kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
ότι βλέπεις μουτρο κ από κοντα παθητικη αυτό θα δεις για μια φωρα είναι καλη εγω την εχω παρει 4 περα σα καλα αλλα κουραστηκα .....
[/quote
σ ευχαριστω ...
παθητικη μονο? ρωταω γιατι αναφερει οτι ειναι διαθεσιμη και για ζευγαρια ... anyway , θα την τιμησω , οπως και την αλλη που προτεινες..
ετσι για ενημερωση! ;)ρε μουτρο πλακα μας κανεις??
σωστος ο φιλος ετσι εχω δει και εγω, αλλα ρε παιδια μηπως υπερβαλουν.. ? πως κραταει πελατες αυτη? μονο με την ομορφια δεν γινεται..Τα χουμε ξαναπει για την συγκεκριμενη , το μεγαλυτερο επιπλο της αγορας... κλαις ανετα το 50ευρω. Εκτος αν θες να δωσεις 50 μονο επειδη οντως ειναι κουκλαρα. τοτε πασο.
δικε μου επειδη ηταν επιπλο με σενα δε σημαινει οτι ειναι γενικως. εγω που τη πηρα. ηταν πολυ κομπλε.Τα χουμε ξαναπει για την συγκεκριμενη , το μεγαλυτερο επιπλο της αγορας... κλαις ανετα το 50ευρω. Εκτος αν θες να δωσεις 50 μονο επειδη οντως ειναι κουκλαρα. τοτε πασο.
δικε μου επειδη ηταν επιπλο με σενα δε σημαινει οτι ειναι γενικως. εγω που τη πηρα. ηταν πολυ κομπλε.
υπερβαλεις και εσυ λιγακι τωρα..δηλαδη ο 'αγαμητος' δεν θελει να γαμησει?και αυτος μπορει να βαλει ψηλα στανταρντ και να ειναι επιλεκτικος.λιγο αστοχο αυτο που ειπες..πες καλυτερα για την υποκειμενικοτητα της ομορφιας η της εκαστοτε υπηρεσιας..και η δικη σου ομορφια περιλαμβανεταιΦυσικα και το οτι ηταν επιπλο με μενα δε παει να πει πως ειναι για ολους . εμενα οι κριτικες μου απευθυνονται ΜΟΝΟ σε ατομα που δν ειναι αγαμητα και εχουν μια Α επιλεκτικοτητα. Για να ξεκαθαρισω αγαμητο θεωρω καποιον που μπορει να γαμησει μονο επι πληρωμη. Οταν καποιος λοιπον ειναι αγαμητος τα στανταρς του ειναι στο πατωμα οποτε δν εχει και πολλες απαιτησεις αρα και μονο που ενα τραβελι ειναι εμφανσιμο του φτανει για να σταξει το 50ρικο του. Η πικρη αληθεια ειναι αυτη αν και ξερω πως δεν ακουγεται καλα σε πολλους εδω μεσα...
Και αν εχει κανεις απορια να μου στειλει μηνυμα να του δειξω πως ειμαι εξωτερικα και πως ειναι εξωτερικα η γκομενα που εχω σχεση εδω και 3.5 χρονια... ακουγομαι λιγο ρηχος απλα λεω αληθειες που ολοι γνωριζετε. Απο κει και περα οποιος θελει πεταει το 50ρω του. την γνωμη μου λεω και δεν ειμαι νταβας καμιας τσεπης.
με υδραυλικα ειναι?Τα χουμε ξαναπει για την συγκεκριμενη , το μεγαλυτερο επιπλο της αγορας... κλαις ανετα το 50ευρω. Εκτος αν θες να δωσεις 50 μονο επειδη οντως ειναι κουκλαρα. τοτε πασο.
δε ξερω τι εισαι εσυ αλλα ουτε εσυ ξερεις τι ειμαι γω. εγω θα σταθω στα λογια της. οτι αυτη επιλεγει με ποιους θα περασει καλα κ με ποιους λιγοτερο καλα. αραγε τι να ειανι αυτο που να την ωθει σ αυτη την επιλογη? δε ξερω κατσε σκεψου. και επισης δεν εδωσα 50 αλλα 30.. μετα απο αυτα αναθεωρησε το αρχικο σ ποστ.Φυσικα και το οτι ηταν επιπλο με μενα δε παει να πει πως ειναι για ολους . εμενα οι κριτικες μου απευθυνονται ΜΟΝΟ σε ατομα που δν ειναι αγαμητα και εχουν μια Α επιλεκτικοτητα. Για να ξεκαθαρισω αγαμητο θεωρω καποιον που μπορει να γαμησει μονο επι πληρωμη. Οταν καποιος λοιπον ειναι αγαμητος τα στανταρς του ειναι στο πατωμα οποτε δν εχει και πολλες απαιτησεις αρα και μονο που ενα τραβελι ειναι εμφανσιμο του φτανει για να σταξει το 50ρικο του. Η πικρη αληθεια ειναι αυτη αν και ξερω πως δεν ακουγεται καλα σε πολλους εδω μεσα...
Και αν εχει κανεις απορια να μου στειλει μηνυμα να του δειξω πως ειμαι εξωτερικα και πως ειναι εξωτερικα η γκομενα που εχω σχεση εδω και 3.5 χρονια... ακουγομαι λιγο ρηχος απλα λεω αληθειες που ολοι γνωριζετε. Απο κει και περα οποιος θελει πεταει το 50ρω του. την γνωμη μου λεω και δεν ειμαι νταβας καμιας τσεπης.
υπερβαλεις και εσυ λιγακι τωρα..δηλαδη ο 'αγαμητος' δεν θελει να γαμησει?και αυτος μπορει να βαλει ψηλα στανταρντ και να ειναι επιλεκτικος.λιγο αστοχο αυτο που ειπες..πες καλυτερα για την υποκειμενικοτητα της ομορφιας η της εκαστοτε υπηρεσιας..και η δικη σου ομορφια περιλαμβανεται
δε ξερω τι εισαι εσυ αλλα ουτε εσυ ξερεις τι ειμαι γω. εγω θα σταθω στα λογια της. οτι αυτη επιλεγει με ποιους θα περασει καλα κ με ποιους λιγοτερο καλα. αραγε τι να ειανι αυτο που να την ωθει σ αυτη την επιλογη? δε ξερω κατσε σκεψου. και επισης δεν εδωσα 50 αλλα 30.. μετα απο αυτα αναθεωρησε το αρχικο σ ποστ.
ναι αλλα δε γινεται να λες τον αλλον "αγαμητο". γτ αν το παμε ετσι και γω οντως ειμαι 27 εχω γκομενα κ δουλευω κ σε γνωστο μαγαζι της πολης οποτε σγρ τα καταφερνς καλυτερα απο σενα με τις γυναικες εκτος κ αν εισαι ποδοσφαιριστης. και λενε στα 3 ποστ που κανεις στα 2 λες οτι εισαι ομορφος κ γαμιας. καλα με λεγε η γιαγια μ ... οπου ακους πολλα κερασια...
οκ. και γενικα εγω στο στομα τις τα δωσα να ξερεις.. τελος παντων οποιος θελει συμβουλες ας ρωτησει κ τς δυο μας κ ας κρινεικαλα δε περιμενα να μ πεις οτι εισαι και κατεστραμενος και ζεις με τους γονεις σου. εδω μεσα οτι δηλωσεις εισαι. το θεμα ειναι ποιος λεει αληθεια...