Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.372
Πόντοι
606

πολύ καλη περιπτωση για παθητικο τεσταρα κ μ αρεσε πολύ νεα 24 η φωτο την αδηκουν.ωραιος χωρος καθαρη πολύ,καυλωνει δεν λεει όχι νομιζω ότι θα παραμεινω για καιρο ....

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.225
Πόντοι
1.206

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
6
Γεια σας παιδια. Θα ηθελα να μου πειτε ποια μου προτεινετε που να ειναι gfe φαση (γλωσσοφιλα κλπ) ειτε απο αγγελια ειτε απο Συγγρου. Ειμαι ενεργητικος μονο. Ευχαριστω πολυ.

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
Γεια σας παιδια. Θα ηθελα να μου πειτε ποια μου προτεινετε που να ειναι gfe φαση (γλωσσοφιλα κλπ) ειτε απο αγγελια ειτε απο Συγγρου. Ειμαι ενεργητικος μονο. Ευχαριστω πολυ.
γλωσσοφιλα θα ηθελα και εγω αν ξερει καποιος..gfe δεν ξερω τι συμαινει.. :dancing:

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
220
Πόντοι
1
βικυ από αγκυρας 1. πολύ γλωσσοφιλο και πολύ gfe φαση. γενικα πολύ καλη

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.372
Πόντοι
606

παρακαλω , λιγο τα φωτα σας για αυτην ...  εχουμε καποια εμπειρια-πληροφορια...  ?

ότι βλέπεις μουτρο κ από κοντα  παθητικη αυτό θα δεις για μια φωρα είναι καλη εγω την εχω παρει 4 περα σα καλα αλλα κουραστηκα .....

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.372
Πόντοι
606
καλυτερη απο κοντα?για πες

λιπων αντε να πω γιατι εδώ μεσα μερικοί θελουν και επεξηγηση αλλα και φωτο από την παρασταση
190 με 10ποντα ...η γοβα όλα τ λεφτα μελαχρηνο από αδηνατο πεταχτο κωλι που σ ερχοταν να το γλιψεις στα τεσερα πολύ καλη με θεα τ κωλαρακι της.. καθαρα δοντια για μενα μετρα πολύ πλεων ..βασηκα όταν την υδα λεω μαλακα δεν πεζει ν ναι αυτό τ μωρο κανω λαθος...Αληθεια είναι πολη εμφανισιμη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom