Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αν καποτε θα κανω μουνι θα το κανω 25 ποντους βαθος.. για παν ενδεχομενο... να μην χανετε ποντος... δεν θελω.. Θα βαλω και εναν εξτρα οροφο για τα δυσκολα....
Αν καποιος το εχει 30 δεν θελει μουνι θελει βαρκαρολα...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.029
Πόντοι
22.785
Αν καποτε θα κανω μουνι θα το κανω 25 ποντους βαθος.. για παν ενδεχομενο... να μην χανετε ποντος... δεν θελω..
Αν καποιος το εχει 30 δεν θελει μουνι θελει βαρκαρολα...
γρηγορα ομως ε;; τα χρονια περνανε .

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αντε να κανουμε καμμια δουλεια... σας Αφηνω... Καλη μερα  καβλεςςςς

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Και η πιεση να ανεβη και ολα να ανεβουν τα θελω ζεστα και πηχτα... Βρε Γιωργο μου αυτοι οι Ελληνες δεν εχουν ψωλες.. παλουκια εχουν... Τι τα ταιζαν η μανα τους μικρα???  Δεν επρεπε να σκεφτουν οτι οταν μεγαλωσουν αυτα τα παιδια οτι καπου πρεπει να το βαζουν αυτο??? Και αυτες οι Nutricia ας προσεχουν βρε παιδι μου... τι βαζουν μεσα???  δεν με σκεπτονται??? Ο Ιμπλις μου κοβη την τυχη μου θελει να ειμαι ελευθερη χωρις πολλα πολλα...
Και ζεστα κ πηχτα και μεγαλος ειναι για καλο ξεκο

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
OEO OEO και μετα ξυπνησαμε απο το λυθαργο............ :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Και αρκετοι ακομη και ας το παιζουν διαφορετικα
συμφωνο απολυτα μαζι σου...αλλα εφωσον ζουμε σε μια υποτηθεμενη δημοκρατικη χωρα ο καθενας μπορει να δυλωνει οτι θελει.....εδω ταιριαζει αυτο που λενε οτι δηλωσεις εισε στην ελλαδα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
συμφωνο απολυτα μαζι σου...αλλα εφωσον ζουμε σε μια υποτηθεμενη δημοκρατικη χωρα ο καθενας μπορει να δυλωνει οτι θελει.....εδω ταιριαζει αυτο που λενε οτι δηλωσεις εισε στην ελλαδα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Ακριβως οτι δηλωνη ο καθενας ειναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom