισω σας ειναι ακριβως αυτο που ζητατε ............ΚΟΥΚΛΕΣ καλα να περασετε καλο βραδυΣημερα ειναι ευκαιρια κοριτσια.... Ντυθητε... Ξεσπαθωστε... Βγαλτε το αχτη σας... Βαλτε ολες τα ξεκολα σας... τα ψηλοτακουνα σας βαλτε το κοκκινο κραγιον σας... βαψτε και τσαχπινηκα το ματη σας.... τσαντα φακελο.... και η τυχη σας ξεδιπλωνετε... Προσεξτε τις μικρες τρυπουλες του πεζοδρομιου... Θανατυφορες για καινουργια Cross... μην γεμιση η Αθηνα 166.. Και μην περπατατε σαν Ταλικεριδες... Τα γυαλια ηλιου να τα βγαζετε το βραδυ... Και αν νιοωσετε κατι πισω σας εκει που στεκεστε μην φοβηθητε ειστε σε καλο δρομο...
Καλο βραδυυυυυΤσαχπινικα βαμενο ματι στην κυριολεξια ειναι για ρουφηγμα,και αν νιωσετε κατι πισω σας ειναι ακριβως αυτο που ζητατε ............ΚΟΥΚΛΕΣ καλα να περασετε καλο βραδυ
καλο σου βραδυ γιωργο να εισαι καλαΤσαχπινικα βαμενο ματι στην κυριολεξια ειναι για ρουφηγμα,και αν νιωσετε κατι πισω σας ειναι ακριβως αυτο που ζητατε ............ΚΟΥΚΛΕΣ καλα να περασετε καλο βραδυ
Καλησπερα Γιωργο μου.... Πολυ καλα ειμαι οπως παντα.... Καλογαμημενη.... Εναν τετοιο θελω να μην καταλαβαινη τιποτα... Να παω να τον βρω?? Δεν με αφηνη ο Ιμπλις... Μου κοβη την τυχη μου....Ολα τα τρωει ολα τα καταπινη τι κανη ο ανθρωπος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλησπερα καλα εισαι
Μη μου λες τετοια και ανεβαινη η πιεση ,και γιατι σου κοβη την τυχη τον εχεις σωμστοφυλακαΚαλησπερα Γιωργο μου.... Πολυ καλα ειμαι οπως παντα.... ΚΑΛΟΓΑΜΗΜΕΝΗ.... Εναν τετοιο θελω να μην καταλαβαινη τιποτα... Να παω να τον βρω?? Δεν με αφηνη ο Ιμπλις... Μου κοβη την τυχη μου....
Καραβακια στο αιγαιο,θα πειραζω εγω εσαςΠου πηγαν ολοι??? Κοκκινοι πρασινοι κιτρινοι εγιναν ολοι??? Μπα σε καλο μας.... Ποιον θα πειραζω τωρα????
παρον αγαπες μου λατρεμενες...................Που πηγαν ολοι??? Κοκκινοι πρασινοι κιτρινοι εγιναν ολοι??? Μπα σε καλο μας.... Ποιον θα πειραζω τωρα????
παθαινη ταραχη με αυτα που γραφω....κατι επαθε το σαιτ κ με πεταη εξω ρε πουστη μου γαμωτο γαμωτο..
γενικα ψυχη μου με σενα παθενη.........παθαινη ταραχη με αυτα που γραφω....