Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.075
Πόντοι
22.785

Συνημμένα

• sharge63189.jpg
    sharge63189.jpg
    117,7 KB · Εμφανίσεις: 28

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καλησπερααααα καιρο εχουμε... Ευτυχως που βαζουμε και κανενα μηνυματακη να μην χανωμαστε... Τι κανης Γιωργο??

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλησπερααααα καιρο εχουμε... Ευτυχως που βαζουμε και κανενα μηνυματακη να μην χανωμαστε... Τι κανης Γιωργο??
Καλησπερα,καλα ειμαι εσυ χαθηκες καλα εισαι,πηρες το μυνημα?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.075
Πόντοι
22.785
δαναη μου τι εινε αυτο το αβαταρ;;;;

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Πινω καφεδακη... Ποιο απ ολα???
Μολις ηπια και εγω τον καφε,σου εστειλα email που σε ειχα πη για την φωτο στο αβαταρ,εαν ανοιξης το προφιλ μου θα δης και το email το δικο μου για να βγαλης ακρη

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Χαιρε  Λαε  μου...  Ξαναηρθα κοντα σας μετα  απο αιτηση  του μοναδικου  και απολυτου συζηγου μου... Ταρατσουλινι.... Μου λυψατε....

Το ξερω   οτι δεν μπορειτε να με ξεπερασετε  γιαυτο επανηλθα.....   Σας ποθω...
Ειμαι στην  Κατω  Τσετσενια ζω σε Πυργο  με Τσετσενους  Ανταρτες... Και νοιωθω υπεροχα.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

μακια       μακια        μακια

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.075
Πόντοι
22.785
τι ινε αφτο φιλεναδα;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :headbang:

Επισκέπτης
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Χαιρε  Λαε  μου...  Ξαναηρθα κοντα σας μετα  απο αιτηση  του μοναδικου  και απολυτου συζηγου μου... Ταρατσουλινι.... Μου λυψατε....

Το ξερω   οτι δεν μπορειτε να με ξεπερασετε  γιαυτο επανηλθα.....   Σας ποθω...
Ειμαι στην  Κατω  Τσετσενια ζω σε Πυργο  με Τσετσενους  Ανταρτες... Και νοιωθω υπεροχα.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

μακια       μακια        μακια
Βαλάντωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom