Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.236
Πόντοι
1.206
sanexxx69, block0 κ μενεδημος σας ευχαριστω για τις πληροφοριες, εντος βδομαδας θα περασω απο την αμαρτωλη συγγρου να δω.

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326

ναι φιλε εχει υδραυλικα που δεν νομιζω ομως να λειτουργουνε, απο εμφανιση ειναι μουναρα σχετικα ψηλα στη συγγρου βγαινει λιγο μετα το sports cafe
αυτα που ζηταει τα θεωρω πολλα για πιατσα αλλα αν σε καυλωνει η εμφανιση της ..ορμα

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.817
Πόντοι
456
Χθεσινή βολτούλα από Συγγρού, μίας και ήμουν στην περιοχή για μια δουλειά, νωρίς, κατά τις 9. Με μεγάλη μου έκπληξη είδα δύο καυλιάρικα πλάσματα να πιατσάρουν. Αρχικά ένα μελαχρινό, κοντούλικο με πολύ ωραίο κωλαράκι που μου έμοιαζε με κοριτσάκι ζήτησε 30€ στην καβάτζα στα όρθια και 50€ στο κονάκι της. Λίγο πιο κάτω, κανα δυο τετράγωνα αν θυμάμαι καλά, πριν την expres service, ξανιά με ατελείωτα πόδια και βυζάρες που με καλούσαν όπως οι σειρήνες τον Οδυσέα, μέσα σε μαυρο Smart, ήθελε 50€ για να προσφέρει τις όποιες υπηρεσίες τις. Μη μπορώντας να αποφασίσω σε ποια απ τις δύο καυλες θα κατέθετα τα 50€ που δεν μου περισευανε, γύρισα σπίτι και έκανα γρήγορο και αγριο sex με τη γυναίκουλα μου. Αυτά... Οποιαδήποτε πληροφορία για τα δυό καυλάκια ευπρόσδεκτη, γιατί έχουθν στοχοποιηθεί και οι δύο για τις προσεχείς μέρες!!! Ευχαριστώ!!!

BULLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
138
Πόντοι
1
Το ξανθό με ένα mercedes Α140 ασημί περίπου στις αρχές του παράδρομου
Ξέρουμε κάτι ; τη βρήκα καλή αν και δεν κατάφερα να τη δω έξω απο το αυτοκίνητο

GRAZIE

NightLover23

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
0
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΙΕΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΧΑΛΑΣΩ ΤΟ 50αρικο !!!!

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Χθεσινή βολτούλα από Συγγρού, μίας και ήμουν στην περιοχή για μια δουλειά, νωρίς, κατά τις 9. Με μεγάλη μου έκπληξη είδα δύο καυλιάρικα πλάσματα να πιατσάρουν. Αρχικά ένα μελαχρινό, κοντούλικο με πολύ ωραίο κωλαράκι που μου έμοιαζε με κοριτσάκι ζήτησε 30€ στην καβάτζα στα όρθια και 50€ στο κονάκι της. Λίγο πιο κάτω, κανα δυο τετράγωνα αν θυμάμαι καλά, πριν την expres service, ξανιά με ατελείωτα πόδια και βυζάρες που με καλούσαν όπως οι σειρήνες τον Οδυσέα, μέσα σε μαυρο Smart, ήθελε 50€ για να προσφέρει τις όποιες υπηρεσίες τις. Μη μπορώντας να αποφασίσω σε ποια απ τις δύο καυλες θα κατέθετα τα 50€ που δεν μου περισευανε, γύρισα σπίτι και έκανα γρήγορο και αγριο sex με τη γυναίκουλα μου. Αυτά... Οποιαδήποτε πληροφορία για τα δυό καυλάκια ευπρόσδεκτη, γιατί έχουθν στοχοποιηθεί και οι δύο για τις προσεχείς μέρες!!! Ευχαριστώ!!!

για την 1η αν ειναι αυτη που νομιζω που απο την περιγραφη κανει 100% ... ειναι γυναικα κανονικη απο βουλγαρια ...

