Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Περιμενω περισσοτερα πραγματα απο Βιντεος και υποσχεσεις στο φορουμ... αυτα μπορουν να τα κανουν ολοι .... σωστα?? Πισω απο το πληκτρολογιο τα παντα επιτρεπονται... Τοσες μερες θα μπορουσε να ειχε παρη τηλ η να στηλη προσωπικο μηνυμα... αστο... το να εκδηλωνης ολα αυτα σε καποιον που δεν γνωριζης καν δεν μου λεει κατι σορρυ... Αν με ειχε γνωριση και τα εκανε μπορει και να τα πιστευα... ειπαμε.. η Δαναη καλη... αλλα με μετρο...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Και θα ηθελα να σταματηση αυτο με το ονομα μου αρκετα κουρασε οποιος θελει κατι να μου πει ας μου το  πει προσωπικα και οχι εδω μεσα στο φορουμ για να κανη εντυπωσεις στον κοσμο... ειπαμε... και Δικηγορους δεν θελουμε Life.... νομιζω στομα και χερια εχει.. οτι θελει να μου τα πει ο καθε ενας... αυτα και θα παρακαλεσω να σταματηση ολο αυτο... το ποιος ειναι ερωτευμενος και ποιος οχι δεν ενδιαφερη το κοσμο εδω.. εκτος και αν ειναι κανενα πιτσιρικι 19χρονο και του αρεση να παιζη...  ;) ;)Δεν ειναι στην Τουρκια ομως στην Ελλαδα βρισκετε..

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
To Σαββατο βραδυ μετα τις 12 θα ειμαι στις Κουκλες... Ειναι Ζαν Μορεας 32 και Συγγρου.. Κουκακη.. Θα χαρω πολυ να γνωρισω καποιους απο σας που μπαινουμε εδω και κανουμε πλακα την Κυριακη εχουμε αποκρειες εξαλου μπορουμε να ξεστρατησουμε και λιγο..

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
To Σαββατο βραδυ μετα τις 12 θα ειμαι στις Κουκλες... Ειναι Ζαν Μορεας 32 και Συγγρου.. Κουκακη.. Θα χαρω πολυ να γνωρισω καποιους απο σας που μπαινουμε εδω και κανουμε πλακα την Κυριακη εχουμε αποκρειες εξαλου μπορουμε να ξεστρατησουμε και λιγο..
Αποκριες ειναι και λιγο παραπανω ξεστρατισμα δεν πειραζη ολοι το χρειαζομασται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom