batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.384
- Πόντοι
- 606
αυτη με το σκοντα πως ειναι?εχει λινκ πουθενα?
ταξεμου 50ευρα κ στο στελνω...
αυτη με το σκοντα πως ειναι?εχει λινκ πουθενα?
επιλεκτικά ραντεβού.
εχει καυλι αυτη?
καλημερα ξερουμε κατι? πιτσιρικα λεει.
παλια εβγαινε στο cam4
Χθεσινή βολτούλα από Συγγρού, μίας και ήμουν στην περιοχή για μια δουλειά, νωρίς, κατά τις 9. Με μεγάλη μου έκπληξη είδα δύο καυλιάρικα πλάσματα να πιατσάρουν. Αρχικά ένα μελαχρινό, κοντούλικο με πολύ ωραίο κωλαράκι που μου έμοιαζε με κοριτσάκι ζήτησε 30€ στην καβάτζα στα όρθια και 50€ στο κονάκι της. Λίγο πιο κάτω, κανα δυο τετράγωνα αν θυμάμαι καλά, πριν την expres service, ξανιά με ατελείωτα πόδια και βυζάρες που με καλούσαν όπως οι σειρήνες τον Οδυσέα, μέσα σε μαυρο Smart, ήθελε 50€ για να προσφέρει τις όποιες υπηρεσίες τις. Μη μπορώντας να αποφασίσω σε ποια απ τις δύο καυλες θα κατέθετα τα 50€ που δεν μου περισευανε, γύρισα σπίτι και έκανα γρήγορο και αγριο sex με τη γυναίκουλα μου. Αυτά... Οποιαδήποτε πληροφορία για τα δυό καυλάκια ευπρόσδεκτη, γιατί έχουθν στοχοποιηθεί και οι δύο για τις προσεχείς μέρες!!! Ευχαριστώ!!!
Έτσι μου φάνηκε κι εμένα αδελφέ. Ωραίο κωλαράκι πάντως!!!!για την 1η αν ειναι αυτη που νομιζω που απο την περιγραφη κανει 100% ... ειναι γυναικα κανονικη απο βουλγαρια ...
πολλα λεφτα ομως ρε φιλεΑυτο το βουλγαρακι το εχω παρει 2-3 φορες. Στα ορθια εκει κοντα στον δρομο. Ακα πιπα. Πολυ καβλωτικη. Με λιγο εξτρα εδωσε και κωλο. Εχει εναν τροπο να σου ανεβαζει τις χρεωσεις σαν κατι σκορ στα φρουτακια: να φανταστεις για πιπα ξεκινησα, 30+ 10 για το ακα (ειχα 2 εικοσαρικα στο χερι) + μετα καυλωσα+20 για γαμησι+ μετα ενω την γαμουσα πισοκολητα ορθια βρεχει 2 δαχτυλα στο στομα της και τα βαζει στο κολαρι της.+20 για να μετακινηθει ο πουτσος μου μια τρυπα πιο πανω. Χυνω στην καποτα ενω μου εσφηγκε το κολαρι της και κουνιοταν. Αν και εχει αυτο το δηθεν καβλωτικο-ρουμανοβουλγαρικο,δεν μπορω να την καταταξω στις ξεπετες ευκολα γιατι τα εκανε μεν γρηγορα αλλα και εγω δεν κρατιομουν με τετοια καβλα... Τεσπα αξιζει μια δοκιμη με επιφυλαξεις. Τηλεφωνο δεν μου εδωσε. Καλοκαιρι και Σεπτεμρη εγινε η φαση/
Ωραίος αδελφέ!!! Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!!! Αν έχεις πληροφορίες και για το ξανθό με το μαυρο Smart θα με σκλαβώσεις!!!Αυτο το βουλγαρακι το εχω παρει 2-3 φορες. Στα ορθια εκει κοντα στον δρομο. Ακα πιπα. Πολυ καβλωτικη. Με λιγο εξτρα εδωσε και κωλο. Εχει εναν τροπο να σου ανεβαζει τις χρεωσεις σαν κατι σκορ στα φρουτακια: να φανταστεις για πιπα ξεκινησα, 30+ 10 για το ακα (ειχα 2 εικοσαρικα στο χερι) + μετα καυλωσα+20 για γαμησι+ μετα ενω την γαμουσα πισοκολητα ορθια βρεχει 2 δαχτυλα στο στομα της και τα βαζει στο κολαρι της.+20 για να μετακινηθει ο πουτσος μου μια τρυπα πιο πανω. Χυνω στην καποτα ενω μου εσφηγκε το κολαρι της και κουνιοταν. Αν και εχει αυτο το δηθεν καβλωτικο-ρουμανοβουλγαρικο,δεν μπορω να την καταταξω στις ξεπετες ευκολα γιατι τα εκανε μεν γρηγορα αλλα και εγω δεν κρατιομουν με τετοια καβλα... Τεσπα αξιζει μια δοκιμη με επιφυλαξεις. Τηλεφωνο δεν μου εδωσε. Καλοκαιρι και Σεπτεμρη εγινε η φαση/
.................. Μη μπορώντας να αποφασίσω σε ποια απ τις δύο καυλες θα κατέθετα τα 50€ που δεν μου περισευανε, γύρισα σπίτι και έκανα γρήγορο και αγριο sex με τη γυναίκουλα μου. Αυτά...
Αυτο το βουλγαρακι το εχω παρει 2-3 φορες. Στα ορθια εκει κοντα στον δρομο. Ακα πιπα. Πολυ καβλωτικη. Με λιγο εξτρα εδωσε και κωλο. Εχει εναν τροπο να σου ανεβαζει τις χρεωσεις σαν κατι σκορ στα φρουτακια: να φανταστεις για πιπα ξεκινησα, 30+ 10 για το ακα (ειχα 2 εικοσαρικα στο χερι) + μετα καυλωσα+20 για γαμησι+ μετα ενω την γαμουσα πισοκολητα ορθια βρεχει 2 δαχτυλα στο στομα της και τα βαζει στο κολαρι της.+20 για να μετακινηθει ο πουτσος μου μια τρυπα πιο πανω. Χυνω στην καποτα ενω μου εσφηγκε το κολαρι της και κουνιοταν. Αν και εχει αυτο το δηθεν καβλωτικο-ρουμανοβουλγαρικο,δεν μπορω να την καταταξω στις ξεπετες ευκολα γιατι τα εκανε μεν γρηγορα αλλα και εγω δεν κρατιομουν με τετοια καβλα... Τεσπα αξιζει μια δοκιμη με επιφυλαξεις. Τηλεφωνο δεν μου εδωσε. Καλοκαιρι και Σεπτεμρη εγινε η φαση/
50€ και βάλε το γαμημένο το super market. Σκληρό γαμίσι!!!!!και το 50ρικο για super market . Σωστός !