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.817
Πόντοι
456
για την 1η αν ειναι αυτη που νομιζω που απο την περιγραφη κανει 100% ... ειναι γυναικα κανονικη απο βουλγαρια ...
Έτσι μου φάνηκε κι εμένα αδελφέ. Ωραίο κωλαράκι πάντως!!!!

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
Αυτο το βουλγαρακι το εχω παρει 2-3 φορες. Στα ορθια εκει κοντα στον δρομο. Ακα πιπα. Πολυ καβλωτικη. Με λιγο εξτρα εδωσε και κωλο. Εχει εναν τροπο να σου ανεβαζει τις χρεωσεις σαν κατι σκορ στα φρουτακια: να φανταστεις για πιπα ξεκινησα, 30+ 10 για το ακα (ειχα 2 εικοσαρικα στο χερι) + μετα καυλωσα+20 για γαμησι+ μετα ενω την γαμουσα πισοκολητα ορθια βρεχει 2 δαχτυλα στο στομα της και τα βαζει στο κολαρι της.+20 για να μετακινηθει ο πουτσος μου μια τρυπα πιο πανω. Χυνω στην καποτα ενω μου εσφηγκε το κολαρι της και κουνιοταν. Αν και εχει αυτο το δηθεν καβλωτικο-ρουμανοβουλγαρικο,δεν μπορω να την καταταξω στις ξεπετες ευκολα γιατι τα εκανε μεν γρηγορα αλλα και εγω δεν κρατιομουν με τετοια καβλα... Τεσπα αξιζει μια δοκιμη με επιφυλαξεις. Τηλεφωνο δεν μου εδωσε. Καλοκαιρι και Σεπτεμρη εγινε η φαση/

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Αυτο το βουλγαρακι το εχω παρει 2-3 φορες. Στα ορθια εκει κοντα στον δρομο. Ακα πιπα. Πολυ καβλωτικη. Με λιγο εξτρα εδωσε και κωλο. Εχει εναν τροπο να σου ανεβαζει τις χρεωσεις σαν κατι σκορ στα φρουτακια: να φανταστεις για πιπα ξεκινησα, 30+ 10 για το ακα (ειχα 2 εικοσαρικα στο χερι) + μετα καυλωσα+20 για γαμησι+ μετα ενω την γαμουσα πισοκολητα ορθια βρεχει 2 δαχτυλα στο στομα της και τα βαζει στο κολαρι της.+20 για να μετακινηθει ο πουτσος μου μια τρυπα πιο πανω. Χυνω στην καποτα ενω μου εσφηγκε το κολαρι της και κουνιοταν. Αν και εχει αυτο το δηθεν καβλωτικο-ρουμανοβουλγαρικο,δεν μπορω να την καταταξω στις ξεπετες ευκολα γιατι τα εκανε μεν γρηγορα αλλα και εγω δεν κρατιομουν με τετοια καβλα... Τεσπα αξιζει μια δοκιμη με επιφυλαξεις. Τηλεφωνο δεν μου εδωσε. Καλοκαιρι και Σεπτεμρη εγινε η φαση/
πολλα λεφτα ομως ρε φιλε

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.817
Πόντοι
456
Ωραίος αδελφέ!!! Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!!! Αν έχεις πληροφορίες και για το ξανθό με το μαυρο Smart θα με σκλαβώσεις!!!

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
και το 50ρικο για super market . Σωστός !

.................. Μη μπορώντας να αποφασίσω σε ποια απ τις δύο καυλες θα κατέθετα τα 50€ που δεν μου περισευανε, γύρισα σπίτι και έκανα γρήγορο και αγριο sex με τη γυναίκουλα μου. Αυτά...

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326

απο τοτε απο το καλοκαιρι εχω να τη δω ...

μαλιστα εκεινο το ξημερωμα .. περναγα απο τον παραδρομο ... και εβγαινε απο τη καβατζα στο καφε διπλα με εναν τυπο και μου εκανε εντυπωση που στο πουτσο χωθηκαν χααχχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom