Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

thecleverone

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
161
Πόντοι
1
Τεσπα για να μη το κουραζουμε, περιεγραψα τον εαυτο μου για να ξερουν τα παιδια με τι ατομο ειμαι .. απο κει και περα οποιος θελει την παιρνει στα σοβαρα την αποψη μ κ οποιος θελει παιρνει αλλουνου.. ηδη μου εχουν ερθει 4 pm που μου λενε οτι εχουν παρομοια εμπειρια με μενα... Μονο το γεγονος οτι το ατομο λεει στα ισα οτι αυτο αποφασιζει με ποιον θα περασει καλα και με ποιον οχι δειχνει πολλα, στη τελικη αν οντως ισχυει αν το λεει εξαρχης να μη δινει ο αλλος το 50ευρω του.. αρα κοροιδευει τον κοσμο ... καλα οχι οτι ισχυει αυτο.. απλα δε της αρεσει αυτο που κανει, κανει μπαμ. Αλλιως δε θα αλλαζε και ονομα..

Καμια σωστη τρανς δν εχει αλλαξει το ονομα της.

danny_thess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
42
Πόντοι
1
Τεσπα για να μη το κουραζουμε, περιεγραψα τον εαυτο μου για να ξερουν τα παιδια με τι ατομο ειμαι .. απο κει και περα οποιος θελει την παιρνει στα σοβαρα την αποψη μ κ οποιος θελει παιρνει αλλουνου.. ηδη μου εχουν ερθει 4 pm που μου λενε οτι εχουν παρομοια εμπειρια με μενα... Μονο το γεγονος οτι το ατομο λεει στα ισα οτι αυτο αποφασιζει με ποιον θα περασει καλα και με ποιον οχι δειχνει πολλα, στη τελικη αν οντως ισχυει αν το λεει εξαρχης να μη δινει ο αλλος το 50ευρω του.. αρα κοροιδευει τον κοσμο ... καλα οχι οτι ισχυει αυτο.. απλα δε της αρεσει αυτο που κανει, κανει μπαμ. Αλλιως δε θα αλλαζε και ονομα..

δειξτα τα pm  :dancing:

thecleverone

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
161
Πόντοι
1

Ναι αλλη ορεξη δν ειχα να καθομαι να κανω κατινιες φιλε. Οποιο παιδι θελει ας το γραψει μονος του εδω... και στη κριτικη που ειχα κανει υπαρχουν σχολια απο κατω.. οποιος θελει τα διαβαζει...

Α και μιας απ οτι καταλαβα εχετε στενη σχεση , πες της οτι αν θερθει προς Λαρισα να βρεθουμε να μου δωσει το 50ρικο πισω. ισως ετσι σταματησω να υπενθυμιζω σε ολους ποια ειναι... οχι οτι εχω αναγκη τα λεφτα, τα σκιζω και μπροστα της ... απλα ετσι για το γαμωτο :cheesy:

danny_thess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
42
Πόντοι
1
Ναι αλλη ορεξη δν ειχα να καθομαι να κανω κατινιες φιλε. Οποιο παιδι θελει ας το γραψει μονος του εδω... και στη κριτικη που ειχα κανει υπαρχουν σχολια απο κατω.. οποιος θελει τα διαβαζει...

Α και μιας απ οτι καταλαβα εχετε στενη σχεση , πες της οτι αν θερθει προς Λαρισα να βρεθουμε να μου δωσει το 50ρικο πισω. ισως ετσι σταματησω να υπενθυμιζω σε ολους ποια ειναι... οχι οτι εχω αναγκη τα λεφτα, τα σκιζω και μπροστα της ... απλα ετσι για το γαμωτο :cheesy:
σιγα μην ειμαστε και κολλητοι

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1

σωστος σε ολα εισαι και εγω τα χειροτερα εχω ακουσει για την συγκεκριμενη.και βεβαια να το σεβαστει το 50αρι και με το παραπανω.αλλα ρε φιλε επειδη αρεσεις στην κοπελα σου η και σε μερικες ακομη δεν δηλωνει αυτοματα πως θα αρεσεις παντου.και εγω δεν βαζω τον εαυτο μου στους ασχημους αλλα εχω φαει και τις ξεπετες μου!οπως ειπα η ομορφια ειναι υποκειμενικη..σε εκεινη μπορει να μην αρεσες και να της αρεσε ο αλλος φιλος που περασε καλα.τι περιμενες? να τρεχει στους δρομους και να φωναζει που ειναι εκεινος ο ομορφαντρας που με τρελανε?αν το πας πιο χαλαρα μπορει και να γινει :)

thecleverone

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
161
Πόντοι
1
λες τη μαλακια σ κ μετα καλο απογευμα

Ε τι να σε κανω ρε φανατικε υπερασπιστη που γαμας το επιπλο με 30 εσυ και τη χυνεις και στο στοματακι...

Αληθεια η Ιωαννα σου γιατι παλια λεγοταν Μελινα και αλλαξε ονομα? δε της αρεσε να φανταστω? χαχαχα

danny_thess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
42
Πόντοι
1
Ε τι να σε κανω ρε φανατικε υπερασπιστη που γαμας το επιπλο με 30 εσυ και τη χυνεις και στο στοματακι...

Αληθεια η Ιωαννα σου γιατι παλια λεγοταν Μελινα και αλλαξε ονομα? δε της αρεσε να φανταστω? χαχαχα
τι να σου πω. δεν ασχολουμαι με το ονοματα των τραβελιων. αληθεια

thecleverone

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
161
Πόντοι
1
τι να σου πω. δεν ασχολουμαι με το ονοματα των τραβελιων. αληθεια

Δε πειραζει αδερφε ασχολειται οποιος εχει μυαλο. Οπως ειπα καλο απογευμα.. αρκετα με το θεμα

Οποιος ενδιαφερεται η κριτικη μ ειναι εδω. Μιλαμε για το ιδιο επιπλο ΙΚΕΑ που παλια λεγοταν Μελινα...

danny_thess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
42
Πόντοι
1
Δε πειραζει αδερφε ασχολειται οποιος εχει μυαλο. Οπως ειπα καλο απογευμα.. αρκετα με το θεμα

Οποιος ενδιαφερεται η κριτικη μ ειναι εδω. Μιλαμε για το ιδιο επιπλο ΙΚΕΑ που παλια λεγοταν Μελινα...

βεβαια στη κριτικη λες για 80 ευρω. πριν ειπες 50.. μαλλον δεν εχεις παει καν

thecleverone

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
161
Πόντοι
1
βεβαια στη κριτικη λες για 80 ευρω. πριν ειπες 50.. μαλλον δεν εχεις παει καν

χαχα σορι που μπερδεψα τα ποσα για μια κριτικη που εγραψα πριν 1 χρονο +..

Επειδη σε βλεπω ομως σωστο "εργατη" και εχεις παρει πατριωτικα το θεμα, μετεφερε στη δικια σου αυτο που σου πα... με τη διορθωση οτι θελω 80 πισω οχι 50, καλα που μου το θυμησες :cheesy:

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
χαχα σορι που μπερδεψα τα ποσα για μια κριτικη που εγραψα πριν 1 χρονο +..

Επειδη σε βλεπω ομως σωστο "εργατη" και εχεις παρει πατριωτικα το θεμα, μετεφερε στη δικια σου αυτο που σου πα...
ενταξει ψιλομαλακια που σου την πεσαμε..το 2013  εγραψες την κριτικη και δεν νωμιζω πως τη θυμηθηκες τωρα για να την θαψεις σκοπημα! Σιγουρα στην εχει κανει ασχημα..εγω την ειχα ξαναδιαβασει.

danny_thess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
42
Πόντοι
1
ενταξει ψιλομαλακια που σου την πεσαμε..το 2013  εγραψες την κριτικη και δεν νωμιζω πως τη θυμηθηκες τωρα για να την θαψεις σκοπημα! Σιγουρα στην εχει κανει ασχημα..εγω την ειχα ξαναδιαβασει.
βασικα ναι τον βαλαμε λιγο στο τοιχο χωρις λογο.. σορρυ

thecleverone

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
161
Πόντοι
1

οχι ρε αγορινα δε μου την επεσε κανεις κουβεντα κανουμε και οποιος εχει μυαλο καταλαβαινει 2-3 πραγματακια.. ξαναλεω τα λεφτα ειναι του καθενος και τα κανει οτι γουσταρει.. απλα ειναι και ατομα που το μεροκαματο το βγαζουν δυσκολα οποτε καλο ειναι να εχουν μια ιδεα πριν πανε... και πιστεψε με το θεμα μ εμενα δν ειναι τα λεφτα... η συμπεριφορα ειναι το θεμα. Ειναι "εμμεση" ληστεια αυτο που κανει.

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
βασικα ναι τον βαλαμε λιγο στο τοιχο χωρις λογο.. σορρυ
ενταξει λιγο με τα στανταρντ των αγαμητων μου το χαλασε :) την κριτικη την πιστευω και δεν ξερω πως αντιδρουσα σε τετοια συμπεριφορα..

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εγω παιδια παντως οσες φορες πηγα με την ιωαννα -μελινα περασα καλα....απλα παντοτε λεω οτι εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο :sunglasses:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.372
Πόντοι
606
δεν μπορω να καταλαβω που είναι τ πρόβλημα και τοση ωρα εχεται γεμησει 3 σεληδες μ μαλακιες.....εχουμε αναφρθει πολλες φορες για αυτό τ ατομο εχει κριθει αναφορες υπαρχουν από κει κ περα οποιος θελει παει.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom