DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Αληθεια οποιος εχει κατι υποψην του ας μου πει οκ???
Σου βρηκα κοπελα να σου πλενει και το αμαξι...τι αλλο θες!!Αμα παραλαβω απο σενα οικιακη Βοηθο την εκανα απο κουπες... μονο οικιακη βοηθος δεν θα ειναι... αληθεια θελω να μου ετοιμαζη και το μπανιο μου... να μου κανη μασαζ και ολα αυτα... το εννοω...
μαλιστα θα μου κακοπεση??? Η δουλεια να γινετε σωστα απο κει και περα... Χεστηκα για το φιλο του.. της... μονο να με αφηνη να κοιμαμε οταν κανη δουλειες..
Περισσοτερο στο Straight ψαχνω παντως....
Γιατι οι Γκαυ τρεις λαλουν και δυο χορευουν...
με 30 ευρω την ωρα ερχομαι εγω για φασινα...Μωρε το κωλο της θα κοιταω η αν κανη σωστα την δουλεια της... Πατωματα ξερει να τριβη????
αυτα που ηξερες Ιμπλις δεν ισχυουν ποια... τωρα οι Straight γυναικες ειναι χειροτερες απο τους straight αντρες...γυναικα στρέιτ ψαχνεις?
παει χαλασε ο κοσμος...
μονο για φασινα 30 ευρω?? τα υπολοιπα ποιος θα τα κανη?? ασε θα βρω καμια η κανενα ξενο...με 30 ευρω την ωρα ερχομαι εγω για φασινα...
ποια υπολοιπα?μονο για φασινα 30 ευρω?? τα υπολοιπα ποιος θα τα κανη?? ασε θα βρω καμια η κανενα ξενο...
Με η χωρις το μαγιο??? Θελω να βγαζης το μαγιο σου και με αυτο να σφουγγαριζης το πατωμα γινετε???ποια υπολοιπα?
μην παρεις ξενο!!!
εμπιστοσυνη στα ελληνικα χερια!!!
θα σου κανω και στριπ-τιζ!!!
δε φοραω μαγιο την ωρα της δουλειας...Με η χωρις το μαγιο??? Θελω να βγαζης το μαγιο σου και με αυτο να σφουγγαριζης το πατωμα γινετε???
ελαφρυ τριχωμα , τωρα το χειμωνα το αφηνω...θα πουντιασης βρε... πλατσα πλουτσα.. η εχεις τριχωμα???
τι πρεπει να κανω ακριβως?Δεν τα προλαβενο ολα μονη μου Ιμπλις χρειαζομε βοηθεια.. Στο κρεβατι βοηθητικος αναλαμβανης??? Θα πηγαινω στο σαλονι θα κανω το τσιγαρακι μου και θα επανερχωμε...
θα του εχω κληση τα ματια εγω και θα τον εχω δεση οταν θα φυγω για το τσιγαρακη μου οποτε δεν θα βλεπει οτι θες μπορεις να του κανης για 10 λεπτα θα ειναι στα χερια σου ... οταν θα γυρισω και τελειωσουμε θα του βγαλω τη μασκα και θα δει εμενα παλι οποτε ολα ενταξη...τι πρεπει να κανω ακριβως?
θα τον γαργαλαω με το φτερο για το ξεσκονισμα!!!θα του εχω κληση τα ματια εγω και θα τον εχω δεση οταν θα φυγω για το τσιγαρακη μου οποτε δεν θα βλεπει οτι θες μπορεις να του κανης για 10 λεπτα θα ειναι στα χερια σου ... οταν θα γυρισω και τελειωσουμε θα του βγαλω τη μασκα και θα δει εμενα παλι οποτε ολα ενταξη...